Абе принципно позицията ми е да сме добре с всички големи сили и да сме играч, който сваля напрежението, а не такъв, какъвто сме сега - някаква въшка, която злобно подскача и предизвиква да я размажат

Обаче в случая (нали съм си чепат) като иска да се заяжда Путин бих му казал достоен отговор. Не можах да изровя нещо интелигентно в речника си, затова ще пробвам с нещо традиционно от нашия край:
" ЩЕ МИ ПРЪДНЕ НА Х*Я" с неговите сталинистки и гестаповски номера

. Да ги праща на летни воаяжи в Сибир тогава, любимата дестинация на руснаците от време оно за "туризъм"

. И ако иска да знае Путя ще му припомня, че 200 000 са рускоговорящите с български паспорти и тези, които живеят тука, много странно, що не си купуват жилища и имоти във Владивосток

ПС: Друга е темата обаче за нашия Президент с мъжествения глас и маниери. И като цяло за всички управляващи. Рядко можеш да видиш толкова некъдърни и глупави хора на едно място. Точно по отношение на Русия те вършат черната и мръсна работа на Вашингтон. Злостното говорене, търсенето на конфликт не е добра идея, когато отсрещната страна е световна топ-военна и икономическа сила, а ти...ти си бедна държавица с основни проблеми циганите и пенсиите и имаш точно 2 самолета и се чудиш къде и как да им ремонтираш двигателите!!! Тъпо, нали? А още по-тъпо да продаваш оръжия на ИД, на укропските животни по нареждане на САЩ, за да не си цапат ръчичките те. Накрая ще оберем някакъв голям масраф, дано не съм прав...