За турските не знам, но категорично по-скандални и малоумни сериали от индийските няма ! Никога няма да проумея, как е възможно, нормален човек да бъде заинтригуван от подобна помия. Нулева актьорска игра, нулева сюжетна мисъл, нулева връзка с реалността, въобще пълна 0.
Най-обичам, когато видя в подобен сериал, как двама от актьорите седят един срещу друг в продължение на 10 мин. и никой не обелва и дума, но иначе наум развиват колосални диалози и заключения....А за гримасите им просто нямам думи !
Домът на турските сериали!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- electroface
- Контакти:
Re: Домът на турските сериали!
dunavfc написа:За турските не знам, но категорично по-скандални и малоумни сериали от индийските няма ! Никога няма да проумея, как е възможно, нормален човек да бъде заинтригуван от подобна помия. Нулева актьорска игра, нулева сюжетна мисъл, нулева връзка с реалността, въобще пълна 0.
Най-обичам, когато видя в подобен сериал, как двама от актьорите седят един срещу друг в продължение на 10 мин. и никой не обелва и дума, но иначе наум развиват колосални диалози и заключения....А за гримасите им просто нямам думи !
Ха сега си представи как би бил направен мангалски филм и кажи няма ли да е същото.... Само 1-2 брадви ще има за реквизит...

IO SONO NERAZZURRO!
кой гледа антибългарска и олигофренска телевизия?
Аз съм единия който с ръка на сърцето ще ти каже- ''Пф ти лууд ли си, мноо ясно, че не.'
Нищо лично
Аз тази телевизия не я гледам вече 5-6 години,като почнеш от сериалите ,та докато свърши плешивия-уникално изгубено време.Единствено гледам мачовете по екшъна.
Нищо лично

Аз тази телевизия не я гледам вече 5-6 години,като почнеш от сериалите ,та докато свърши плешивия-уникално изгубено време.Единствено гледам мачовете по екшъна.
Голям фен съм на Джагдиш и цялата сиганска сюрия от "Малката булка"

Леевски, оле

По принуда ми се е налагало
голяма мъка беше но бях много щастлив когато свърши
Като гледам май и доста Индийски Сериали има
Явно Телевизиите мислят само за малцинствата 

Ах, интелигенцията се събрала тука...
Турските сериали са рейтингови, защото са предназначени за бедни, прости, неуки и нискоинтелигентни хора, това обяснява и голямата им гледаемост в БГ...
Друга причина е, че обикновения човек намира в тях изконни ценности, които ние отдавна вече сме загубили - любов, честност, дълг, уважение към възрастните и др., и ги гледа с умиление и насълзени очи...
Разбира се, далеч съм от мисълта, че пишещите в този форум са "обикновени хора", напротив, тук се подвизават само необикновени, различни, уникални и т.н. екземпляри...
99% от народа псува чалгата, ама като обърне 2-3 цар-кировки шльокавица у Хоремага, и почва да вдига ръце и да штрака пръсти...

Турските сериали са рейтингови, защото са предназначени за бедни, прости, неуки и нискоинтелигентни хора, това обяснява и голямата им гледаемост в БГ...
Друга причина е, че обикновения човек намира в тях изконни ценности, които ние отдавна вече сме загубили - любов, честност, дълг, уважение към възрастните и др., и ги гледа с умиление и насълзени очи...
Разбира се, далеч съм от мисълта, че пишещите в този форум са "обикновени хора", напротив, тук се подвизават само необикновени, различни, уникални и т.н. екземпляри...
99% от народа псува чалгата, ама като обърне 2-3 цар-кировки шльокавица у Хоремага, и почва да вдига ръце и да штрака пръсти...

Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Yoda_ написа:Ах, интелигенцията се събрала тука...![]()
Влезе и ти в интелЕгенцията, да та ева

Леевски, оле

mimi29 написа:всичко по БТВ от 20,00 ч, от началото на филма ПЕРЛА до ден днешен съм гледала .Да не изброявам че са много ЛИСТОПАД-ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ-ВРЕМЕТО ЛЕТИ-МЕНЕХШЕ И ХАЛИЛ-СЕВЕРА И ЮГА-МЕЧТАТЕЛИ -МИЛОСТ -ЕДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ и др.Всичко ми харесва като няма български филми правени по дадена книга ще се гледа друго .
Има толкова много качествени сериали в интернет. Защо продължавате да ги гледате тези турски тъпни? Не и не. Те не са добре направени.
Alexx написа:mimi29 написа:всичко по БТВ от 20,00 ч, от началото на филма ПЕРЛА до ден днешен съм гледала .Да не изброявам че са много ЛИСТОПАД-ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ-ВРЕМЕТО ЛЕТИ-МЕНЕХШЕ И ХАЛИЛ-СЕВЕРА И ЮГА-МЕЧТАТЕЛИ -МИЛОСТ -ЕДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ и др.Всичко ми харесва като няма български филми правени по дадена книга ще се гледа друго .
Има толкова много качествени сериали в интернет. Защо продължавате да ги гледате тези турски тъпни? Не и не. Те не са добре направени.
Викаш, друго е "Пътеводна светлина"

Леевски, оле