Домът на турските сериали!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mirodes
Контакти:

Re: Домът на турските сериали!

Мнениеот mirodes » 16 юни 2015 12:28

Сериалите се гледат основно от жени и мъже пенсионери.Мъж в активна възраст няма да гледа сапунки.А се предпочитат турските,защото са най-близки до нашият манталитет.Американските и латиноамериканските сериали отразяват действителност,която е чужда на българина.А турските ако махнеш религията се приближават до нашите нрави.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 16 юни 2015 12:33

Yoda_ написа:Ах, интелигенцията се събрала тука... :lol:

Турските сериали са рейтингови, защото са предназначени за бедни, прости, неуки и нискоинтелигентни хора, това обяснява и голямата им гледаемост в БГ...
Друга причина е, че обикновения човек намира в тях изконни ценности, които ние отдавна вече сме загубили - любов, честност, дълг, уважение към възрастните и др., и ги гледа с умиление и насълзени очи...

Разбира се, далеч съм от мисълта, че пишещите в този форум са "обикновени хора", напротив, тук се подвизават само необикновени, различни, уникални и т.н. екземпляри...
99% от народа псува чалгата, ама като обърне 2-3 цар-кировки шльокавица у Хоремага, и почва да вдига ръце и да штрака пръсти... :lol:

Напълно те подкрепям.Не случайно нито един сапунен сериал не е със субтитри.Просто си знаят аудиторията хората.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 16 юни 2015 12:37

аз мразя, не гледам, забранил съм и напълно игнорирам всякаква турска помия! докато си правя салата, нашите вторачено поглъщат емисиите турска битова фантастика, а аз постоянно псувам маанетата, които пронизват хола. седна ли на масата, сменям канала и си отварям лаптопа. много пъти и аз съм се чудил как е възможно такова глобално пристрастяване към олигофрении, ама отговорът си е много прост, като народа ни, който го гледа.
иначе и дрогата е рейтингова и прави пари, ама все още има нефелни опити за борба с нея.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 16 юни 2015 13:46

Кур за тия ве - за сериали ще ми говори :twisted:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 юни 2015 14:34

Майка ми ги гледа,жената и снахата също.Сълзиви фалшификати които префасонират семейството и го представят като в средновековието.Естествено аз със синовете дори сменяме веднага канала ,ако има техни реклами.Въпрос на възпитание.А вие накарайте жена ви да ви мие краката и да не се оплаче на познати,ако обере някой шамар ако се възпротиви.Вгледах се веднъж и видях че три серии се въртяха защо някаква шалварка не слезнала на вечеря.В нас всеки чде когато е гладен и когато се прибере.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 17 юни 2015 07:52

Долно уйно написа:
HoUs4oOL написа:През последните 7-8 години, а може би и повече България е заливана от турски сериали.
Какво е мнението ви за тези забележителни истории, които подобно на кариатиди крепят зрителския рейтинг на родните телевизии?
Гледате ли турски сериали, колко сте изгледали до момента и кои са били те?
Нека да бъдем честни, защото почти всеки, който попиташ дали гледа турски сериали инстинктивно отговаря нещо от рода на: ''Пф ти лууд ли си, мноо ясно, че не.'' и така нататък, а вече не знам колко години под ред в прайм тайма на най-гледаната българска телевизия се въртят турски сериали.
Смешно е да се твърди, че ги гледат само пенсионерите и така нататък...

Просто бизнес, какво се търси на пазара, това ще се предлага.
Ако днес има търсене от портокали, няма да предлагаш брокули.

Грешка. Гледа се това, което предлагат телевизиите, а не това, което зрителя иска. Турските сериали се гледат, защото всички бг телевизии са ги праснали в прайм тайма от 6 до 10 вечерта и хората нямат избор. Която и телевизия да включиш в тази часова зона ще видиш турски сериал. За да не ги гледаш трябва да изключиш телевизора. Аз лично не съм гледал никога и няма да гледам. Изпитвам непоносимост към тях. Отвращават ме и като сюжет и като начин на игра. Докато си бях в България моите родители ги гледаха, но аз не. Засичал съм единствено откъси от серии предимно докато вечерям, защото и дума не можеше да става тогава да се пусне нещо друго. Със същия интерес ще се гледат български сериали ако телевизиите ги предлагат всеки ден в прайм тайма, просто защото хората отново няма да имат избор.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 юни 2015 14:21

Абсолютно не е вярно това ! Гледат се точно, защото това е интересно на хората, всички други конспирации са меко казано малоумни. Сигурно Ердоган плаща на българските канали да пускат по цял ден турски сериали, а ? Като ги говорите тия неща, отдавайте и малко мисъл и логика...
Живеем в 21 в. всеки има по 150 канала от всякакъв тип, обаче те ни били задължавали да гледаме турски сериали...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 19 юни 2015 14:29

Трябва някой да е пълен лаик на геополитическа тема щом смята,че Турция като държава няма полза от такива сериали.

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 21 юни 2015 14:28

БТВ се оливат с тия турски сериали направо. ;)

Върни се в “Свободна зона”