Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 11:15

snakebite написа:Мен спортно технически, новия Франкенщайн не ме притеснява..реуалтиатите и с ЦСКА и с Литекс бяха категорични миналия сезон ( с изключение на оня порняк 2:4 с Литекс)
Притеснява ме наглостта и тарикатщината на Божков и Ганчев, прикрита зад някаква "кауза" ЦСКА и това че няма да се платят задълженията на клуба...
Предполагам ще натиснат Киро да не се напъва срещу новото изчадие, вероятно се готвят и за титла..за да се пробва в ЕТ догодина.
Предстои да видим,
Разбрах от цялката сапунка досега, че цесекарите нямат чест и достойнство, обаче....те са типичните глорихънтъри, привиждат им се злата и титли, а я няма елементртанара отборна чест- да следваш отбора си ако ще и по чукари да играят !..
Да венцеславиш отбора който ти е нанесъл най-голямата загуба, да си викал на спасителя си "микренско джудже", да си викал на отбора "селяци" и да ги приемеш на пъпа на София, само ЦСКА може да го направи това !!

Варненски фен-клуб на Лудогорец :shock: И вика "глорихънтър" ... Ти или си ненормален, или някакъв супер-праведен ислямист, вкоренил се в морската ни столица :roll: И в двата случая, честно казано, мене, а и 99% от ЦСКА-рите тука, ги боли оная работа за твоите въжделения ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 11:17

petko.h.markov написа:
boabbb написа:
petko.h.markov написа:
boabbb написа:Все съм си мислил, че глупостта в хората има някакъв предел, т.е. това е някаква крайна величина ... обаче явно не е :lol: :lol: Стига глупости, бе, мама му да еба :evil: Какво означава "пречистване в окръжните групи" :?: Тия 20-тина милиона пак трябва да се платят, ако ще това дружество да е в "Ш" група :!: Никой, повтарям НИКОЙ няма да плати масрафа на "Титан" - не се лъжете Другите два варианта за мен нямат никаква разлика, дали ще сме ЦСКА-Радомир, ЦСКА-Милко, ЦСКА - Пампоров или ЦСКА-Литекс ... няма НИКАКВА разлика :!:

Има голяма разлика.Едно е ЦСКА да си смени името с цитираните от теб варианти,съвсем друго е Литекс да си смени
името.Защото до колкото разбирам точно това се предлага.

И в какво се изразява разликата Какво е различното, щом не е сегашното дружество :?: Дали ще дойде от Пампорово, Микре, Ловеч, Сибир или пичка си лелина - голям праз ... Въпроса е феновете да решат, че това е тяхното ЦСКА, защото в крайна сметка ЦСКА е ЦСКА заради феновете, а Локо Сф си е Локо Сф и няма никаква новина или изказване за тях, въпреки, че ги изхвърлиха и тях ... А пък разни говежди мнения си ги слагам на к*ра, лично аз ... така, да не остават неясноти

Щом не виждаш разлика няма какво повече да кажа.Реално сегашното дружество още си съществува.Челси ако си
смени името на ЦСКА тогава какво правим.Винаги след победителите и по-богатите.Измекярска работа.

Какво му съществува на сегашното дружество :?: Какво остана :?: Само дълговете и лоялните играчи като Венци Василев, за когото съм 90% сигурен, че и във "В" ще играе ... Не мога да ги гледам тия мекотели Милко и Морко, ако те кефят - гледай си ги и им се кефи :!:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 11:21

W84me написа:
djd написа:
W84me написа:Най-лошото за вас е да преобразуват Литекс в някакъв Франкенщайн... По-добре си тръгнете от аматьорските групи и се върнете със самочувствие.

Е как ще стане това? Те са решили, че ЦСКА фалира. Как точно да си тръгнем от аматьорските групи? Аз, Пешо и Гошо да отидем при Милко и Морко и да им кажем - давайте акциите и после от заплатите си да събираме пари да плащаме на НАП. Има заведено дело за обявяване в несъстоятелност. Да ходим да хвърляме павета по съда ли? Какво можем изобщо да направим?

Регистрирайте си нов клуб, който ще може да претендира, че е истински наследник на сегашния, щото това с Ловеч е пародия.

