Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот djd » 16 юни 2015 10:40

W84me написа:
djd написа:Фенклубовете подкрепят Божков. Не съм чул някои от тях да са против.
А това е по-важно. Ако се пръкнат няколко ЦСКА-та и се разцепи фенската маса, тогава наистина ще дойде краят на ЦСКА.
Трябва винаги да има едно ЦСКА и феновете да са зад него.

Точно това ще стане, ако преименуват Литекс.

Ще има много хора, които трудно ще приемат новото ЦСКА. Но ако се запази ядрото на феновете, те ще повлекат и останалите.
Много малко хора ходят сами на мачове. Повечето ходят с приятели.
Вие смятате ли, че сегашния "Левски" е онзи от НДК-то? След толкова обединения, закривания, преименувания?
Общото е само, че все си играете покрай Перловската река - НДК, националния, Сухата река. Ама ако се откажете в един момент от това, което ви се представя като "Левски", клубът със сигурност ще продължи по течението на реката към Малашевските гробища.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юни 2015 10:41

Министърът дава зелена светлина, увивайте се с оранжеви шалчета. :arrow: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 10:43

Все съм си мислил, че глупостта в хората има някакъв предел, т.е. това е някаква крайна величина ... обаче явно не е :lol: :lol: Стига глупости, бе, мама му да еба :evil: Какво означава "пречистване в окръжните групи" :?: Тия 20-тина милиона пак трябва да се платят, ако ще това дружество да е в "Ш" група :!: Никой, повтарям НИКОЙ няма да плати масрафа на "Титан" - не се лъжете :!: Другите два варианта за мен нямат никаква разлика, дали ще сме ЦСКА-Радомир, ЦСКА-Милко, ЦСКА - Пампоров или ЦСКА-Литекс ... няма НИКАКВА разлика :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юни 2015 10:45

djd написа:
W84me написа:
А това е по-важно. Ако се пръкнат няколко ЦСКА-та и се разцепи фенската маса, тогава наистина ще дойде краят на ЦСКА.

Ще има много хора, които трудно ще приемат новото ЦСКА. Но ако се запази ядрото на феновете, те ще повлекат и останалите.
Вие смятате ли, че сегашния "Левски" е онзи от НДК-то? След толкова обединения, закривания, преименувания?
Общото е само, че все си играете покрай Перловската река - НДК, националния, Сухата река. Ама ако се откажете в един момент от това, което ви се представя като "Левски", клубът със сигурност ще продължи по течението на реката към Малашевските гробища.

Себе си ли опитваш да убедиш, че няма нищо лошо да подкрепяш Литекс със сменено име? :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юни 2015 10:51

Tommi написа:
djd написа:
W84me написа:

Себе си ли опитваш да убедиш, че няма нищо лошо да подкрепяш Литекс със сменето име? :mrgreen:

Не, просто си разглеждам Гугъл мапс. :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юни 2015 10:53

boabbb написа:Все съм си мислил, че глупостта в хората има някакъв предел, т.е. това е някаква крайна величина ... обаче явно не е :lol: :lol: Стига глупости, бе, мама му да еба :evil: Какво означава "пречистване в окръжните групи" :?: Тия 20-тина милиона пак трябва да се платят, ако ще това дружество да е в "Ш" група :!: Никой, повтарям НИКОЙ няма да плати масрафа на "Титан" - не се лъжете :!: Другите два варианта за мен нямат никаква разлика, дали ще сме ЦСКА-Радомир, ЦСКА-Милко, ЦСКА - Пампоров или ЦСКА-Литекс ... няма НИКАКВА разлика :!:

Има голяма разлика.Едно е ЦСКА да си смени името с цитираните от теб варианти,съвсем друго е Литекс да си смени
името.Защото до колкото разбирам точно това се предлага.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 11:01

petko.h.markov написа:
boabbb написа:Все съм си мислил, че глупостта в хората има някакъв предел, т.е. това е някаква крайна величина ... обаче явно не е :lol: :lol: Стига глупости, бе, мама му да еба :evil: Какво означава "пречистване в окръжните групи" :?: Тия 20-тина милиона пак трябва да се платят, ако ще това дружество да е в "Ш" група :!: Никой, повтарям НИКОЙ няма да плати масрафа на "Титан" - не се лъжете :!: Другите два варианта за мен нямат никаква разлика, дали ще сме ЦСКА-Радомир, ЦСКА-Милко, ЦСКА - Пампоров или ЦСКА-Литекс ... няма НИКАКВА разлика :!:

Има голяма разлика.Едно е ЦСКА да си смени името с цитираните от теб варианти,съвсем друго е Литекс да си смени

И в какво се изразява разликата :?: Какво е различното, щом не е сегашното дружество :?: Дали ще дойде от Пампорово, Микре, Ловеч, Сибир или пичка си лелина - голям праз ... Въпроса е феновете да решат, че това е тяхното ЦСКА, защото в крайна сметка ЦСКА е ЦСКА заради феновете, а Локо Сф си е Локо Сф и няма никаква новина или изказване за тях, въпреки, че ги изхвърлиха и тях ... А пък разни говежди мнения си ги слагам на к*ра, лично аз ... така, да не остават неясноти ;)
Последна промяна от boabbb на 16 юни 2015 11:02, променено общо 1 път.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 юни 2015 11:01

W84me написа:
peliforewer написа:
W84me написа:Най-лошото за вас е да преобразуват Литекс в някакъв Франкенщайн... По-добре си тръгнете от аматьорските групи и се върнете със самочувствие.

Дай да уточним за кого ще е лошо,за нас или за вас,защото това което е лошо за ЦСКА е добро за Левски и обратно.

Не знам дали ще е добро за Левски, но ще е лошо за вашия отбор.

Сложи си ръката на сърцето и кажи че желаеш доброто на ЦСКА,защото аз дето от 50г. помня и съм гледал почти всички мачове на ЦСКА,дето съм бягал от казармата да ходя на Армията и за това можеха като нищо да ме пратят в Дисципа,ако това ти говори нещо,излиза че мисля лошото на ЦСКА.Първо да видим дали ще има друг ЦСКА,освен на Милко и Морко,тогава всеки фен има право да си припознава отбора,само че като ги гледам Милко и Морко нямат капацитет да управляват отбор дори в Б окръжна група.Знам че левскарите се молят Божков и Ганчев да не направят отбор ЦСКА,въпреки че единият беше доста години собственик на ЦСКА,а другият винаги е казвал че е цесекар и два пъти направи опит да влезе в клуба,левскарите ги разбирам страхуват се,но цесекарите да се правят на интересни и да обезличават усилията на Божков и Ганчев да спасят клуба е необяснимо.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юни 2015 11:09

boabbb написа:
petko.h.markov написа:

И в какво се изразява разликата :?: Какво е различното, щом не е сегашното дружество :?: Дали ще дойде от Пампорово, Микре, Ловеч, Сибир или пичка си лелина - голям праз ... Въпроса е феновете да решат, че това е тяхното ЦСКА, защото в крайна сметка ЦСКА е ЦСКА заради феновете, а Локо Сф си е Локо Сф и няма никаква новина или изказване за тях, въпреки, че ги изхвърлиха и тях ... А пък разни говежди мнения си ги слагам на к*ра, лично аз ... така, да не остават неясноти ;)

Щом не виждаш разлика няма какво повече да кажа.Реално сегашното дружество още си съществува.Челси ако си
смени името на ЦСКА тогава какво правим.Винаги след победителите и по-богатите.Измекярска работа.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 юни 2015 11:10

Мен спортно технически, новия Франкенщайн не ме притеснява..резуалтатите и с ЦСКА и с Литекс бяха категорични миналия сезон ( с изключение на оня порняк 2:4 с Литекс)
Притеснява ме наглостта и тарикатщината на Божков и Ганчев, прикрита зад някаква "кауза" ЦСКА и това че няма да се платят задълженията на клуба...
Предполагам ще натиснат Киро да не се напъва срещу новото изчадие, вероятно се готвят и за титла..за да се пробва в ЕТ догодина.
Предстои да видим,
Разбрах от цялата сапунка досега, че цесекарите нямат чест и достойнство, обаче....те са типичните глорихънтъри, привиждат им се злата и титли, а я няма елементарната отборна чест- да следваш отбора си ако ще и по чукари да играят !..
Да венцеславиш отбора който ти е нанесъл най-голямата загуба, да си викал на спасителя си "микренско джудже", да си викал на отбора "селяци" и да ги приемеш на пъпа на София, само ЦСКА може да го направи това !!
Последна промяна от snakebite на 16 юни 2015 11:15, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Архив”