Съществува ли вариант ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Съществува ли вариант ?

Мнениеот ss1914 » 17 юни 2015 12:17

Ще видим дали ще се оправим
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 юни 2015 12:18

кристи3 написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
BRF написа:
ss1914 написа:Щом не сте фенове на титлите, защо не подкрепите истинския отбор от В група, а ще подкрепите големия бюджет и А група. Прочетете декларацията на феновете от разград и кажете не сме фенове на титлите.

Аз не съм от Разград и не съм им чел декларацията!ЦСКА е публиката,стадиона и червените екипи!Тия глупаци разбиха отбора,загубиха стадиона,нямат капацитет да управляват Клуба!Скоро ще разберете!

Чакай бе Бургас. Ти до днес подкрепяш ЦСКА на МАнджука и Милкоа, ходи в Ловеч и пееше " Гриша ГАнчев педер***, педер***", а от утре ще викаш за тях и ще величаеш Стойчо Стоилов- спортния директор на ЦСКА 23. Не го разбирам
Колкото до стадионът, той все още е на ЦСКА-Манджуков и ако това дружество не обяви фалит, а отиде във В група, няма начин да го вземе някой друг.

И я кажи ти кой отбор ще подкрепиш?
а) сегашния ЦСКА(Манджука и Милко) във В група
б) ЦСКА 23 (Ловеч)
[/offtopic]

Всъщност, стадионът е на държавата. Акционерното дружество с фирма ПФК ЦСКА АД не изпълнява договора си с държавата за стопанисването му, а като прибаваим и нагласите на червената общност, държавата спокойно може да развали настоящия договор и да сключи друг с дружество, което ще продължи традициите на ЦСКА.
Що се касае до отбора във В група - малко вероятно е сегашното АД да играе там. При задължения от порядъка на над 20 млн. и без перспективата за съществени приходи (защото във В група няма откъде да дойдат такива) икономически невъзможно е да се поддържа подобно предприятие - т.е. то задължително ще взлезне в процедура по несъстоятелност, след което ще бъде обявено за несъстоятелно и с прекратена търговска дейност. Т.е. - ако се прави нов отбор във В група, то ще бъде с друго търговско дружество, а не със сегашното АД. Което прави варианта (чисто от правна гледна точка) равнозначен с този на преименуването на друго АД (Литекс например) само дето губиш възможността да играеш в професионалния футбол със съпответните предимства от това.

Ти сериозно ли? Етър събира по 2 000 човека във В група на обикновен мач, на дербита по 4-5000, а на местното дерби с Локо ГО дойдоха над 7 000 човекА...ВЪВ В ГРУПА.
Как да няма ЦСКА възможност за приходи във В група? На мач на Армията да ходят по 5000 човека х 5 лв билет....ето ти едни 25 000 лева на мач. Нали са милиони, ще ходят и по 10000. Ще се осигури(от Манджука и Инджов) бюджет от 2 млн лева, който ще отива за погасяване на задължения и поддръжка на стадиона. А клубът ще се издържа от билетите. Бюджетът на един отбор във В група, който се бори за челните места е около 200 000 лева НА ГОДИНА. За 2 години в долните групи ще си изплатят поне половината задължения и ще си ремонтират стадиона.
Последна промяна от bobo_13 на 17 юни 2015 12:19, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 12:19

ss1914 написа:
BRF написа:
ss1914 написа:
BRF написа:Сега ли ти писна?Клубовете го правят това нещо от над 10 години!Как ги виждаш нещата при вас?4 милиона към НАП и още сигурно толкова за стадиона?Свивате бюджет и никой не иска да играе при вас !

Ние бюджета го свиваме за втори път, за да не трупаме задължения и да погасяваме старите и според теб това е неправилно ли. Вие си правите ташак, че сме 7ми с 2 пъти по-малък бюджет от вас, а вие пред фалит продължавате да трупате дългове и да мислите за титли. Това е разликата, няма морал, няма закони, няма нищо.

Дори и да го свиете още 3 пъти,няма да се оправите ако не стане някакво "чудо"!
Ако това да искам отбора ми да е първи е липса на морал,значи не съм морален!
Политиката на Клуба я определя ръководството,нашата позиция я показахме тази пролет на стадиона!Сещаш се за резултатите ни и за броиката ни!

Не е морално да искаш отбора ти да е първи по този начин, не извъртай думите ми...

Кой начин?

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 17 юни 2015 12:19

Само ми кажи, нормално ли е отбора ти да умира, а феновете да се радват на преименуването на Литекс и никой да не го е'бе за стария отбор.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 юни 2015 12:22

Само че едно е твоя отбор, друго е чужд отбор носещ името на твоя?

Двете неща нямат нищо общо! Литекс си е Литекс и винаги ще си остане Литекс. Както и да го прекръстят, където и да го пратят, който и да го припознава като негов си отбор. Вари го, пече го все си е Литекс Ловеч и никой не светът не може да промени този факт во веки веков!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 12:23

ss1914 написа:Само ми кажи, нормално ли е отбора ти да умира, а феновете да се радват на преименуването на Литекс и никой да не го е'бе за стария отбор.

Знаеш ли,на такъв въпрос ще отговарям когато нещо се случи!
Към момента има ЦСКА във В група и Черепа е изявил желание да издържа ЦСКА,но в Б група!От няколко дни се говори,че и ГГ е пожелал да се включи в начинанието на Черепухин!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 12:27

Avanti_Ragazzi написа:Само че едно е твоя отбор, друго е чужд отбор носещ името на твоя?

Двете неща нямат нищо общо! Литекс си е Литекс и винаги ще си остане Литекс. Както и да го прекръстят, където и да го пратят, който и да го припознава като негов си отбор. Вари го, пече го все си е Литекс Ловеч и никой не светът не може да промени този факт во веки веков!

