Зума: Спасяваме се и догодина в Европа
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Зума: Спасяваме се и догодина в Европа
според мен Христо Бонев трябваше да има отдавна своето ръководно място в Локо Пловдив и да работи без никой да му пречи до когато си иска. За разлика от измислени герои като Камбуровци, Тунчевци, Садъковци и Ераносяновци, или измислени антигерои като Васил Илиев, Наков или Галя Тпалова, ЗУМА е истинска легенда на българския футбол и доказан спциалист!!! Бъди много щастлив и жив и здрав, Христо Бонев!
До година във "ЕВРОПА" но през дргия ви живот.Ще си останете със КОКО ДИНЕВ отбор на еврофутбол като "ВИХРЕН"Сандански и нищо чудно до година във "Б РФГ" но не ви го пожелавам УСПЕХ.
А защо толкова Левскари наскачаха срещу продажбата? На мен ми мирише на Страх.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Евала за оптимизма
Даксон обаче ще се махне и с тея лекета не знам кой класен играч ще се съгласи да играе за Локото.Няма да видите Европа в следващите 6-7 години според мен.Не всеки е Жоро Илиев 

Това е чувството,което в нас гори ..

- Captain Stottlemeyer
demy27 написа:А защо толкова Левскари наскачаха срещу продажбата? На мен ми мирише на Страх.
Умирам от страх, вече не мога да спя нощем

А сега сериозно - защото сме повече, отколкото привържениците на всички останали отбори и отборчета в България взети заедно

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Повече сте я
То където няма футбол е модерно да си или от Левски или от ЦСКА
Ама ако ги питаш къде се намира Герена или Армията ще те гледат като теле в железница 

Captain Stottlemeyer написа:demy27 написа:А защо толкова Левскари наскачаха срещу продажбата? На мен ми мирише на Страх.
Умирам от страх, вече не мога да спя нощем![]()
![]()
![]()
А сега сериозно - защото сме повече, отколкото привържениците на всички останали отбори и отборчета в България взети заедно
Само където 90% от тия привърженици не са били никога на мач на Левски.Вкъщи са с два шала на Левски и на родния клуб от града където живеят.И като влезне отбора(от града в който живеят) в ''А'' или ''Б'' група непомнят кой е отбора Левски

Излиза,че привържениците на Левски 90% са фалшиви

Същото е и при ЦСКА!
Много налудничево звучи това
Чак пък в Европа,те дано се закрепят и 1-2 сезона да са спокойни за състоянието на отбора,пък чак тогава да направят селекция и чак чак тогава да мислят за ЕКТ 

Captain Stottlemeyer написа:demy27 написа:А защо толкова Левскари наскачаха срещу продажбата? На мен ми мирише на Страх.
Умирам от страх, вече не мога да спя нощем![]()
![]()
![]()
За съжаление 90% от феновете ви са комплексирани провинциалисти които идентифицират постиженията на отбора като някакви собствени успехи. С такива фенове и хиляда титли и купи да имате никога няма да имате класа. Само да посоча следния пример - Реал Мадрид може да падне с 3-4 гола от някое селско отборче, но си остава Реал Мадрид. Класа не можеш да си купиш. А отбора на Левски може да съществува единствено ако има някакви постижения. /Дано забелязвате, че използвам "постижения" а не "успехи" и това не е случайно./ Сега след като е ясно, че тази година Левски няма да е Шампион, няма да вземе Купата на България, може и да не играе в Европа, става ясно, че Левски е просто едно селско отборче, каквито са повечето му фенове. И затова е тази паника у феновете - те просто не знаят какво да правят без купи и титли.
L'Europa non è lontana