Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Tommi » 15 юни 2015 22:45

шивача написа:
Tommi написа:
шивача написа:
Tommi написа:
шивача написа:
Tommi написа:Да попитам защо смятате само дълговете към НАП?

правилно, тогава и Левски трябва да изгори, щото и той има повече от четери пъти над дълговете на Локо сф. явно е заради другите дългове, към футболистите, но пък Локото нямат, а Левски има към треньори и футболисти. Нещо има сбъркано, нямам обяснение :roll:

Няма нищо сбъркано, за всичко си има логично обяснение. Задълженията на Левски, свързани с лиценза, са отсрочени или разсрочени.

А ЦСКА може ли да ги разсрочи и отсрочи?

Явно не може.

В смисъл? Звучиш ми двузначно :roll:

В смисъл, че не можете да ги отсрочите или разсрочите. Левски е постигнал договорка с играча Х, а ЦСКА не може да постигне такава договорка с играча У. Примерно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

tfs_roces
Контакти:

Мнениеот tfs_roces » 15 юни 2015 23:10

Някой знае ли къде мога да гледам повторението на "Зона Спорт" с тоя боклук Крумчо, че бълвал пак едни ......

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юни 2015 00:14

Добра вечер от мен!

Томиславе, освен играчите Х и У Левски дължи парички на играча НАП.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 16 юни 2015 00:15

tfs_roces написа:Някой знае ли къде мога да гледам повторението на "Зона Спорт" с тоя боклук Крумчо, че бълвал пак едни ......

Утре в 10 сутринта ще има повторение.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юни 2015 00:57

Някои хора неистово разясняваха колко голям измамник е Лупи. Интересно тогава какви измамници са господата, чиито имена се тиражират около ЦСКА в последните 2 месеца - Манджукови, Инджов, Георгиев, Божков, Ганчев.
Всички мълчат като дънни риби.
Аз за себе си вече извода направих - ЦСКА умре, а мантрата, че за двата ни гранда пари винаги ще има отиде подяволите. Всичко е за земята и съоръженията. Бизнес... Ритнитопковците са между другото.
Всеки има правото да припознава каквото си иска и да се кланя на когото си иска. Аз обаче не съм безразсъден олигофрен.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 16 юни 2015 01:42

Кировец написа:Някои хора неистово разясняваха колко голям измамник е Лупи. Интересно тогава какви измамници са господата, чиито имена се тиражират около ЦСКА в последните 2 месеца - Манджукови, Инджов, Георгиев, Божков, Ганчев.
Всички мълчат като дънни риби.
Аз за себе си вече извода направих - ЦСКА умре, а мантрата, че за двата ни гранда пари винаги ще има отиде подяволите. Всичко е за земята и съоръженията. Бизнес... Ритнитопковците са между другото.
Всеки има правото да припознава каквото си иска и да се кланя на когото си иска. Аз обаче не съм безразсъден олигофрен.

Недейте, не трябва да им се даваме на тези всичките?! Във всички сфери олигарсите се стремят да елиминират демократичните принципи, мнението и чувствата на народа. Та ние не обичаме ЦСКА поради това, че е бил или е някакъв юридически или икономически субект. Докато ни има нас, ще има ЦСКА. Колкото повече сме, толкова е по-сигурно, че рано или късно ЦСКА ще надживее олигарсите. Ако трябва ще ходим "на пук" на мач на правно-икономическата форма окичила се с любимите фланелки и емблема, само за да им се надсмиваме и да докажем, че ЦСКА е на феновете, а не на олигарсите.
Няма шанс да се оздрави футболен клуб - търговско дружество с 30 млн задължения по "чист" начин при настоящата обстановка и в обозримо бъдеще. Но ликвидацията на търговското дружество ще унищожи ли нещо, което по принцип е нематериално като идеята, религията, любовта ЦСКА - не. Всички се кланяме единствено на ЦСКА и именно затова борбата не трябва да спира.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 16 юни 2015 07:20

Кашчей написа:Мда.... и църква имам насреща си-всяка неделя до тия 40 дена ще паля свещ, от 2 лева, за да подпомогна дарителството за лиценза :mrgreen:

Къшо, дано не си си дал парите за свещи излишно. :lol:
А може пък и за друго да ти потрябват.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юни 2015 07:53

Кралев каза ОК, Литекс може да стане ЦСКА, базите ще се дадат на новото дружество, сегашното загива. :oops:

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 16 юни 2015 09:07

djd написа:Кралев каза ОК, Литекс може да стане ЦСКА, базите ще се дадат на новото дружество, сегашното загива. :oops:

Глупости, според видните капацитети във форума не може.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юни 2015 09:09

pomiqr268 написа:
djd написа:Кралев каза ОК, Литекс може да стане ЦСКА, базите ще се дадат на новото дружество, сегашното загива. :oops:

Глупости, според видните капацитети във форума не може.

Кой ще плаща на НАП - ловешкия ЦСКА или сегашното дружество? А ще се плаща ли изобщо?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”