Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

toristo
Контакти:

Re: Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Мнениеот toristo » 18 юни 2015 12:42

warhead написа:
toristo написа:Имало и чорбари с достойнство. Това е правилният изход, аматьорски групи, и след 2-3 години отново в елита като истински ЦСКА.
С обещаният бюджет от 4млн, долните групи се минават без проблем, дори и с 2млн влизаш в елита без проблем. Те Локо(Сф) се класираха за евротурнирите с бюджет от 3млн.
Иначе за мен е по-добре да направят ловешкият клонинг. Така ще си останат завинаги Литекс с 4-те титли.

Само да питам каква е разликата със създаване на чисто нов клуб който взима лиценза на отбор от Вгрупа и почва от там както предлага Манджуков и създаване на чисто нов клуб,който взима лизенза на отбор от Агрупа и почва от там,както предлага Божков!??Е това ми обясни!
П.С.Единствената разлика е че на тебе ще ти е кеф да се радваш как ЦСКА стой 3 години в по долен ешалон!А с другия вариант на нас ще ни е кеф ,че още след два месеца ще продължим да ви порим на Армията! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Само където първото не е взимане на лиценз, а просто преименуване на друг клуб. Според правилата може да се купува лиценз само на аматьорски клуб.
Пък и не е толкова срамно, на всеки може да се случи при некадърно управление. Ще има бъзици, че сте отбор от долните дивизии. 2-3 години ще изтраете, но по-добре отколкото завинаги да се знае, че има просто един Литекс а не ЦСКА.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 18 юни 2015 12:48

и аз не искам сливане.... нито закриване.... искам да се назначи кадърен мениджмънт.... който да направи програма за икономии.... връщане на дълговете.... и излизане от кризата.... сигурна съм че е възможно... с подкрепата на истинските фенове.... нямам предвид лумпените.... които нанасят повече вреди.... отколкото ползи.... и биха зарязали отбора ако играе в по-долните групи....

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 18 юни 2015 12:52

Маги Стралска написа:и аз не искам сливане.... нито закриване.... искам да се назначи кадърен мениджмънт.... който да направи програма за икономии.... връщане на дълговете.... и излизане от кризата.... сигурна съм че е възможно... с подкрепата на истинските фенове.... нямам предвид лумпените.... които нанасят повече вреди.... отколкото ползи.... и биха зарязали отбора ако играе в по-долните групи....

Страшен мениджънт ще да е...В "А" окръжна и "В" група да се връщат 30 млн. дългове, като само лихвите по задълженията ще са 1 млн. Без чичко паричко не става !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 юни 2015 12:58

EnevY, кой те пита тебе, мене(защото моята позиция е ясна и категорична) и на които и да е друг Армеец?
Съдбата на ЦСКА не е в феновете, а в ВБ :idea: А варианта по които се работи е този които не искаме.. справка интервюто на Стойчо Стоилов от преди няколко дена :!:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 18 юни 2015 12:59

смей се.... но ако ЦСКА продължава да събира по около 10 000 човека публика на всяка игра.... и да продава още няколко пъти по толкова фен артикули на сезон.... и поне един стабилен спонсор.... да осигурява минимален бюджет.... какво пък... защо не?.... 30 милиона дългове не се връщат наведнъж.... но за 10-15 години е възможно....

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 юни 2015 12:59

EnevY написа:Имал съм бил 17 мнения? Да, защото рядко влизам в безмислени спорве, каквито постоянно се водят тук. Тази тема се превърна в същото. Можеш да видиш и годината ми на регистрация, за да си/сте сигурни, че не съм я направил скоро, само и само защото съм платен. левскар или т.н. Това звучи толкова нелепо. Нелепи са и ИЗВИНЕНИЯТА на цесекарите. Прочетете Мъжки времена на Николай Хайтов и се опитайте да се замислите, защо искате нещата да се случат по лесния начин. То си е до психологията и личността на човека. Жалко е че ние, като общност и публика на ЦСКА търсим лесният и шмекерийския начин.

А ти май не можеш да разбереш, че НИКОЙ не иска да оставя живо сегашното дружество. Ако си фен на него на дружеството - трябва да знаеш, че по негово време МАРКАТА ЦСКА е спечелила 3 (три) титли. Ти се замисли, ако дружеството е важно - дали ЦСКА е клуб със само 3 (три) титли :?: :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 18 юни 2015 13:03

BRF написа:
Тик-Так1892 написа:
Ами,да.Защо не ни позволиха и на нас да го направим,убеден съм,че ако геренци имат нужда ще сменят правилниците на момента.Относно това,което наблюдавам в изказванията искам да ви кажа,че такава злоба и глупост има само тук в България.Следейки ултра културата в Полша имам приятели поляци,предимно фенове на Висла и имам впечатление... е такова нещо няма.Никой в Полша не е възразил срещу това изпадналият в тежко финансово състояние Лех Познан да бъде спасен.Сега ми избяга името на клуба,но собствениците му променят името на акционерното дружество и взимат марката ЛЕХ.ЦСКА е марката,а не фирмата.ЦСКА са там където са привържениците му.Били сме изоставили клуба си,вие окей ли сте,бе мерзавци?Много морални станахте всички изведнъж,преди известно време ни разправяхте,че ако фалираме и направиме ново дружетво,пак нямало да бъдем ЦСКА?А вие кои сте,бе келеши?Дружеството променяно 100-пъти,безсрамници.
Преди 8 дни Бургас 2010 стана Нефтохимик.

