И тебе "мозък", да те питам-готов ли си да се хванеш на бас, че ще е така?icko65 написа:baltimore написа:Шанс имаше до 31.03. Сбогом.
Кратко и ясно!
Локомотив подаде молба и документи за участие в А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив подаде молба и документи за участие в А група
FLANKER написа:baltimore написа:Хората които управляват футбола са си го написали на сайта, документ искал. Сбогом от А група.
Само до петък да не стане друго нещо.
Аз продължавам да си мисля, че и Локомотив и ЦСКА ще играят в А ПФГ.
Ако ли не, ще имаме най- хубавия стадион в окръжните групи.Надявам се Гигов да го няма тогава, а Локо да бъде поет от един истински локомотивец като Иван Василев-Бозата.
Аз пък си мисля, че на някой явно му е писнало да пуска отборите между капките. Нали си наясно, че такива задължения не се трупат за сезон или два.
Lyubaka01 написа:Извинявай, ама инджилера Гондзю и Борат "ей богу" патков да не падат по-долу по простотия?W84me написа:Извинявайте, обаче най-големите селяндури работят в Локо Сф, Георги Марков е прост, като гъбена чорба, а тоя измисления адвокат не му отстъпва изобщо... Затова футбола ни е на такова ниво, но очаквам да се оправи на 31 юни!
Извинявай, ама да съм казал, че споменатите от теб са членове на БАН?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Чакай нали документи се подаваха до 31.03. за финансоите. НАП, задължения към бивши футболисти, треньори и т.н. Дотогава трябваше да се покажат и документи за разсрочване.
Отделно лицензите ги издава ЛИцензионната комисия, а тя май вече приключи работа и даде, каквото даде. А трябва да се събере наново, защото ако направят отборите в Б група 24, то трябва да се лицензират още отбори от В. Освен тогава нещо да добутат и Локо....или Изпълкома да измисли някакъв лиценз за Локо-то.
Ще видим
Отделно лицензите ги издава ЛИцензионната комисия, а тя май вече приключи работа и даде, каквото даде. А трябва да се събере наново, защото ако направят отборите в Б група 24, то трябва да се лицензират още отбори от В. Освен тогава нещо да добутат и Локо....или Изпълкома да измисли някакъв лиценз за Локо-то.
Ще видим
Интериорни врати - Врати хармоника
W84me написа:БФС казаха, че не са получавали никакви молби. Още повече, че такова нещо като "МОЛБА" не съществува от много време...
Гиговизми и Марковизми
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
За незнам кой път го пиша-ЛОКО СФ ще играе А професионална група.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Не си, но както можеш да отбелязваш какви кухи лейки работят(или по-точно управляват) Локо, така и аз мога да коментирам IQ-то на геренските управници...W84me написа:Lyubaka01 написа:Извинявай, ама инджилера Гондзю и Борат "ей богу" патков да не падат по-долу по простотия?W84me написа:Извинявайте, обаче най-големите селяндури работят в Локо Сф, Георги Марков е прост, като гъбена чорба, а тоя измисления адвокат не му отстъпва изобщо... Затова футбола ни е на такова ниво, но очаквам да се оправи на 31 юни!
Извинявай, ама да съм казал, че споменатите от теб са членове на БАН?
-
levskarski
- Контакти:
И локо и цска (под камкато и да е форма ) взимат лиценз, искаме или не, това е положението
Lyubaka01 написа:И тебе "мозък", да те питам-готов ли си да се хванеш на бас, че ще е така?icko65 написа:baltimore написа:Шанс имаше до 31.03. Сбогом.
Кратко и ясно!
С "немозъци" на бас не се хващам!А ПФГ ще е с 10 отбора!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
levskarski написа:И локо и цска (под камкато и да е форма ) взимат лиценз, искаме или не, това е положението
И аз под каквато и да е форма вкарвам Гранит/Никола Козлево/ с лиценз в А група.Това е положението..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България