Домът на турските сериали!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Домът на турските сериали!

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 15 юни 2015 20:49

Като не ви се гледат турски сериали,сменяйте канала и гледайте американски,руски или индийски.Може и испански.

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 15 юни 2015 20:52

Гледат ги и млади и стари,но повечето не си признават.
Аз лично не гледам телевизия,дори нямам такъв,компа ми е само и единствено за работа и е в офиса ми.
У нас съм само с телефона,имам нужда от спокойствие и почивка и не искам тв и комп и у дома.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 юни 2015 21:07

Ти го играеш отшелник някакъв.....Турските сериали нямат нищо общо със мангалските изцепки в последно време в България.Ето онзи ден почна сериал със Руска жилка вътре.... :mrgreen: Въпрос на цени и гледаемост....кои ти се връща във османското иго и т.н....

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 15 юни 2015 21:13

Аз ги гледам понякога, но заради снахата, която е заклета туркиня. Интересното е, че не знае добре български и недоумявам какво разбира от дублажа, да му се не види и анадолската лисица.
Толстолоб, на теб съм роб.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юни 2015 21:26

Долно уйно написа:
HoUs4oOL написа:През последните 7-8 години, а може би и повече България е заливана от турски сериали.
Какво е мнението ви за тези забележителни истории, които подобно на кариатиди крепят зрителския рейтинг на родните телевизии?
Гледате ли турски сериали, колко сте изгледали до момента и кои са били те?
Нека да бъдем честни, защото почти всеки, който попиташ дали гледа турски сериали инстинктивно отговаря нещо от рода на: ''Пф ти лууд ли си, мноо ясно, че не.'' и така нататък, а вече не знам колко години под ред в прайм тайма на най-гледаната българска телевизия се въртят турски сериали.
Смешно е да се твърди, че ги гледат само пенсионерите и така нататък...

Просто бизнес, какво се търси на пазара, това ще се предлага.
Ако днес има търсене от портокали, няма да предлагаш брокули.

Ще изненадам пазара с лути чушуета. :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 юни 2015 21:31

shumkar_44 написа:Аз ги гледам понякога, но заради снахата, която е заклета туркиня. Интересното е, че не знае добре български и недоумявам какво разбира от дублажа, да му се не види и анадолската лисица.

"Заклета туркиня" !? Това какво ще рече,че нещо не ми вдява...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 юни 2015 21:31

Кашчей написа:
mimi29 написа:всичко по БТВ от 20,00 ч, от началото на филма ПЕРЛА до ден днешен съм гледала .Да не изброявам че са много ЛИСТОПАД-ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ-ВРЕМЕТО ЛЕТИ-МЕНЕХШЕ И ХАЛИЛ-СЕВЕРА И ЮГА-МЕЧТАТЕЛИ -МИЛОСТ -ЕДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ и др.Всичко ми харесва като няма български филми правени по дадена книга ще се гледа друго . ;)

Всеки има право да няма вкус, а при теб е двойно-харесваш турски боклуци и Левски. Само не ми е ясно как ги съчетаваш двете :roll:

Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи.” Васил Левски

Ноември, 2010: "Листопад" е на първо място по гледаемост в българския телевизионен ефир и през октомври. Това показват данните на пийпълметричната агенция TNS/TV Plan, която следи предпочитанията на аудиторията на база 4+.
Турският сериал не слиза от челната позиция в класацията в продължение на месеци, като през октомври държи 58 % от аудиторията. Веднага след него се нарежда скечовото предаване "Комиците" с рейтинг близо 24 % и дял от публиката 55 %.

http://www.dnevnik.bg/biznes/2010/11/08 ... _oktomvri/

Септември, 2011: Турският “Листопад” е най-гледаната програма през август, показва традиционното месечно изследване на пийпълметричната агенция ГАРБ, което подрежда 50-те най-рейтингови тв предавания. Сериалът е видян от 1 502 000 зрители.
Филмът е следван от музикалното шоу “Гласът на България”, което е с най-висок пазарен дял - 57,03 %. “Комиците” и “Би Ти Ви Новините” са другите предавания в първата четворка.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1032191

Всеки има право да бъде тъп, а Кашчей се е възползвал двойно от него... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юни 2015 21:36

Гледат се и то яко. Като бех се качил на корбаче да бръмчи из Босфора, по едно време гида вика "А сега отляво ще видите къщата на Инджи" и сичкото лелка хукна на левия борд. Имаше и млади момичета. Викам си, дейба, тез ще обърнат корабчето кат се струпаха там, дейба таз Инджи ...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 юни 2015 21:38

Истината е, че сериалите им са много излъскани и хващат окото.
Аз лично съм гледал един, който го въртяха около 2010/2011 в 17:00 ''Мечтатели'' се казваше.
Гледал съм и целия втори сезон на ''Огледален свят'', сега от тоя новия гледах първите 4 епизода, докато действието се развиваше в Русия, но после си отидоха в Турция и не съм го пускал повече.
Иначе гледах реклама, че по бТВ Лейди въртят някакъв, който е правен по ''Братя Карамазови'' на Достоевски. :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юни 2015 21:38

Drunken_Master написа:
shumkar_44 написа:Аз ги гледам понякога, но заради снахата, която е заклета туркиня. Интересното е, че не знае добре български и недоумявам какво разбира от дублажа, да му се не види и анадолската лисица.

"Заклета туркиня" !? Това какво ще рече,че нещо не ми вдява...

Досега ако не си вникнал в мъдрите постове на Шумкаря, пропити с роженска мистика, значи нема как да ти помогнем. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”