Въпроса е какво ще решим ние,вие не сте важни!Вие може да не го признавате(ако това въобще стане),то си е ваше решение!Няколко пъти съм срещал в интернет пространството за времето когато сте станали Динамо.Месеци преди това е бил закрит Левски!После сте били със Спартак и от там ви е останал един стадион ;) ,че и школата така се казва!Как да е!Въпреки,че са ви закрили през 194? за няколко месеца,после е имало друг отбор Динамо и после пак сте станали Левски,за МЕНЕ сте си Левски!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 12:29

bobo_13 написа:
BRF написа:
bobo_13 написа:
BRF написа:
ss1914 написа:Щом не сте фенове на титлите, защо не подкрепите истинския отбор от В група, а ще подкрепите големия бюджет и А група. Прочетете декларацията на феновете от разград и кажете не сме фенове на титлите.

Аз не съм от Разград и не съм им чел декларацията!ЦСКА е публиката,стадиона и червените екипи!Тия глупаци разбиха отбора,загубиха стадиона,нямат капацитет да управляват Клуба!Скоро ще разберете!

Чакай бе Бургас. Ти до днес подкрепяш ЦСКА на МАнджука и Милкоа, ходи в Ловеч и пееше " Гриша ГАнчев педер***, педер***", а от утре ще викаш за тях и ще величаеш Стойчо Стоилов- спортния директор на ЦСКА 23. Не го разбирам
Колкото до стадионът, той все още е на ЦСКА-Манджуков и ако това дружество не обяви фалит, а отиде във В група, няма начин да го вземе някой друг.

И я кажи ти кой отбор ще подкрепиш? Ако има 2 отбора ЦСКА?

а) сегашния ЦСКА(Манджука и Милко) във В група
б) ЦСКА 23 (Ловеч)

Първо никога не съм викал на ГГ педер..ст!По принцип не участвам в тия скандирания,освен срещу бфс и Левски!
Второ ,ако има две ЦСКА няма да съм от никой!Точно фен на Етър да ме пита това е странно,ама как да е!

Защо да не те питам като фен на Етър? Има един клуб Етър. Шампионският отбор беше закрит миналата година навръх 90-тата си годишнина, защото и без това от 12 години поддържаше само детска школа, а новият е създаден през 2013 г и започна от В група, като през първия сезон нямаше право да влезе в Б група. За да не играем по села и паланки и ниви, присъединихме Ботев Дебелец,отбор от град на 2 км от Велико Търново, в който играеха 90% от юношите на Етър и се водеше сателит на клуба. Дълги години собственик на Ботев Дебелец беше Иво Балъков(брат на Краси Балъков).

Имаше един частен отбор, който беше представителен за града за около 12 години, но след продажбата му на турци, никой не го подкрепяше и кмета ги изгони в Сливен да си играят мачовете от А група. Никой в града не се интересува от този отбор, дори не знаем дали съществува още или е обявен фалит. Този отбор никога не е имал нещо общо с шампионския отбор.

Хахаха, а защо няма да подкрепяш ЦСКА на Манджуков щом досега си го подкрепял? Защото е във В група ли?

И разликата между Литекс,Ботев Дебелец,ФК Бургас, Велбъжд Кюстендил,Металик Сопот е?

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 17 юни 2015 12:30

Ти сериозно ли? Етър събира по 2 000 човека във В група на обикновен мач, на дербита по 4-5000, а на местното дерби с Локо ГО дойдоха над 7 000 човекА...ВЪВ В ГРУПА.
Как да няма ЦСКА възможност за приходи във В група? На мач на Армията да ходят по 5000 човека х 5 лв билет....ето ти едни 25 000 лева на мач. Нали са милиони, ще ходят и по 10000. Ще се осигури(от Манджука и Инджов) бюджет от 2 млн лева, който ще отива за погасяване на задължения и поддръжка на стадиона. А клубът ще се издържа от билетите. Бюджетът на един отбор във В група, който се бори за челните места е около 200 000 лева НА ГОДИНА. За 2 години в долните групи ще си изплатят поне половината задължения и ще си ремонтират стадиона.[/quote]

Дори Боруся (Дортмунд) не се издържа от билети, макар че на мач там ходят по 80-90 хиляди с цена на билетите от средно 30 евро. Просто няма такъв филм. Без солидни приходи от спонсори сериозен футбол не може да се прави. А във В група спонсори и ТВ няма. А дългове от порядъка на 20 млн. са един ФК в България са НЕУПРАВЛЯЕМИ. Това означава, че не могат да се погасяват - каквито и щеш планове им прави - оздравителни, погасителни и т.н.. Колкото до Манджуците - едва ли има някой, който да им вярва, че ще дават пари за отбора, пък за дълговете трупани от сульо и пульо изобщо да не говорим.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 17 юни 2015 13:25

Blue1914 написа:Щом набутаха Ботев като №3 в деня на жребия, значи 100% може (първо Ботев, после ние). НО няма смисъл да се коментира дори. Нито имаме 11 футболиста, нито някой нормален левскар иска да има нещо общо с извращенията, които стават в професионалния ни футбол в момента. 8-)

Тази година дръпнахме с 21 титли пред втория най титулуван тим в А-група (вторите тимове, ако приемем, че ЦСКА 23 е Литекс, а не нов отбор, както ще приеме УЕФА) . Достатъчно е! 8-) 8-) 8-)

Дръпнали сте си пишките, ЦСКА 23 ще си имат 31 титли, защото ще онаследи закритото дружество :mrgreen: :lol:

Върни се в “Кошче за отпадъци”