Еми догодина Нафтата може да са в А група!Супер,на кого му пука като ще има традиционен отбор?
Ботев отидоха във В група от зор!Не успяха да се вземат отбор с професионален лиценз!Да не се правят на по-католици от Папата!

БФС не позволи на Ботев да вземе лиценз на професионален отбор и затова сега не трябва да позволява на Литекс да се преобразува в ЦСКА. Когато Велбъжд стана Локомотив правилниците го позволяваха, когато Берое на Банев стана Берое на феновете правилниците го позволяваха, но сега както и през 2010 г., когато Ботев започна от В група, правилниците са категорични, че не може подобно преобразуване да се извърши в професионалния футбол. Именно поради това, че правилниците не позволяват Литекс да стане ЦСКА, замисленото от Божков и Ганчев не трябва да се случи.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 юни 2015 13:04

toristo написа:
warhead написа:
toristo написа:Имало и чорбари с достойнство. Това е правилният изход, аматьорски групи, и след 2-3 години отново в елита като истински ЦСКА.
С обещаният бюджет от 4млн, долните групи се минават без проблем, дори и с 2млн влизаш в елита без проблем. Те Локо(Сф) се класираха за евротурнирите с бюджет от 3млн.
Иначе за мен е по-добре да направят ловешкият клонинг. Така ще си останат завинаги Литекс с 4-те титли.

Само да питам каква е разликата със създаване на чисто нов клуб който взима лиценза на отбор от Вгрупа и почва от там както предлага Манджуков и създаване на чисто нов клуб,който взима лизенза на отбор от Агрупа и почва от там,както предлага Божков!??Е това ми обясни!
П.С.Единствената разлика е че на тебе ще ти е кеф да се радваш как ЦСКА стой 3 години в по долен ешалон!А с другия вариант на нас ще ни е кеф ,че още след два месеца ще продължим да ви порим на Армията! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Само където първото не е взимане на лиценз, а просто преименуване на друг клуб. Според правилата може да се купува лиценз само на аматьорски клуб.
Пък и не е толкова срамно, на всеки може да се случи при некадърно управление. Ще има бъзици, че сте отбор от долните дивизии. 2-3 години ще изтраете, но по-добре отколкото завинаги да се знае, че има просто един Литекс а не ЦСКА.

Само дето в аматьорския футбол няма лиценз, а право на участие и БотевЪ купи Металик Сопот с правото му на участие. Колкото това, че ще ни бъзикате - вие каквото и да стане ще го правите. Дали ново дружество, или преименувано друго това не е старото дружество и пак за вас уж това няма да е ЦСКА. То досега казвахте, че сме изкуствено създадени с указ от БКП и т.н. пък сега сте щели да ни признаете. :lol: Просто нека всички цесекари гледат и си правят изводи, защо при единия случай пикаете газ от яд, а при другия получавате душевна чекия.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 18 юни 2015 13:05

Маги Стралска написа:смей се.... но ако ЦСКА продължава да събира по около 10 000 човека публика на всяка игра.... и да продава още няколко пъти по толкова фен артикули на сезон.... и поне един стабилен спонсор.... да осигурява минимален бюджет.... какво пък... защо не?.... 30 милиона дългове не се връщат наведнъж.... но за 10-15 години е възможно....

Български фенове отбор не могат да издържат, а какво остава пък да връщат задължения за 30 млн. Абсурд ! Стабилен споносор в "А" окръжна и във "В" група няма да дойде, а приходите от билети няма да стигнат и за текущите комуналните разходи, а какво остава за друго. А за да тръгнеш пък да продаваш артикули, също ти трябва финансиране ! За да съществува ЦСКА (както и всеки друг отбор в България) му трябва от хора с възможности, другият вариант е полу-професионално ниво.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юни 2015 13:05

Много са ми смешни говедата като обвиняват феновете на ЦСКА,за това,което се случва с отбора.Изобщо не е мое решението дали ЦСКА ще бъде в А окръжна група,дали ще бъде преименуван от Литекс,или изобщо няма да го има.Това господа левскари не зависи от феновете на ЦСКА,та да ми говорите за морал.След като Ганчев и Божков преименуват Литекс на ЦСКА пред феновете на ЦСКА ще има три възможности.

1.Спират да подкрепят български футболен клуб.
2.Стават фенове на друг футболен отбор.
3.Започват да подкрепят преименуваният Литекс.

Друг вариант няма.Първият вариант не ми допада,защото харесвам футбола и искам да подкрепям български отбор.Вторият вариант също не ми допада,защото от българските клубове най-достоен за моята фенска подкрепа е ЦСКА и никога няма да подкрепя друг клуб.Ако не съществуваше вариант 3,тогава бих избрал вариант 1.Но щом съществува вариант 3-аз избирам него.Не ме интересуват юридическите хватки.Този отбор ще играе на "Българска армия",ще носи червени екипи,ще се казва ЦСКА,феновето по трибуните ще скандират ЦСКА.Това за мен е достатъчно и избирам да подкрепям този отбор.

Върни се в “ЦСКА”