Без Локомотив София в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

aldanov
Контакти:

Re: Без Локомотив София в А група

Мнениеот aldanov » 17 юни 2015 20:50

Колко е хуаво, че сме в Европа и мутренските номера все по-малко минават. Ако беше при Соца, току виж де обадил другарят Генерал от Транспортни войски и Локото остава в А група. Или Милко Балев барабар с министъра на отбраната - и ЦСКА продължава да я кара, както досега. Да, ама не. Има европейска справедливост на тоя свят, има.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 юни 2015 20:57

Явно тоя път компромиси няма да има, вече прекалено голяма гласност се дава на всички, не е като едно време да могат нещата да минават между капките.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 17 юни 2015 21:00

Пичове, не искам да съм лош пророк, защото Локо Сф са ми симпатични, но това е лебедовата песен на този футболен клуб. Според мен трудно ще изплуват отново в А група, без кинти и публика.
Може да плюете Гигов, но без някой като него, нямате бъдеще в професионалния футбол, защото сте 100-200 фена на стадиона...

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 17 юни 2015 21:15

Закривай ги тея гадни хейтъри с мазни коси.Заради волята на един комунист съществуваха последните години.Сбогом! :mrgreen:
1986,2010,2013

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 юни 2015 21:25

Ами жалко за вас. Дано да се завърнете във футболния елит един ден. :arrow:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 17 юни 2015 21:28

Жълто-черен Пловдив написа:Пичове, не искам да съм лош пророк, защото Локо Сф са ми симпатични, но това е лебедовата песен на този футболен клуб. Според мен трудно ще изплуват отново в А група, без кинти и публика.
Може да плюете Гигов, но без някой като него, нямате бъдеще в професионалния футбол, защото сте 100-200 фена на стадиона...

Гигов е толкова полезен за Локомотив, колкото беше Христолов за Ботев.
Тази година ви бихме два пъти в Надежда и един път в Пловдив. Та за бъдеще в професиналния футбол първо си погледни в своя двор.

САМО ЛОКО

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 юни 2015 21:38

BEROE 88 написа:Закривай ги тея гадни хейтъри с мазни коси.Заради волята на един комунист съществуваха последните години.Сбогом! :mrgreen:

Кои са тия хейтъри с мазни коси? :roll:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 17 юни 2015 21:40

lifes написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Пичове, не искам да съм лош пророк, защото Локо Сф са ми симпатични, но това е лебедовата песен на този футболен клуб. Според мен трудно ще изплуват отново в А група, без кинти и публика.

Тази година ви бихме два пъти в Надежда и един път в Пловдив. Та за бъдеще в професиналния футбол първо си погледни в своя двор.

САМО ЛОКО

Ние вече бяхме във В група. И се върнахме от там заради публиката. Ходете по 5-6 хиляди на мач във В група и тогава се сравнявай с Ботев Пд.
А това, че сте ни били в два мача: какво от това? Сега вие сте във В група, ние в А. :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 юни 2015 21:59

Жълто-черен Пловдив написа:
lifes написа:

САМО ЛОКО

Ние вече бяхме във В група. И се върнахме от там заради публиката. Ходете по 5-6 хиляди на мач във В група и тогава се сравнявай с Ботев Пд.
А това, че сте ни били в два мача: какво от това? Сега вие сте във В група, ние в А. :)

Така както е тръгнало,следващия сезон много отбори може да ни последват.
пп.Спокойно 1500 -2000 души може да си ги докарваме във "В" група :) И си мисля ,че желанието ще е още по-голямо.
Локомотив(Сф) през последните 15 г.се превърна в една тоалетна на Гигов.През 1994 г. този човек ми вдъхна увереност.Знаеш ли на първият ни мач под негово управление ,колко вагона с фенове тръгнаха за Горна Оряховица?Отговарям ти веднага-9.(бях в седмия вагон :) )
Гигов с времето опорочи всичко локомотивско...а му вярвахме безрезервно!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 17 юни 2015 22:04

FLANKER написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
lifes написа:

САМО ЛОКО

Така както е тръгнало,следващия сезон много отбори може да ни последват.
пп.Спокойно 1500 -2000 души може да си ги докарваме във "В" група :) И си мисля ,че желанието ще е още по-голямо.
Локомотив(Сф) през последните 15 г.се превърна в една тоалетна на Гигов.През 1994 г. този човек ми вдъхна увереност.Знаеш ли на първият ни мач под негово управление ,колко вагона с фенове тръгнаха за Горна Оряховица?Отговарям ти веднага-9.(бях в седмия вагон :) )
Гигов с времето опорочи всичко локомотивско...а му вярвахме безрезервно!

Пожелавам ви успех!
Не съм имал намерение да се заяждам. Просто казвам какво мисля с оглед на това, което виждам. При липса на богат собственик единственият капитал на един клуб са феновете му. Докато тях ги има, клубът ще съществува. Щом казваш, че ще докарате хиляда-две хиляди на трибуните във В група, при условие, че в А не сте били повече от 100-200, ОК. Може и така да е. Ще поживеем , ще видим.
Разликата между Христолов и Гигов е именно в оцеляването след тях: ако има хора по трибуните, ще ви бъде; ако не, завинаги в зоните!

Върни се в “Локо София”