И с какво ще претендираме повече, че сме наследник на сегашното дружество, ако регистрираме ново, пред това да се преименува Листекс? Същата история е. Дори може да се каже, че от всички отбори, които са се преименували ЦСКА ще го направи с 4 кратен шампион, а не със Сопот, Тетевен, Галата и т.н. Само ще се правим на Многострадална Геновева за кеф на Подуяне из "Б" окръжна група. Никава разлика няма.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 юни 2015 11:23

boabbb написа:
Варненски фен-клуб на Лудогорец :shock: И вика "глорихънтър" ... Ти или си ненормален, или някакъв супер-праведен ислямист, вкоренил се в морската ни столица :roll: И в двата случая, честно казано, мене, а и 99% от ЦСКА-рите тука, ги боли оная работа за твоите въжделения ;)

Да не си нещо прост или се правиш на такъв ??
Не ти ли идва на акъла че живеят много разградлии във Варна ...
Моето мнение го споделят всички останали фенове в България ! Вие сте една ЛиСка и така ше бъдете приети навсякъде..
И на мен не ми пука за вашия отбор, пука ми за принципите които са нарушени...- финансови, спортни, законови..всякакви
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юни 2015 11:26

snakebite написа:Мен спортно технически, новия Франкенщайн не ме притеснява..резуалтатите и с ЦСКА и с Литекс бяха категорични миналия сезон ( с изключение на оня порняк 2:4 с Литекс)
Притеснява ме наглостта и тарикатщината на Божков и Ганчев, прикрита зад някаква "кауза" ЦСКА и това че няма да се платят задълженията на клуба...
Предполагам ще натиснат Киро да не се напъва срещу новото изчадие, вероятно се готвят и за титла..за да се пробва в ЕТ догодина.
Предстои да видим,
Разбрах от цялата сапунка досега, че цесекарите нямат чест и достойнство, обаче....те са типичните глорихънтъри, привиждат им се злата и титли, а я няма елементарната отборна чест- да следваш отбора си ако ще и по чукари да играят !..
Да венцеславиш отбора който ти е нанесъл най-голямата загуба, да си викал на спасителя си "микренско джудже", да си викал на отбора "селяци" и да ги приемеш на пъпа на София, само ЦСКА може да го направи това !!

По кой закон ще играят в А група че и за титла да се натискат?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 11:28

snakebite написа:
boabbb написа:

Да не си нещо прост или се правиш на такъв ??
Не ти ли идва на акъла че живеят много разградлии във Варна ...
Моето мнение го споделят всички останали фенове в България ! Вие сте една ЛиСка и така ше бъдете приети навсякъде..
И на мен не ми пука за вашия отбор, пука ми за принципите които са нарушени...- финансови, спортни, законови..всякакви

А обясни ми тогава спортния и законов принцип, според който, Лудогорец е регистриран като дружество, след като е имал 3-4 мача в "А" група :?: Не се изказвай неподготвен, особено като тестваш новите препарати на "Хюмнефарма" :lol: Щял да приема ... какво приемате, бе - билети по 0 лева и пак отпразен стадиона ...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 11:31

snakebite написа:Мен спортно технически, новия Франкенщайн не ме притеснява..резуалтатите и с ЦСКА и с Литекс бяха категорични миналия сезон ( с изключение на оня порняк 2:4 с Литекс)
Предстои да видим,
Разбрах от цялата сапунка досега, че цесекарите нямат чест и достойнство, обаче....те са типичните глорихънтъри, привиждат им се злата и титли, а я няма елементарната отборна чест- да следваш отбора си ако ще и по чукари да играят !..

Няма по-големи глорихътнари от делиорманци! И не знам защо си нямал такива терзания, когато са се сменяли дружествата и имената на Антибиотик и Разград 2000. Сегашният Лудогорец е регистриран 2010 година. Знаеш ли го това?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 юни 2015 11:34

Red Warrior написа:
Няма по-големи глорихътнари от делиорманци! И не знам защо си нямал такива терзания, когато са се сменяли дружествата и имената на Антибиотик и Разград 2000. Сегашният Лудогорец е регистриран 2010 година. Знаеш ли го това?

Става въпрос за местни отбори, какво общо има с тоя случай сега...направо ме изумявате.. :shock:
Все едно да преместят отбора на Черно море или Дунав на нашия стадион, същевременно да си имаме отбор, който си съществува ...и аз да правя свирки на новия отбор :shock:
Последна промяна от snakebite на 16 юни 2015 11:37, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юни 2015 11:35

Red Warrior написа:
Предстои да видим,

Прав си по принцип но сравнението с Литекс-ЦСКА е неуместно.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юни 2015 11:36

А защо Литекс ще правят тази смяна на името?Същото важи и за Божков и Ганчев.И какво правим ако утре те двамата
се откажат от обещаните млн.лв

Върни се в “Архив”