Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот гражданин от село » 17 юни 2015 17:15

BRF написа:
petko.h.markov написа:Ще обявят старото в несъстоятелност и ще влиза синдик.После съда ще се произнесе-нали така да го разбирам.

Аз не разбирам от такива работи-синдици,несъстоятелност!Просто ако сме с техния вариант(който е страхотен,стига да беше истина) ще се използва ново дружество!

Те оше вначалото го казаха,че за тях варианта е ново дружество без задължения.Такива варианти се въртяха и преди да ни вземе Лупи.И до сега някои въртят в защита на Лупи и плюят Паро за ЦСКА 1923(ако не се лъжа) и всеки несъгласен го пращат в ЦСКА Радомир.При вариант с ново дружество от коя група трябва да почнем?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 17:16

гражданин от село написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:Ще обявят старото в несъстоятелност и ще влиза синдик.После съда ще се произнесе-нали така да го разбирам.

Аз не разбирам от такива работи-синдици,несъстоятелност!Просто ако сме с техния вариант(който е страхотен,стига да беше истина) ще се използва ново дружество!

Те оше вначалото го казаха,че за тях варианта е ново дружество без задължения.Такива варианти се въртяха и преди да ни вземе Лупи.И до сега някои въртят в защита на Лупи и плюят Паро за ЦСКА 1923(ако не се лъжа) и всеки несъгласен го пращат в ЦСКА Радомир.При вариант с ново дружество от коя група трябва да почнем?

Ако трябва да съм честен-само да не започваме от А група!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 17:20

icko65 написа:
BRF написа:

Те обаче нямат право да са начело на новото дружество щото носят наказ.отговорност ако го сторят.По този начин обаче плана на Божков-Ганчев за преименуване на Литекс отива в коша.Остава и те ново дружество да регистрират за да вземат базите и да бъдат припознати с него от феновете

Бате,защо се правиш на по-умен и от инджов и от манджуков и от Божков и от Ганчев?Можеш ли да ми обясниш!Давам ти жокер-управленците на ЦСКА към момента са сашетата!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юни 2015 17:22

djd написа:
W84me написа:
djd написа:А, ако искаш. То акъл на сила не влиза.

Просто "царски" и "комунистически" не се вписват в една страна на монетата.

Представи си някой да е получил образование преди 89-та, а после да си хвърли дипломата, понеже образованието било комунистическо. Същата глупост е и това.
Дали армията е царска или комунистическа, нали пак е армия, разликата е само кой командва - царя или БКП.
Повечето от царските офицери са останали офицери и след 44-та.
Отстранени са висшите военни, които са обявени за виновни за националната катастрофа и приближени на германците.

Под отстранени имаш предвид избити, нали?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 юни 2015 17:22

djd написа:
W84me написа:

Представи си някой да е получил образование преди 89-та, а после да си хвърли дипломата, понеже образованието било комунистическо. Същата глупост е и това.
Дали армията е царска или комунистическа, нали пак е армия, разликата е само кой командва - царя или БКП.
Повечето от царските офицери са останали офицери и след 44-та.
Отстранени са висшите военни, които са обявени за виновни за националната катастрофа и приближени на германците.

Не знам къде си учил история,но не е вярно ,че повечето царски офицери остават в БНА.
В 44-та болшинството царски офицери остават ,но им са поставени партизани за "надзиратели". По късно почти всички са изгонени. През 1948 в БНА има по-малко 150 царски офицери. Дядо ми е бил царски офицер -полковник. Убит е на 14.09.1944.
Разликата кой командва е огромана. Не знам на колко си години,но явно не си полагал военна клетва-тя се полага веднъж в живота. Ако веднъж си се заклел в Търновската Конституция ,няма как да да се закълнеш да бъдеш верен на "Партията и Народа ",ако го направиш си клетвопрестъпник.
Примерно създателите на ЦСКА:
Г.Дамянов- генерал-майор от Червената Армия(не от БА)
Б.Българанов- полковник от армията на Тито(не от БА)
И. Михайлов- полковник от Червената Армия

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юни 2015 17:23

Фенов на "А" група и титлите, как сте?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 юни 2015 17:24

BRF написа:
гражданин от село написа:
BRF написа:

Ако трябва да съм честен-само да не започваме от А група!

Каквото си искайте мислете,каквото искайте ми казвайте,но аз ще си кажа мнението,както винаги.Тези хора единствени
имаха куража да направят това.Ще бъдат оплюти,обругани,сатаносани,проклиняни,изпращани в ада,а сигурно и със забрана да управляват дружества.Но това беше единствения възможен изход,след като не намериха повече хора да им
помогнат.Тази мъка не можеше да продължава повече,да харчиш 100лв,след като в джоба имаш 5лв.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 17:26

petko.h.markov написа:Каквото си искайте мислете,каквото искайте ми казвайте,но аз ще си кажа мнението,както винаги.Тези хора единствени
имаха куража да направят това.Ще бъдат оплюти,обругани,сатаносани,проклиняни,изпращани в ада,а сигурно и със забрана да управляват дружества.Но това беше единствения възможен изход,след като не намериха повече хора да им
помогнат.Тази мъка не можеше да продължава повече,да харчиш 100лв,след като в джоба имаш 5лв.

Като че ли съм съгласен с теб!Ама не вярвам,че биха осигурили този бюджет(4 милиона),който казаха!Прекалено много пъти излъгаха!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 юни 2015 17:29

icko65 написа:
BRF написа:

Те обаче нямат право да са начело на новото дружество щото носят наказ.отговорност ако го сторят.По този начин обаче плана на Божков-Ганчев за преименуване на Литекс отива в коша.Остава и те ново дружество да регистрират за да вземат базите и да бъдат припознати с него от феновете

Това с базите,да не е като "женския пазар" да си купиш домати.Министерството ще прецени на кого да ги даде.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 17 юни 2015 17:36

W84me написа:

Симеон в коалиция с БСП :roll:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Архив”