memnto написа:Ако си някой, който има правомощия да види тези документи, ще си ги видиш без да питаш във форума на Гонг!
Вие сте показвали какви ли не документи, дори договора на Стойчо, но документ за платен наем още не е видял бял свят.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:Ако си някой, който има правомощия да види тези документи, ще си ги видиш без да питаш във форума на Гонг!
memnto написа:Кои документи ще показваме решаваме НИЕ!
memnto написа:Кои документи ще показваме решаваме НИЕ!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Ботев" изпуснали златен шанс за евротурнирите
В "Ботев" трябва да си скубят косите от яд, защото изпускат златен шанс да участват в Лига Европа този сезон, алармира сайтът "plovdivderby.com". Оказва се, че "канарчетата" трябваше да са печеливши от вливането на "Литекс" в ЦСКА и като следващ тим в класирането да играят във втория по сила турнир на Стария континент. Да, ама не. Клубът не е получил лиценз за Европа. Не е последвал и нов опит за това.
"Документите на "Ботев" за участие в Европа бяха подадени по времето на вече бившия директор на жълто-черните Тервел Златев. Впоследствие "Ботев" получи лиценз само за вътрешния ни шампионат, което на практика ще лиши "канарчетата" от евентуално участие в Европа при изхвърляне на "Литекс", съобщава "plovdivderby.com". Очаква се големият печеливш да е "Левски", който има евролиценз и е следващ след "Ботев" в класирането.

Долно уйно написа:Голямата гавра от страна на другите отбори ще е, мачовете с това ГМО да бъдат бойкотирани и да не ходи публика на същите.
***cska*** написа:Долно уйно написа:Голямата гавра от страна на другите отбори ще е, мачовете с това ГМО да бъдат бойкотирани и да не ходи публика на същите.
Ако щете ходете на майната си.Никой не ви пита
Долно уйно написа:***cska*** написа:Долно уйно написа:Голямата гавра от страна на другите отбори ще е, мачовете с това ГМО да бъдат бойкотирани и да не ходи публика на същите.
Ако щете ходете на майната си.Никой не ви пита
Е ще ставате футболен хегемон па гледам се нервиш, що така?
Вие си припознавайте този урод, какво искате, важно е, че за феновете на останалите отбори ще сте селяните Литекс от Ловеч.
dreben23 написа:Левскарите отново ще се окажат на сериозен кръстопът, но аз и друг път съм им казвал, че тяхната съдба зависи изцяло от нашата, ами ето, че пак може да стане така и е време да преосмислят действията си, ако ЦСКА се спаси чрез Литекс!![]()
Четете какво е намислило пак синьото БФС и защо новият клуб няма да му дадат да участва в Европа!![]()
Ботев" изпуснали златен шанс за евротурнирите
В "Ботев" трябва да си скубят косите от яд, защото изпускат златен шанс да участват в Лига Европа този сезон, алармира сайтът "plovdivderby.com". Оказва се, че "канарчетата" трябваше да са печеливши от вливането на "Литекс" в ЦСКА и като следващ тим в класирането да играят във втория по сила турнир на Стария континент. Да, ама не. Клубът не е получил лиценз за Европа. Не е последвал и нов опит за това.
"Документите на "Ботев" за участие в Европа бяха подадени по времето на вече бившия директор на жълто-черните Тервел Златев. Впоследствие "Ботев" получи лиценз само за вътрешния ни шампионат, което на практика ще лиши "канарчетата" от евентуално участие в Европа при изхвърляне на "Литекс", съобщава "plovdivderby.com". Очаква се големият печеливш да е "Левски", който има евролиценз и е следващ след "Ботев" в класирането.

Шах!Бг футболът е пълен с какви ли не неочаквани обрати, но само синьото БФС си е все синичко!
![]()
Аз се чудех защо стягат такава хубава селекцийка сладурковците, ами ето защо- седмият в класирането ще го добутаме по най-скандалния начин в Европичката!
Позор!
![]()
И десети да бяха, пак щяха да ги добутат ми се струва, просто ще изгорят повечко клубове с лицензи и отбори ще изчезнат завинаги!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта