Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Мнениеот Гуу » 18 юни 2015 07:44

Като отиде този отбор отбор в "А" окръжна или "В" група, какво ще стане, ами ще фалира(защото задълженията са 30 млн., а няма да има никакви приходи)...И като фалира и бъде създадено ново дружество, ще подкпрепим ли новото дружество или ще кажем, че нашия ЦСКА е умрял ?

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 18 юни 2015 08:42

Определено е свършено с настоящия ЦСКА, но новият отбор е ЛИТЕКС! Ще е съставен основно от техни играчи, как ще Ви е гот да викате за тях, не знам. Но явно, като ще има пари, ще забравите за това. Аз лично мисля, че Гриша Ганчев прави това съдружие с Божков, за да може да се бори с т. нар. "делиорманска мастия", защото сам няма сили. Сега като са двама, шансът става по-голям! Само да не се скарат по някое време Гришата и Божков, въпреки че са от едно и също котило!

draki75

Мнениеот draki75 » 18 юни 2015 09:02

"Моралистите" да си купят по една карта за градският транспорт и да ходят да гледат Чанака и Долапа по поляните около Младост 4!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юни 2015 09:06

Фенове на А група, как сте? Глорихънтъри, а ми се пишат за истински фенове. Какво има отбора ти да е във "В" група, с цел оздравяване и ти да го подкрепяш? Безродници, като основателите си.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юни 2015 09:11

Много мучене се носи от дебрите на форума.Тези,които плюят по ЦСКА нямаха нищо против да се рекламира ВИС-2,нито имаха нещо против парите на руският мафиот Чорни.Така че гледайте си отбора от Подуяне и не се занимавайте с ЦСКА.Обсъждайте си с агент Тара как се гонят американски шпиони по нивите.Или пъкс Васко Ювентуса подайте някой донос-там ви е силата.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 18 юни 2015 09:15

draki75 написа:"Моралистите" да си купят по една карта за градският транспорт и да ходят да гледат Чанака и Долапа по поляните около Младост 4!

"Армеец" без капка чест, морал и достойнство... Онези, истинските цесекари в гроба се обръщат сигурно, а тук ти бясняват че са готови да се насерат публично, само и само някой да се прекръсти на техния отбор, ама някой с пари да е...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юни 2015 09:20

Unforgiven_M написа:
draki75 написа:"Моралистите" да си купят по една карта за градският транспорт и да ходят да гледат Чанака и Долапа по поляните около Младост 4!

"Армеец" без капка чест, морал и достойнство... Онези, истинските цесекари в гроба се обръщат сигурно, а тук келешчетата обясняват че са готови да се насерат публично, само и само някой да се прекръсти на техния отбор, ама някой с пари да е...

Да, не е работата само да се преименува някой отбор, номера е преименувания отбор да е с пари :mrgreen: Доколко Черепа ще дава пари, не се знае, може да вземе базите и край :(
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 18 юни 2015 09:22

1. Припознавате новият отбор на господата Ганчев и Божков или припознавате самите господа ? Ако примерно Г.Ганчев каже - зарязвам БГ футболът и Литекс, а в същото някой неизвестен за вас, примерно аз обявя създавам нов ЦСКА, взимам лиценза на зарязаният Литекс и т.н ..... ще припознаете ли този отбор?

2. Много се спекулира , че много отбори са си променяли структурата през годините. Има въпроси от рода на : "Кой е истинският Левски .... Ботев , Локо ПД и т.н:
най-лесният отговор е: при всяка промяна на структурата на отбора ако новият отбор/дружество наследи всички активи и пасиви то тогава няма проблем и спор. Проблем е когато не се наследяват пасивите. Ботев взе лиценза на Металик за да започне от В група , а не от окръжните, но по важното в случая е , че те си платиха цената - отиване в ниските дивизии. Точно както Рейнджърс! Цената новото ЦСКА да е без дългове се нарича ОКРЪЖНИ ГРУПИ (или поне В група). Това ще е вашият си отбор ! Никой друг !

3. Ако Литекс стане ЦСКА ..... колкото и сега да ви харесва, ще е мнооооого жалко. Това няма как да е ЦСКА независимо кой ще го подкрепи!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 юни 2015 09:22

Когато през 2013(а и през 2008) имаше вариант да стане това,което стана сега(фалиране на старото дружество и начало на нова) всички ни бъзикаха,че не било правилно ЦСКА Радомир и така!Сега това стана най-добрата идея!
Какво да се каже:ЦСКА фалира и каквото и да стане от тук нататък няма да е старото!Освен ако активите(титли,купи.....) не са заложени в НАП!
Варианта с преместването на Литекс е най-лошия от всички(за мен).Дали бих приел такъв вариант за нов ЦСКА-не знам!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 18 юни 2015 09:28

W84me написа:Фенове на А група, как сте? Глорихънтъри, а ми се пишат за истински фенове. Какво има отбора ти да е във "В" група, с цел оздравяване и ти да го подкрепяш? Безродници, като основателите си.

Нищо няма отборът да е във "В" и всички бихме го подкрепили там. Решението обаче не е наше, а е на Гриша Ганчев и Васил Божков.

Върни се в “ЦСКА”