Всичко за Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

levskarski
Контакти:

Re: Реална Конкуренция на Берое Този Сезон 2015/2016

Мнениеот levskarski » 15 юни 2015 15:01

Какви титли какви купи??? Алоууу, по случайност ЛЕВСКИ и ЦСКА в момента са много зле, извадихте късмет тази година но това скоро няма да се повтори, тази година първите три места са за ЛЕВСКИ ЦСКА И ЛУДОГОРЕЦ, ако ЦСКА са в А група, ако ги няма Литекс на тяхно място, това е положението няма тим няма мим няма и бирой...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 15 юни 2015 15:19

Да обобщим: РЕАЛНАТА конкуренция на Тетевен през този сезон ще бъдат електроцентралите, произвеждащи по-евтин ток от Маричката. :lol: :lol:

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 15 юни 2015 15:35

shoma написа:
Alexandrov93 написа:
yangplamen написа:
kapacitet написа:До кога държавата ще спонсорира Берое. До кога ще си плащам осигуровките и данъците, за да правят футбол в Стара загора с моите пари питам аз. Каква конкуренция, до кога ченгеджийство от тия долни гербери. Каква работа има ТЕЦ Марица Изток като спонсор на Берое питам аз, конкуренция щели да имат, ще има да от кого, от другото държавно отборче на ченгетата сигурно, аман от тая ченгеджийница!

Хайде веднъж завинаги да отговорим на подобни "капацитети", които се упражняват да плюят върху Берое! Какви пари даваш ти бе, въобще наясно ли си как става финансирането на Берое?! Аман от разбирачи и всякаква плюеща пасмина, която дори не може да мисли, ама иначе дава "компетентно мнение"! Ако искаш да знаеш първо, бюджета на Берое е един от най-малките в А група и второ, по-добре държавата да спонсорира футболните отбори, отколкото знайни и незнайни мафиоти, перящи пари, а когато им скимне могат да си фалират отбора и толкова!!! Защото спортът, и в частност футбола, изпълнява различни функции, ама затова въобще не си струва да говоря с подобни хейтъри и въобще хора на твоето ниво! Харесва ли ти това, което става с ЦСКА например, дето правиха грандиозни трансфери и плащаха космически за нашата държава заплати?! Явно не може да преглътнете, че един отбор, като Берое, със скромни финансови възможности постига толкова много!!!

Ясни са ми такива като тебе. А тези пари, които получавате, от кой джоб идват? ОТ ДЖОБА НА ХОРАТА. Може да се направи евала на моя отбор - Черно море. Че със свободни агенти и ниски заплати (5000 е тавана), печелим злато, въпреки че сме може би единствения отбор, който не получаваШЕ нищо от държавата. Те се добраха до второто място с късмет, след като дори не беше сигурно участието им в първата шестица и сега се взеха за голямата работа. Ей, алооо, с държавни пари и аванти всеки може. НЯМА ТВОЕ, НЯМА МОЕ, НЯМА И БЕРОЕ.

ХАХАХАХАХХАХА. Ти в кой свят живееш ? В света на на "честния" ТИМ! В света на Мутрите с ниските заплати :mrgreen: В света на милионите откраднати от ТИМ и други потънали в дупката наречена "стадион" Варна. Берое се издържа от ПЕЧАЛБАТА на ТЕЦ 2 и още по-конкретно от фонда за обществени дейности. Защото ТЕЦ 2 трови нашия въздух, който вие с вашите данъци няма да изчистите. ТЕЦ 2 ще бъде изваден от Енергийният микс на България и ще бъде фалиран, а тогава ХИЛЯДИ ще останат без работа, за да може МУТРИТЕ, като ТИМ да вземат централата и да печелят новите си милиони. А вашите 5000 лева таван, които ги сънуваш може и да ги има по договор, но за парите под масата нищо няма да кажеш нали???!! В този Мутренски град няма нищо чисто. ТИМ ви закопават ден след ден, а вие им се радвате! В Берое всичко е истинско и когато някой вземе 1 лев му се удържат данъци върху него, данъци които отиват в държавата, а не в джоба на МУТРИТЕ. За това такива, като теб ги е яд! Защото са свикнали на Мутренският начин на живот, а не на честния.

