Udoji90 написа:Господа, охладете малко емоциите. Не стига, че в темите за мачовете ни редовно идват да тролят разни индивиди, а и помежду си вече почнахте да се заяждате. Нали затова се казва "дискусионен форум" - за да имаме различни мнения по дадени въпроси и да спорим в рамките на нормалния тон. Аз самият по някои въпроси съм съгласен с вас, а по други не съм, само че нямам намерение да се заяждам с никого от вас по отношение на вторите.![]()
[offtopic]Dreben, в този раздел ролята ми е точно като вашата - обикновен потребител. Другаде имам повече "власт", така да се каже.[/offtopic]
Това моето не е заяждане, а отваряне на очите

Готов да се пожертвам с банове, наказания, но поне един прост да помъдрее поне мъничко, че ми е писнало където се обърна, все прости хора да срещам! И им казах неведнъж, не може да се общува или да се подиграваш на всеки по един и същи начин, има и хора като мен на които им е писнало от такива индивиди и няма да го позволим. В противен случай, трябва да напусна форума и да си се чепкат с когото щат, но ще си останат прости!

Не се заяждам с никого, просто им пиша истините винаги, ама изглежда, че дори от иситината не ги боли, което е вече много лошо. Не гледат себе си колко са жалки, ами с другите се занимават.
Още повече, че с професията на даден човек и особено с нещата, в които е най-добър, никой няма право да ви се подиграва, който и да сте, иначе ще си носи последствията! Толерантен съм с всеки, с неговите пропуски дори и т.н., но да излезе и да се перчи, че знаел повече от бивш футболист за пред децата, разбира се, че всеки би защитил себе си като личност. Аз съм играл, гледам футбол непрекъснато всеки ден (нямате си напредства какво количество мачове се гледат и колко трудно става, защото семейството иска да гледа и филми, не само мачове, ако не вярва някой, да дойде една седмица на гости и ще разбере защо нема право да се подиграва, просто защото няма необходимия опит и въпреки това им чета мненията) и тук идва някакъв проходанко (от две седмици фен на Арсенал предполагам) и ми иска списъци- ами чакай бре, какъв си ти, че искаш подобни неща професионалистите! Никакъв, някакъв глупак, който освен да се подиграва на хората, за друго няма талант!

Помислете по въпроса с екипа и ги действайте, има доста такива и за белята аз все се натъквам на тях! Но защо само на мен правят впечатление, толкова ли сме пропаднали като хора?

Един форум според мен трябва да привлича потребители, не да ги гони, а докато търпите да ви се качват на главата, така ще става...

П.П. Ако е същият смешник от скайпа, ще ти кажа само, че повече от шест часа съм го нареждал, а след това го оставихме сам да се спасява. Затова се и заяжда, иска внимание момчето, щото никой не общува с такива хора повече от няколко дни. Е, ето, отделям му пълното си внимание и го нареждам и тук.