Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот drvasko98 » 16 юни 2015 08:35

Cooler написа:Мен ми е много интересно друго - идва онзи ден германеца, готов да играе в Левски на другия ден искал да помисли, идва вчера македонеца искал да вкара много голове за Левски днес и той искал да помисли, аз ли не схващам нещо?

Естествено, че не схващаш. Нали трябва да се имитира дейност. После се излиза и се казва. Имахме план А със селекция на класни играчи, ама те не искаха да играят в Левски. Затова ето ви Домо, Макриев, Тополата, Върбата, Главата и т.н. Но е вярно, че клубът трябва да се оздрави финансово преди всичко и тогава да се мисли за състава на терена, където е ясно, че цели не могат да се преследват така или иначе и през предстоящия сезон. С Аниете се класирахме за втората седмица, без него в най-лошия случай ще повторим постижението. Пирин и Локомотив Пловдив са достатъчно слаби, за да не притесняваме от изпадане, а и Стоев има пребогат опит в тази битка, ако остане.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 юни 2015 08:42

Споко, няма да изпаднете !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 юни 2015 09:30

suni написа:Споко, няма да изпаднете !

Разбира се, че няма. :) Виж, един друг отбор обаче се е запътил към по-долните групи, за него трябва да се тревожиш, а не за нас.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 юни 2015 09:52

batmanlevski написа:
emigo73 написа:Аз лично съжалявам за Аниете. Но,това е. Пожелавам му успех и му благодаря за играта и головете в,нашия Левски.
Левски продължава на пред!

спокойно ,Анете наистина бе най-добрия футболист в България през тази година, но нека не забравяме , че Гара Дембеле, Тони Калво и Жуниньо Жуниор са свободни агенти и са съгласни да се върнат в Левски и за по 5 000 евро , така че дано просто от ръководството да поискат те да се върнат !

От къде черпиш инфо за тези тримата. Каква е причината Калво от 30000 Е да слезе на 5000 Е? Нещо окуцял ли е, оглупял ли е или е омаян от престижа и успехите на клуба и авторитета, респекта и известността на неговия директор?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 16 юни 2015 10:32

drvasko98 написа:
Cooler написа:Мен ми е много интересно друго - идва онзи ден германеца, готов да играе в Левски на другия ден искал да помисли, идва вчера македонеца искал да вкара много голове за Левски днес и той искал да помисли, аз ли не схващам нещо?

Естествено, че не схващаш. Нали трябва да се имитира дейност. После се излиза и се казва. Имахме план А със селекция на класни играчи, ама те не искаха да играят в Левски. Затова ето ви Домо, Макриев, Тополата, Върбата, Главата и т.н.

И точно затова Гозно трябва да си обере паяжините от кабинета и заедно с тях багажчето и повече да не стъпва там. Нали това е работата на един добър мениджър - да прави от нищо нещо. Трябва да намира добри и качествени играчи и да ги убеждава да подписват и за без пари, ако трябва. А не да ги разубеждава, както се случва вече не един и два пъти. Идват мотивирани и си тръгват разочаровани. Повтарям, не са само Махмудов и Апиа. В белите държави и нормалните клубове, Гонзо отдавна да е разжалван некадърник като спортен директор и засилен към касите да си купи билет за сектор Б, където му е мястото.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 16 юни 2015 10:53

То нали в Реал, Барса, Байерн, Челси и т.н. работят ненормалници и плащат огромни суми защото не са открили топлата вода. Аз също не харесвам Гонзо, но кой би се справил по-добре в тези условия, въобще кой би се захванал? Нашият проблем не е Гонзо и играчите, а ТКБ. И не за това, че постоянно говори глупости и му се смеят или защото няма пари, които да инвестира. Проблемът на ТКБ е, че няма виждане за развитието на клуба, не може да изгради стратегия за развитие и финансиране. Представете си в какви условия работи Гонзо щом пълен некадърник като Сърмов размишлявал над предложените му условия. Къде ще те вземат бе Сърмов, най-много в Берое или втора лига на Турция.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2015 14:11

Голяма глупост се направи с Пламен. Йорга е здрав, типичен сръбски селянин (в добрия смисъл), ама като се счупи?

Не знам какво ще стане с Гаджев. Дано не замине за Азия, а за Европа или Щатите. Полша и Лех най му пасваха, ама а, де! Искам да видя Прохазка от новия сезон на негово място. Ако продължат да го мъчат на бека, ебаси! В средата и то с капитанската лента. Но! не се ли вземат трима! защитника, отпишете сезона още отсега. Относно централния нападател защо не се пробват юноши, като Димитров. Нека му се даде шанс. Втората шестица бе чудесна възможност да се изпробва. Също така да се наложи и централен защитник от младите - просто по-кадърен от Белаид нема начин да няма. Борко трябва да се разкара.

Мнението ми е, че с оглед на финансовата ситуация, това е - трима защитника, плюс евентуално едно негърче за деветка, другото - от школата - интеграция на близнаците, Роман в средата на терена пред него Бедоя и Аниете и Димитров или негърче. Ако не се промени нищо отзад - втората седмица ни чака.

Трябва да намира добри и качествени играчи и да ги убеждава да подписват и за без пари, ако трябва. А не да ги разубеждава, както се случва вече не един и два пъти

Имаш предвид, като Калво, Иван Цветков, Дъстли Мюлдер, Сержиньо, Гара Дембеле... ама че некадърници беха тея. Пълни простаци, а? Как да не го нахрачиш, нищо, че си има всекидневна. Що не си направите тема "Да се изплюем на Гонзо"... Във всяка една тема. Това болднатото, няма да си направя усилието да го коментирам. Кой мислиш лъга цял сезон футболистите и ги котка да останат? Батков ли, баба Яга?
Последна промяна от metodito на 16 юни 2015 14:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 юни 2015 14:15

metodito написа:Голяма глупост се направи с Пламен. Йорга е здрав, типичен сръбски селянин (в добрия смисъл), ама като се счупи?

Не знам какво ще стане с Гаджев. Дано не замине за Азия, а за Европа или Щатите. Полша и Лех най му пасваха, ама а, де! Искам да видя Прохазка от новия сезон на негово място. Ако продължат да го мъчат на бека, ебаси! В средата и то с капитанската лента. Но! не се ли вземат трима! защитника, отпишете сезона още отсега. Относно централния нападател защо не се пробват юноши, като Димитров. Нека му се даде шанс. Втората шестица бе чудесна възможност да се изпробва. Също така да се наложи и централен защитник от младите - просто по-кадърен от Белаид нема начин да няма. Борко трябва да се разкара.

Мнението ми е, че с оглед на финансовата ситуация, това е - трима защитника, плюс евентуално едно негърче за деветка, другото - от школата - интеграция на близнаците, Роман в средата на терена пред него Бедоя и Аниете и Димитров или негърче. Ако не се промени нищо отзад - втората седмица ни чака.

Няма да има разделяне този сезон :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 16 юни 2015 14:15

Щом тримата Прохазка, Махмудов(който вчера Гонзо нарече Махмут) и Апиа още мислят, работата е ясна - ще откажат. На 95% съм сигурен, дано да греша.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2015 14:17

W84me написа:Няма да има разделяне този сезон :mrgreen:

Ъъъ... нали на първи юли му свършва договора, а и Стоев го потвърди пред Тъпспирт.

Върни се в “Левски”