Хем не знаеш, хем говориш. Хайде дай ми клипче или някакво доказателство, затова че се дават пари под масата при нас? Ако се даваха такива пари, много, ама много класни играчи щяха да са при нас вече, но доста отказаха, само защото заплатите ни са ниски. А как ще обясниш факта, че взимаме само свободни трансфери? И тук ще замълчиш, да. Само ще ти кажа, че тавана при нас наистина е 5000, а имаме добри играчи, не защото даваме пари под масата, а защото имаме лоялни играчи, обичащи отбора и си пролича това във финала с Левски. Какво видя в този мач, ти? Аз видях, момчета обичащи отбора си и хора които няма да го напуснат само защото заплата им е 12 000 евро. На кого са нужни тези пари в България? Ето ги левскарите сега, половината отбор ги напуска защото заплатите им падат до 10 000 МИНИМАЛНА - wtf ?!??! Другата половина остава, защото не може да си намери друг отбор. Същото ще ти кажа и за ТИМ - дай ми клипче или някакво доказателство, че те са мафиоти. Това че така е модерно да се казва в днешни дни, не означава нищо. Искам ДОКАЗАТЕЛСТВО, не празни думи. ТИМ ни били закопавали? - ДААААААА, те ни закопават, затова имаме златен медал и купа тази година. САМО НИЕ И ЛУДОГОРЕЦ имаме това. А вие и останалите - КАЛЪФКИ. Нека продължават да ни закопават по този начин.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 15 юни 2015 15:37

Blue1914 написа:Да обобщим: РЕАЛНАТА конкуренция на Тетевен през този сезон ще бъдат електроцентралите, произвеждащи по-евтин ток от Маричката. :lol: :lol:

Tетевен си е един много хубав български град. Нещо против ли имаш. Добре че е Берое да ви отваря очите за някой нещица. :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 юни 2015 15:44

rebel написа:
Blue1914 написа:Да обобщим: РЕАЛНАТА конкуренция на Тетевен през този сезон ще бъдат електроцентралите, произвеждащи по-евтин ток от Маричката. :lol: :lol:

Tетевен си е един много хубав български град. Нещо против ли имаш. Добре че е Берое да ви отваря очите за някой нещица. :lol:

Не отваряй очите на слепците,трудно ще ти е да свалиш толкова много калъфки от главите им.Факт. 8-) :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
shoma
Контакти:

Мнениеот shoma » 15 юни 2015 15:49

Alexandrov93 написа:
shoma написа:
Alexandrov93 написа:
yangplamen написа:
kapacitet написа:До кога държавата ще спонсорира Берое. До кога ще си плащам осигуровките и данъците, за да правят футбол в Стара загора с моите пари питам аз. Каква конкуренция, до кога ченгеджийство от тия долни гербери. Каква работа има ТЕЦ Марица Изток като спонсор на Берое питам аз, конкуренция щели да имат, ще има да от кого, от другото държавно отборче на ченгетата сигурно, аман от тая ченгеджийница!

Хайде веднъж завинаги да отговорим на подобни "капацитети", които се упражняват да плюят върху Берое! Какви пари даваш ти бе, въобще наясно ли си как става финансирането на Берое?! Аман от разбирачи и всякаква плюеща пасмина, която дори не може да мисли, ама иначе дава "компетентно мнение"! Ако искаш да знаеш първо, бюджета на Берое е един от най-малките в А група и второ, по-добре държавата да спонсорира футболните отбори, отколкото знайни и незнайни мафиоти, перящи пари, а когато им скимне могат да си фалират отбора и толкова!!! Защото спортът, и в частност футбола, изпълнява различни функции, ама затова въобще не си струва да говоря с подобни хейтъри и въобще хора на твоето ниво! Харесва ли ти това, което става с ЦСКА например, дето правиха грандиозни трансфери и плащаха космически за нашата държава заплати?! Явно не може да преглътнете, че един отбор, като Берое, със скромни финансови възможности постига толкова много!!!

