Поне оставате историята на мира
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Поне оставате историята на мира
Имам молба към бъдещите собственици на "ЦСКА - Литекс - Микре", или каквото там е. Ясно е, че това е някакво ГМО, което се създава по политическа линия и с пряката санкция на властта. Но поне оставете историята на мира и не пипайте цифрата 23. Това е кощунство спрямо загиналите преди и след 9-и септември, без значени дали са били комунисти, фашисти, демократи, земеделци. Генералите Айранов и Лукаш (шефовете на АС-23) са убити от партизаните на бъдещия генерал Добри Джуров - командир на бригада "Чавдар" и едноименния спортен клуб, от който произлиза ЦСКА. Задаващото се обединение на ЦСКА (1948) и Литекс (наследник на Хисаря, Кърпачев и Осъм) е обида за привържениците на двата клуба, а приставката 23 е кощунство спрямо паметта на генералите Лукаш и Джуров и техните последователи, които са били смъртни врагове приживе. Историята си е история, а днешният ни футбол няма нужда от подобни мутирали спортни организации...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Върни се в “Кошче за отпадъци”