Belaid Aymen
14 mins ·
Already end of vacation. Back to Sofia.
Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
Белаид май ще остане.
tevez написа:Или по-скоро Минев е размислил.
Така поне няма да търсим ляв бек, а когато се налага, ще играе Орачев.
То даже е по-добре да си играе Орачев, а Минев да му е резерва за всеки случай...
Ако ще градим БЪДЕЩЕ...
Cooler написа:Нашите са размислили и Минев е преподписал
Това са добри новини
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Голмайсторът на А група Антонио Аниете няма да играе в Левски през следващия сезон.
Това съобщи спортният директор на "сините" Георги Иванов на първата тренировка на отбора от лятната подготовка.
"Аниете отказа, независимо, че направихме всичко възможно, той явно има идея да продължи кариерата си в друг клуб," заяви Иванов пред микрофоните.
"Всеки добър играч, който си тръгва, е загуба. Той е на 30 години, не можем да му се сърдим, че търси по-добри условия. Аниете бе единственият футболист, на когото заплатата му остана същата," обясни още Георги Иванов.
За бъдещето на Роман Прохазка, който тренира на Герена днес, Гонзо добави: "С Прохазка водим преговори. Той си дойде снощи от Словакия, водили сме разговори с мениджърите му, сега ще говорим и с него."
Лошо лошо
Това съобщи спортният директор на "сините" Георги Иванов на първата тренировка на отбора от лятната подготовка.
"Аниете отказа, независимо, че направихме всичко възможно, той явно има идея да продължи кариерата си в друг клуб," заяви Иванов пред микрофоните.
"Всеки добър играч, който си тръгва, е загуба. Той е на 30 години, не можем да му се сърдим, че търси по-добри условия. Аниете бе единственият футболист, на когото заплатата му остана същата," обясни още Георги Иванов.
За бъдещето на Роман Прохазка, който тренира на Герена днес, Гонзо добави: "С Прохазка водим преговори. Той си дойде снощи от Словакия, водили сме разговори с мениджърите му, сега ще говорим и с него."
Лошо лошо
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
- Долно уйно
- Контакти:
Защо да е лошо, без пари толкова.
По-добре клуба да си оправи задълженията, отколкото да генерира нови такива всеки месец.
По-добре клуба да си оправи задълженията, отколкото да генерира нови такива всеки месец.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Живота продължава и без Аниете.
Ние каквото трябваше като публика и фенове му дадохме. Такова уважение скоро друг чужденец не беше получавал от феновете.
Както казаха Аниете е на 30 год. нормално е да търси по-добри финансови условия. 
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- modor
- Контакти:
Нека му благодарим за всичко което даде за Левски и му пожелаем успех 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Много добър футболист! Ще се запомни дълго време!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Не очаквах от Сърмов да се чуди дали да играе за Левски.
Чакахме го 6 месеца да се оправи от контузията, клубът му е помогнал малко или много, а сега, когато има нужда Левски от него, той искал да мисли.
За Аниете го разбирам, ако има добра финансова оферта, естествено, че ще приеме нея.
Прохазка очаквам да остане обаче.
Чакахме го 6 месеца да се оправи от контузията, клубът му е помогнал малко или много, а сега, когато има нужда Левски от него, той искал да мисли.
За Аниете го разбирам, ако има добра финансова оферта, естествено, че ще приеме нея.
Прохазка очаквам да остане обаче.
- BlackNBlue
- Контакти:
Тъжно, но факт. Никой не може да му се сърди. Надявам се този сезон Георги Янев да бъде налаган в първия отбор, в това момче има много хляб.