Домът на турските сериали!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Домът на турските сериали!

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2015 01:07

За турските не знам, но категорично по-скандални и малоумни сериали от индийските няма ! Никога няма да проумея, как е възможно, нормален човек да бъде заинтригуван от подобна помия. Нулева актьорска игра, нулева сюжетна мисъл, нулева връзка с реалността, въобще пълна 0.
Най-обичам, когато видя в подобен сериал, как двама от актьорите седят един срещу друг в продължение на 10 мин. и никой не обелва и дума, но иначе наум развиват колосални диалози и заключения....А за гримасите им просто нямам думи !

Потребителски аватар
electroface
Контакти:

Мнениеот electroface » 16 юни 2015 06:50

dunavfc написа:За турските не знам, но категорично по-скандални и малоумни сериали от индийските няма ! Никога няма да проумея, как е възможно, нормален човек да бъде заинтригуван от подобна помия. Нулева актьорска игра, нулева сюжетна мисъл, нулева връзка с реалността, въобще пълна 0.
Най-обичам, когато видя в подобен сериал, как двама от актьорите седят един срещу друг в продължение на 10 мин. и никой не обелва и дума, но иначе наум развиват колосални диалози и заключения....А за гримасите им просто нямам думи !

Ха сега си представи как би бил направен мангалски филм и кажи няма ли да е същото.... Само 1-2 брадви ще има за реквизит... :mrgreen:
IO SONO NERAZZURRO!

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 16 юни 2015 08:50

кой гледа антибългарска и олигофренска телевизия?

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 16 юни 2015 10:22

Аз съм единия който с ръка на сърцето ще ти каже- ''Пф ти лууд ли си, мноо ясно, че не.'
Нищо лично :mrgreen:
Аз тази телевизия не я гледам вече 5-6 години,като почнеш от сериалите ,та докато свърши плешивия-уникално изгубено време.Единствено гледам мачовете по екшъна.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 10:53

Голям фен съм на Джагдиш и цялата сиганска сюрия от "Малката булка" :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 16 юни 2015 10:57

По принуда ми се е налагало :evil: голяма мъка беше но бях много щастлив когато свърши :lol: Като гледам май и доста Индийски Сериали има :lol: Явно Телевизиите мислят само за малцинствата :x

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 16 юни 2015 11:09

Ах, интелигенцията се събрала тука... :lol:

Турските сериали са рейтингови, защото са предназначени за бедни, прости, неуки и нискоинтелигентни хора, това обяснява и голямата им гледаемост в БГ...
Друга причина е, че обикновения човек намира в тях изконни ценности, които ние отдавна вече сме загубили - любов, честност, дълг, уважение към възрастните и др., и ги гледа с умиление и насълзени очи...

Разбира се, далеч съм от мисълта, че пишещите в този форум са "обикновени хора", напротив, тук се подвизават само необикновени, различни, уникални и т.н. екземпляри...
99% от народа псува чалгата, ама като обърне 2-3 цар-кировки шльокавица у Хоремага, и почва да вдига ръце и да штрака пръсти... :lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 11:11

Yoda_ написа:Ах, интелигенцията се събрала тука... :lol:

Турските сериали са рейтингови, защото са предназначени за бедни, прости, неуки и нискоинтелигентни хора, това обяснява и голямата им гледаемост в БГ...
Друга причина е, че обикновения човек намира в тях изконни ценности, които ние отдавна вече сме загубили - любов, честност, дълг, уважение към възрастните и др., и ги гледа с умиление и насълзени очи...

Разбира се, далеч съм от мисълта, че пишещите в този форум са "обикновени хора", напротив, тук се подвизават само необикновени, различни, уникални и т.н. екземпляри...
99% от народа псува чалгата, ама като обърне 2-3 цар-кировки шльокавица у Хоремага, и почва да вдига ръце и да штрака пръсти... :lol:

Влезе и ти в интелЕгенцията, да та ева :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 юни 2015 11:29

mimi29 написа:всичко по БТВ от 20,00 ч, от началото на филма ПЕРЛА до ден днешен съм гледала .Да не изброявам че са много ЛИСТОПАД-ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ-ВРЕМЕТО ЛЕТИ-МЕНЕХШЕ И ХАЛИЛ-СЕВЕРА И ЮГА-МЕЧТАТЕЛИ -МИЛОСТ -ЕДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ и др.Всичко ми харесва като няма български филми правени по дадена книга ще се гледа друго . ;)

Има толкова много качествени сериали в интернет. Защо продължавате да ги гледате тези турски тъпни? Не и не. Те не са добре направени.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 11:37

Alexx написа:
mimi29 написа:всичко по БТВ от 20,00 ч, от началото на филма ПЕРЛА до ден днешен съм гледала .Да не изброявам че са много ЛИСТОПАД-ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ-ВРЕМЕТО ЛЕТИ-МЕНЕХШЕ И ХАЛИЛ-СЕВЕРА И ЮГА-МЕЧТАТЕЛИ -МИЛОСТ -ЕДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ и др.Всичко ми харесва като няма български филми правени по дадена книга ще се гледа друго . ;)

Има толкова много качествени сериали в интернет. Защо продължавате да ги гледате тези турски тъпни? Не и не. Те не са добре направени.

Викаш, друго е "Пътеводна светлина" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”