Челси-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Челси-трансфери и спекулации, Лято 2015
Новия треньор на Лудогорец разправя как ще взима наеми от школата на Челси,бил там някакъв с Моу 

AkaM_B_Mpaka написа:Новия треньор на Лудогорец разправя как ще взима наеми от школата на Челси,бил там някакъв с Моу

... и после внезапно си направих секуро.
- Middlesbrough
- Контакти:
Значи освен Витес, вече ще си имаме и друг сателит.

- hazard10
- Контакти:
Синичко написа:hazard10 написа:Ае стига си ревал като ощипана мома бре, орева орталъка вече. То бива рев ама твойто на виене мяза вече. Не вдяна ли че Чех си е извоювал пред ръководството правото на избор къде да продължи кариерата си. Даваш пример с Лампард, само че не е подходящ. Чех за разлика от него постъпва мъжки, а не да каже че отива еди къде си пък да се окаже на съвсем различно място в последствие. Там е разликата между двамата. Така че стига цвилене вече.
Аве момко, ти добре ли си?Какъв мъж, като преминава в Арсенал, бе? Знаеш ли колко години игра Чех за Челси и колко ще играе в Арсенал, ако премине. Ще ти помогна : с 2-3 по-малко. Примерът с Лампард е абсолютно адекватен. Беше заклеймен като предател и не знам си още какъв, защото изиграл 10 мача за Сити. Чех е най-големият, щото отива в Арсенал. И ако на теб не ти пука къде ще отиде, на някои други им пука. Много повече от това дали ще дадем 50 млн. или 200 за трансфери. Внимавай с квалификациите, щото аман от такива смешници като теб. Лампард не си ли е извоювал правото в пъти повече от Чех да определя къде ще играе, бе?
Моме, ако нещо не ти изнася трансферната ни политика, пали към Лондон направо, вместо да ми се обясняваш и ревеш тука. Шибни два шамара на Жозе на Кобъм като го видиш, и му кажи да не прави така друг път. После се качи при кака ти Марина и баце ти Роман и им се скарай и нахокай здраво, и им кажи да се допитват за всичко до теб вече. Може направо и да им заповядаш какво да правят от тук нататък, кой да купуват, кого да продават, къде, как и т.н. Разбра ли ме бе Моме, или ще цивриш още?

-
- Контакти:
Какво ви казах за Фалкао,още нищо не се знае...Вие си честитите тука все едно рожден ден има...
За персонални нападки, моля използвайте ЛС. Не ме карайте да трия глупостите, дето си пишете.
Уважавайте мнението на другите, не се дръжте като някои форумци.
Уважавайте мнението на другите, не се дръжте като някои форумци.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Фалкао и тази нощ нз къде се намира 

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Фалкао определено ще е резерва.
Тони написа:Фалкао определено ще е резерва.
Moже Лудогорец да го вземат под наем