maximalniq написа:Колко псувахте Галя Топалова ,толкова ще псувате и Коко Динев...Всяко чудо за три дни.
каза човека от добрич

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
maximalniq написа:Колко псувахте Галя Топалова ,толкова ще псувате и Коко Динев...Всяко чудо за три дни.
SHYNE написа:maximalniq написа:Колко псувахте Галя Топалова ,толкова ще псувате и Коко Динев...Всяко чудо за три дни.
каза човека от добричфена на добруджа но всъщност от Левски
![]()
SHYNE написа:е какво да си говоримда не мислиш че ми пука дали отбора ще ми е в Б група или в В ? аз пак ще съм на стадиона . абе като играят левски и добрич ти за кой викаш ?
за хикс ли я разкажи малко
maximalniq написа:И защо си помисли,че точно от тук съм го взел и какъв е проблема ,че съм от Добрич и ,че съм фен на Левски.Ако живея в Горно Надонлище на кой отбор трябва да съм фен?
Комплексар.
SHYNE написа:maximalniq написа:И защо си помисли,че точно от тук съм го взел и какъв е проблема ,че съм от Добрич и ,че съм фен на Левски.Ако живея в Горно Надонлище на кой отбор трябва да съм фен?
защото точно това което ти показвам е на момчетата от добруджа , и просто ми е интересно как един фен на левски използва символ на друга публика . за това те питам ....Комплексар.
кораво заключение
Какво лошо има в това ?![]()
![]()
Все едно ти да си сложиш "Povdiv Hools" или нещо подобно...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост