Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот Tommi » 15 юни 2015 18:30

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Как ще минете "На чисто" само през В група? "Ботев" не ги давай за пример, защото те имаха някакъв луд шанс. Вие ще трябва тепърва да създавате съвсем нов отбор, ако търсите варианта "без задължения", но преди това старият трябва да бъде обявен в несъстоятелност, а такова нещо още няма. След това ще трябва да се огледате за отбор от ЮЗ В група, който да е навит да се раздели с участието си в групата, но и да е от област София-град 8-)

Не са само Ботев,мисля че пропускаш някой. ;) А според мене тези точки,които си дал ще се изпълнят.Щом като други успяха,надали и ние няма да успеем.

Би ли ми изброил отборите от област София-град, които играят в момента в ЮЗ В група? Искаш или не, София-град е отделна административна единица в териториалното деление на България.

Тигрите са насреща. :) Ама ако се случи, трябва да сменят конспиративните си теории из основи. :lol: Сега модерната директива е, че Бойко е левскар и иска да ги съсипе. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юни 2015 18:32

Еми той си ни съсипа с обяснението ''Ние помогнахме достатъчно на ЦСКА като отлагахме данъците им....''
О,''благодаря'',за помощта.Само че щеше да е много по продуктивно,ако ни бяха ковнали когато сме били с 1 милион(и 100% клубът е можел да го даде),а не с 10 милиона,дето сега и лев не знам дали ще дадем.И те реално увисват.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2015 18:42

Tommi написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Как ще минете "На чисто" само през В група? "Ботев" не ги давай за пример, защото те имаха някакъв луд шанс. Вие ще трябва тепърва да създавате съвсем нов отбор, ако търсите варианта "без задължения", но преди това старият трябва да бъде обявен в несъстоятелност, а такова нещо още няма. След това ще трябва да се огледате за отбор от ЮЗ В група, който да е навит да се раздели с участието си в групата, но и да е от област София-град 8-)

Не са само Ботев,мисля че пропускаш някой. ;) А според мене тези точки,които си дал ще се изпълнят.Щом като други успяха,надали и ние няма да успеем.

Би ли ми изброил отборите от област София-град, които играят в момента в ЮЗ В група? Искаш или не, София-град е отделна административна единица в териториалното деление на България.

Тигрите са насреща. :) Ама ако се случи, трябва да сменят конспиративните си теории из основи. :lol: Сега модерната директива е, че Бойко е левскар и иска да ги съсипе. :lol:

Ооообаче, тигърчетата закършили ли са го финансово, както беше го закършил Металик :roll: И някак си неуместно ми се струва от ЦСКА да предложат пари на Тигрите, за да съешат с тях завинаги, след като нямат пари да си платят и тока :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юни 2015 20:08

Tommi написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Между другото, преди почти месец точно в тази тема бях написал, че май се готви нещо точно с Тигрите. Тогава не бях много сигурен в това защото източника ми не е най-надеждния, но пък знам, че е доста информиран, така че си имам едно на ум в това отношение.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юни 2015 20:15

Божката сигурно затова е бил в Баку при Боко... :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 15 юни 2015 20:25

BRF написа:
delqnski47 написа:
BRF написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:Споко,пичове.Агонията е към своя край - само не знам що ни мотаеха толкова време,но няма значение.Вече съм почти убеден,че почваме от В.Ариведерчи Левски,Лудогорец и т.н...дано се видим пак.

А задълженията?

Споко,те си стоят!Кой ще ги плаща вече е друг въпрос!

Стоят си,друг път.На Пирин и Ботев нима си ''останаха''? :roll: Почваме си на чисто,както те направиха и всичко ток.Поне тук копче не могат да ни кажат.

Не знам!

Вие с "Ботев" и "Пирин" ли ще се сравнявате?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 15 юни 2015 21:03

Що за тъпа тема.. няма да има сливане. Колко пъти и как трябва да ви се обясни!?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юни 2015 21:09

И аз така го разбрах,че не е сливане,а преименуване на Литекс в ЦСКА,смяна на седалища и т.н..

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 15 юни 2015 22:27

гражданин от село написа:И аз така го разбрах,че не е сливане,а преименуване на Литекс в ЦСКА,смяна на седалища и т.н..

Именно.А БФС като пълни идиоти са задали въпрос към УЕФА за сливане между двата клуба,което не е обсъждано,доколкото знам аз.Дарпатов ми е изключително неприятна персона лизала задните части на Томов дълго време и до днес,но много правилно разясни нещата при Крум Кравов.Само че радетелите това да не стане са много.Един от тях е Градев,който звъни в УЕФА и клепа ЦСКА.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юни 2015 22:33

Пак ви обръщам внимание, че по Нова казват, че БФС са отправили запитване и от УЕФА са отговорили нещо си. Поне аз така разбрах от инфото в Гонг. Дали наистина се е случило...кой знае?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”