Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr268

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот pomiqr268 » 17 юни 2015 21:29

"Фиорентина","Наполи", "Торино" ги ликдидираха и им позволиха да си запазят историята. Започнаха от ниските дивизии и се върнаха в първотo ниво на Италия. Олимпик Любляна и кой знае колко още подобни случаи има в Европа. Почваме от аматьорите и се връщаме.

Вариант "Литекс" няма да има. Оставете провокаторите да си задават безсмислените въпроси и да си отговарят сами.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 юни 2015 21:29

svence написа:
GOLEADOR написа:
svence написа:Пак ще попитам какво общо има одита, с Ганчев и Божков и това което искат да правят?

Кога съм казал нещо за Божков и Ганчев.Я виж постовете ми и покажи кога съм казал ,че те са искали одит.Напротив,исках това да кажат собствениците на ЦСКА.Те поръчаха одита и се скриха като излезнаха резултатите.Само дето днеска "изтече" нещо от него в удобна за тях медия.Да има някой изненадан?
Вън боклуците от ЦСКА!

Не си ме разбрал. Не казвам, че Божков и Ганчев имат общо с одита! Питам какъв е проблема с показания одит(верен или неверен, няма значение) и ЖЕЛАНИЕТО на Божков и Ганчев да правят нов ЦСКА?

Не знам защо всички коментирате някакви желания.Да си чул нещо от ГГ и ВБ?Аз не!За това и не ме интересува какво се пише и спекулира от техен адрес.Коментирам само казаното от Боклуците които за съжаление са ни собственици!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 юни 2015 21:32

skabrin написа:Може и аз да съм в грешка, но те казаха само ново дружество. Което с нищо не е по-различно от това на Ганчев-Божков.
Явно си слушал интервюто, като християнин ходжата.
А бре, като е такъв голям зор за базите, тези бази до сега не бяха ли на ЦСКА?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 юни 2015 21:33

pomiqr268 написа:"Фиорентина","Наполи", "Торино" ги ликдидираха и им позволиха да си запазят историята. Започнаха от ниските дивизии и се върнаха в първотo ниво на Италия. Олимпик Любляна и кой знае колко още подобни случаи има в Европа. Почваме от аматьорите и се връщаме.

Вариант "Литекс" няма да има. Оставете провокаторите да си задават безсмислените въпроси и да си отговарят сами.

Аз на такъв вариант съм съгласен.Ясно е,че сегашното АД няма как да просъществува.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 юни 2015 21:34

GOLEADOR написа:3.Томов не е чичко паричко и това което искаше да направи бе най-доброто за клуба.Напълно го подкрепям за акциите и съжалявам,че идеята му не успя да се осъществи!

И като не е чичко паричко, къде си навира задника?
Дори да бяха успели акциите, това какво щеше да промени?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2015 21:36

GOLEADOR написа:
Долно уйно написа:Вашите собственици вече казаха, какви са техните планове, В група с ново дружество и поемане на част от задълженията, което реално е идеалния вариант ако искате да си запазите историята. Лично аз ще ви приветствам за такова рестартиране на клуба. Влизайки в Б група ще си откупите марката от НАП (както го направиха Наполи и Фиорентина) и отново ще си бъдете автентичния ЦСКА. Няма да е лесно, но те хубавите неща не стават със щракане на пръсти като чичо ти Томов, то и аз мога да управлявам като него, само да обещавам и нищо да не плащам.

1.Щом искаш да не плащаме дълговете си към определени хора и фирми с какво ти си по-различен от Боклуците,ГГ и ВБ?С нищо!
2.Както казах,за сега ЦСКА си съществува,ако в четвъртак Боклуците ни фалират ще видим дали това ще е края за ЦСКА или любовта на феновете ще го издигне от пепелищата и по терените на републиката отново ще се появи транспаранта:“От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/c0.167.851.315/p851x315/1397116_10151943322073516_2068545360_o.jpg[/rimg]
3.Томов не е чичко паричко и това което искаше да направи бе най-доброто за клуба.Напълно го подкрепям за акциите и съжалявам,че идеята му не успя да се осъществи!

Пич, понеже много говориш за плащането има един въпрос (може да отговори всеки цесекар, но с разумен отговор):
През 2008 ви помилват и оставате в А група, за да си изплатите дълговете..през 2012 също..през 2013 също..през 2014 също....но дълговете ви, вместо да намаляват-растат. Би ли обяснил на неразбиращите, защо трябва да ви оставят в А група, след като дълговете ви постоянно растат?! Казвате, че ако не сте в А група няма да можете да ги обслужвате, а досега, като бяхте в А група, как ги обслужвахте?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 юни 2015 21:38

Мишки сте не мъже!Приемете си съдбата достойно а не да остроумничите и да търсите под вола теле.Изкуствени сте-да!30млн.-ЗАКРИВАЙ!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 17 юни 2015 21:38

Преди дванайсетина години "Байерн" даде заем на "Борусия", защо "Лудогорец" не ни финансират и не ни спасят АД-то :-D

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 17 юни 2015 21:39

Долно уйно написа:
skabrin написа:Може и аз да съм в грешка, но те казаха само ново дружество. Което с нищо не е по-различно от това на Ганчев-Божков.
Явно си слушал интервюто, като християнин ходжата.
А бре, като е такъв голям зор за базите, тези бази до сега не бяха ли на ЦСКА?

[offtopic]:lol: Всъщност точно така - демек само четох по сайтовете, а не съм го слушал. Дано ти да си прав.[/offtopic]
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 юни 2015 21:39

Долно уйно написа:
GOLEADOR написа:3.Томов не е чичко паричко и това което искаше да направи бе най-доброто за клуба.Напълно го подкрепям за акциите и съжалявам,че идеята му не успя да се осъществи!

И като не е чичко паричко, къде си навира задника?
Дори да бяха успели акциите, това какво щеше да промени?

Професора е интелигентен човек.Акциите бяха единствения начин ние да не разчитаме на чичко паричко,а сами да управляваме клуба си!Това бе и мое желание (не само на Томов) и страшно съжалявам,че не се осъществи!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”