Владимир Путин забрани на руснаците да почиват в България !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Re: Владимир Путин забрани на руснаците да почиват в Българи

Мнениеот Onze_dOr » 17 юни 2015 07:42

viali69 написа:
ogrizko написа:Пълни малоумници са тия нашите управляващи! Аз сега ходя на курс по руски точно да се разбирам с руснаците, пък заради тия нещастници язък, че съм се напъвал няколко месеца! :evil: :evil:

Не съжалявай, че учиш руски език ! Продължавай да го изучаваш ! Съвсем скоро, който говори и разбира руски и китайски ще прави добър бизнес и ще има перспектива. Който говори английски ще може да си намери спокойно работа като чистач на тоалетни или мияч на чинии в Лондон ...
Ако ме разбираш какво намеквам за смяната на световното господство ... ;)
В Изтока е бъдещето !!!

Это правда. Весь Мир будет говорить по русские в недалекое время :!: :lol: :o
И ние пак се наведохме за тромпет в грешната посока..... за кой ли път?
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
Borsuk
Контакти:

Мнениеот Borsuk » 17 юни 2015 07:51

viali69 написа:
ogrizko написа:Пълни малоумници са тия нашите управляващи! Аз сега ходя на курс по руски точно да се разбирам с руснаците, пък заради тия нещастници язък, че съм се напъвал няколко месеца! :evil: :evil:

Не съжалявай, че учиш руски език ! Продължавай да го изучаваш ! Съвсем скоро, който говори и разбира руски и китайски ще прави добър бизнес и ще има перспектива. Който говори английски ще може да си намери спокойно работа като чистач на тоалетни или мияч на чинии в Лондон ...
Ако ме разбираш какво намеквам за смяната на световното господство ... ;)
В Изтока е бъдещето !!!

Хаха ей това е изявление!

Учи китайски за да работиш като високоплатен китайски инженер с годишна заплата от $200, или като миньор-роб в Урал :lol:

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 17 юни 2015 08:03

Ура!А дано скоро да им забранят въобще да припарват до България.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 юни 2015 08:35

Devian написа:А забрани ли им да ядат в Макдоналдс,да пият Кола,да летят с Боинг,да ходят на студентски бригади в САЩ?Крайно време е да подсети и другаря Лавров,че го излага държейки семейството си в САЩ. :mrgreen:
Даже не си направих труда да чета свободни съчинения.

На " другаря" Лавров, семейството му от година и половина си е в Русия ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 17 юни 2015 08:43

Пълни глупости са това.Познавам рускини които август месец са си на почивка в България. ;) :mrgreen:

jimi00
Контакти:

Мнениеот jimi00 » 17 юни 2015 08:49

Представете си колко е модерна, развита, демократична и свободна Русия, щом президента ти забранява да посещаваш определени туристически дестинации и да купуваш имоти.

Все едно днес Плевнелиев да ми каже, че ми забранява да отида на екскурзия до Владивосток или Москва, веднага ще падне от власт, а в Русия никой не смее да гъкне.
Това нормално ли е?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 юни 2015 08:53

Абе принципно позицията ми е да сме добре с всички големи сили и да сме играч, който сваля напрежението, а не такъв, какъвто сме сега - някаква въшка, която злобно подскача и предизвиква да я размажат ;)
Обаче в случая (нали съм си чепат) като иска да се заяжда Путин бих му казал достоен отговор. Не можах да изровя нещо интелигентно в речника си, затова ще пробвам с нещо традиционно от нашия край:
" ЩЕ МИ ПРЪДНЕ НА Х*Я" с неговите сталинистки и гестаповски номера :lol: . Да ги праща на летни воаяжи в Сибир тогава, любимата дестинация на руснаците от време оно за "туризъм" :mrgreen:. И ако иска да знае Путя ще му припомня, че 200 000 са рускоговорящите с български паспорти и тези, които живеят тука, много странно, що не си купуват жилища и имоти във Владивосток :mrgreen:

ПС: Друга е темата обаче за нашия Президент с мъжествения глас и маниери. И като цяло за всички управляващи. Рядко можеш да видиш толкова некъдърни и глупави хора на едно място. Точно по отношение на Русия те вършат черната и мръсна работа на Вашингтон. Злостното говорене, търсенето на конфликт не е добра идея, когато отсрещната страна е световна топ-военна и икономическа сила, а ти...ти си бедна държавица с основни проблеми циганите и пенсиите и имаш точно 2 самолета и се чудиш къде и как да им ремонтираш двигателите!!! Тъпо, нали? А още по-тъпо да продаваш оръжия на ИД, на укропските животни по нареждане на САЩ, за да не си цапат ръчичките те. Накрая ще оберем някакъв голям масраф, дано не съм прав...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

aldanov
Контакти:

Мнениеот aldanov » 17 юни 2015 09:05

Добра новина, дано да е вярна. Сега остава да си прибере и своите политически подлоги. По-малко руснаци в България – по-успешно развитие на страната. Защо мисля така? Защото това показва историята. България е била силна и авторитетна държава преди 1944 г., когато не е имало никакви руснаци освен малко "наши хора" - белогвардейци. Доказва го и днешната история. В страни, в които има по-малко руснаци - Чехия, Унгария,Полша, Словакия и т.н. хората живеят по-добре. При това след като много руснаци си купиха апартаменти по Черноморието те вече не са и туристи. Защото турист е този, който си плаща хотел и част от тези пари след това влизат в държавната хазна като данъци.

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 17 юни 2015 09:06

Имаш право, но няма да отидат в Сибир, а в съседна Туркия, и вместо да похарчат 500 млн.$ в България, резаците ще приберат мангизите!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 юни 2015 09:13

Onze_dOr написа:Имаш право, но няма да отидат в Сибир, а в съседна Туркия, и вместо да похарчат 500 млн.$ в България, резаците ще приберат мангизите!

Това към тъй "компетентните" управялващи трябва да се насочи като констатация! Турция също е член на НАТО, при това е с 2-рата по численост войска там! Всички знаем какви са възможностите на турската армия. Въпреки това Турция не си позволява да подскача като невръстеник (като България), да играе по свирката на САЩ, да върши мръсната работа и да играе срещу интересите си. Точно обратното, те спазват древната поговорка "интереса клати феса" и както видяме ни взеха не само туристите, но и газовата тръба...Южния поток стана Турски поток. Но въпреки това - гестаповщините на Путин са смешни, те са точно в стила на Вашингтон и маймуната Ибамъ - няма да правите тръба, няма да купувате руско оръжие и ко? Турция ги взе и си избърса задника със заповедите на Маймуната, а те са им по-важния регионален съюзник от нас
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Свободна зона”