Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот petko.h.markov » 17 юни 2015 19:22

гражданин от село написа:
djd написа:Гонг се добра до доклада от финансовия одит. Как? Историята мълчи.
Все пак тенкю пипъл.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/zady ... ona-333399

Това ако е истина ясно защо са спрели и са се отказали от всякакви плащания и обявиха,че изходът е ново дружество.

Бяхме подготвени на аритметична прогресия-лупи/13-14млн/,малкото саше/18-19млн/Инджов/23млн.лв/Гонг нали са
скарани с аритметика направо 30млн.лв.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 17 юни 2015 19:29

Мен винаги ме е чудело, откакто става това с ЦСКА и Левски(дълговете им). Сега като Литекс стане новото ЦСКА, кой ще плаща тия натрупани дългове на сегашното ЦСКА? Това досегашно ЦСКА си остава с дългове, които посмъртно, няма как и от кой да се съберат! Ако и с Левски стане така догодина и примерно Лудогорец реши да стане Левски...... евааа го!!!
Тая Држава нема ли да си търси едни около 20-30 млн.?!?!?!
Що не може така и с мене? Имам кредити, плащам данъци, спирам да ги плащам и никой да не ме търси, а па някой си друг става мене и започва да прави същите неща(спира да плаща) и така до без край.
Ми ако това с преобразуването на Литекс в ЦСКА се реализира, каква е гаранцията че с това ново ЦСКА няма да стане пак така след 5-10 години и тогава някой друг отбор няма да става новото ЦСКА?

Няма ли да се търси виновник за допускането на тия задължения към данъчните?
Не ме интересува дали Литекс или който и да било ще става ЦСКА. Интересува ме Държавата дали ще си търси 11 млн., щото за мен това си е престъпление!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юни 2015 19:31

Кировец написа:
vaskonti написа:Кировец, кой година и половина се заканваше, че "още утре" ще заведе дела срещу Титан и кой ли не, че ще се сезира прокуратура, ДАНС? Коя от всички тия закани беше изпълнена? Има ли поне едно заведено дело, има ли дори написано нещо в Книгата за жалби и оплаквания?

Е, и? Нали умните и горди нелъжливи Минджуци също имаха тази възможност?! Те сами потвърдиха думите на Томов, че са подписвани страхотни дивотии. Дори Иво призоваваше за прокуратура след един мач.
Нещо те направиха ли, та ми задаваш отново провокативен въпрос?

Не само, че няма значение, че Томов година и половина лъже и трупа дългове, даже няма нищо лошо в това. Защо? Защото и други го правят. Логика, братче... :roll:
petko.h.markov написа:
vaskonti написа:Кировец, кой година и половина се заканваше, че "още утре" ще заведе дела срещу Титан и кой ли не, че ще се сезира прокуратура, ДАНС? Коя от всички тия закани беше изпълнена? Има ли поне едно заведено дело, има ли дори написано нещо в Книгата за жалби и оплаквания?

Аз така и не разбрах,защо толкова скочихте срещу Градев и Василев.Те не казаха лоша дума срещу ЦСКА.Излязоха с
имената си,в ефир и казаха неща за стойчо и лупи.Защо двамата не ги опровергаха и дадоха на съд.

Най-вече заради дългът към Кучков или както там се казваше тоя индивид. Този случай си е живо доказателство, че те също са в схемата за източване.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 юни 2015 19:32

svence написа:Няма ли да се търси виновник за допускането на тия задължения към данъчните?
Не ме интересува дали Литекс или който и да било ще става ЦСКА. Интересува ме Държавата дали ще си търси 11 млн., щото за мен това си е престъпление!

В случая аз не виждам по-голям виновник от държавата. Ти ако виждаш - добре.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юни 2015 19:33

Кировец написа:Кой е подписал договорите на Гуидо Ди Вани, Бенжалюн, Пакурар и т.н. и т.н., кой не се е разплатил с Жуниор Мораес, Иван Иванов и т.н. и т.н.? Томов ли, Тодоров ли, Гарибов ли?

А може би МиМ са подписвали тия договори?
А не намесвай Иван Иванов, защото това е единствения човек, който отказа да играе по схемите на някои хора и се отказа от стотици хиляди.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 юни 2015 19:43

Tommi написа:
svence написа:Няма ли да се търси виновник за допускането на тия задължения към данъчните?

Има закони,данъци,правила,които всеки трябва да спазва.Понеже ЦСКА,Левски са богопомазани,за тях се правят
изключения.Ти сега визираш ЦСКА,но същото важи и за Левски.Както каза Венци"за кокошка няма прошка,за милиони
няма закони"Спирам до тук,защото ще излезе много лично.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 17 юни 2015 19:45

Седмочислениците отново най-активни в даването на акъл. Те за тЕх си нямат, а тук са тръгнали да ръсят.
Че чак и се правят на правоверни и по-католици от папата. :lol: Смех! :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юни 2015 19:57

Дойде Видовден, момчета! И на двете отборчета им се върна за всички уговорки през годините! Господ забавя, но не забравя!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2015 20:01

memnto написа:Седмочислениците отново най-активни в даването на акъл. Те за тЕх си нямат, а тук са тръгнали да ръсят.
Че чак и се правят на правоверни и по-католици от папата. :lol: Смех! :lol: :lol:

Свети Цесекар Безсребърник също прави опит да ръси, но няма какво :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 юни 2015 20:04

petko.h.markov написа:
Tommi написа:

Има закони,данъци,правила,които всеки трябва да спазва.Понеже ЦСКА,Левски са богопомазани,за тях се правят
изключения.Ти сега визираш ЦСКА,но същото важи и за Левски.Както каза Венци"за кокошка няма прошка,за милиони
няма закони"Спирам до тук,защото ще излезе много лично.

Аз визирам държавата. Ако ви бяха резнали овреме, сега нямаше да се вайкаме колко пари ще изгубят. Преди години сте дали някакво обезпечение - добре, няма лошо. Ама след това дълговете нарастват с няколко милиона, значи нещо не е както трябва.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”