Ясни са ми такива като тебе. А тези пари, които получавате, от кой джоб идват? ОТ ДЖОБА НА ХОРАТА. Може да се направи евала на моя отбор - Черно море. Че със свободни агенти и ниски заплати (5000 е тавана), печелим злато, въпреки че сме може би единствения отбор, който не получаваШЕ нищо от държавата. Те се добраха до второто място с късмет, след като дори не беше сигурно участието им в първата шестица и сега се взеха за голямата работа. Ей, алооо, с държавни пари и аванти всеки може. НЯМА ТВОЕ, НЯМА МОЕ, НЯМА И БЕРОЕ.

ХАХАХАХАХХАХА. Ти в кой свят живееш ? В света на на "честния" ТИМ! В света на Мутрите с ниските заплати :mrgreen: В света на милионите откраднати от ТИМ и други потънали в дупката наречена "стадион" Варна. Берое се издържа от ПЕЧАЛБАТА на ТЕЦ 2 и още по-конкретно от фонда за обществени дейности. Защото ТЕЦ 2 трови нашия въздух, който вие с вашите данъци няма да изчистите. ТЕЦ 2 ще бъде изваден от Енергийният микс на България и ще бъде фалиран, а тогава ХИЛЯДИ ще останат без работа, за да може МУТРИТЕ, като ТИМ да вземат централата и да печелят новите си милиони. А вашите 5000 лева таван, които ги сънуваш може и да ги има по договор, но за парите под масата нищо няма да кажеш нали???!! В този Мутренски град няма нищо чисто. ТИМ ви закопават ден след ден, а вие им се радвате! В Берое всичко е истинско и когато някой вземе 1 лев му се удържат данъци върху него, данъци които отиват в държавата, а не в джоба на МУТРИТЕ. За това такива, като теб ги е яд! Защото са свикнали на Мутренският начин на живот, а не на честния.

Хем не знаеш, хем говориш. Хайде дай ми клипче или някакво доказателство, затова че се дават пари под масата при нас? Ако се даваха такива пари, много, ама много класни играчи щяха да са при нас вече, но доста отказаха, само защото заплатите ни са ниски. А как ще обясниш факта, че взимаме само свободни трансфери? И тук ще замълчиш, да. Само ще ти кажа, че тавана при нас наистина е 5000, а имаме добри играчи, не защото даваме пари под масата, а защото имаме лоялни играчи, обичащи отбора и си пролича това във финала с Левски. Какво видя в този мач, ти? Аз видях, момчета обичащи отбора си и хора които няма да го напуснат само защото заплата им е 12 000 евро. На кого са нужни тези пари в България? Ето ги левскарите сега, половината отбор ги напуска защото заплатите им падат до 10 000 МИНИМАЛНА - wtf ?!??! Другата половина остава, защото не може да си намери друг отбор. Същото ще ти кажа и за ТИМ - дай ми клипче или някакво доказателство, че те са мафиоти. Това че така е модерно да се казва в днешни дни, не означава нищо. Искам ДОКАЗАТЕЛСТВО, не празни думи. ТИМ ни били закопавали? - ДААААААА, те ни закопават, затова имаме златен медал и купа тази година. САМО НИЕ И ЛУДОГОРЕЦ имаме това. А вие и останалите - КАЛЪФКИ. Нека продължават да ни закопават по този начин.

ХАХАХА, Вярно живееш в друг измислен свят ;) До преди малко ти се ядосвах, ама сега те съжалявам. Левски не искам да ги коментирам, те си имат фенове, които да си ги мислят. Рано или късно и те ще тръгнат по модела на ограничения бюджет.
Ще поживееш, ще поработиш в ТИМландия и ще проумееш някои прости истини. А относно нашите калъфки ... 2010 и 2013 говорят друго, но явно за теб света е само ТИМландия. Няма какво да ти кажа повече. Сам ще разбереш много неща. Успех в Европа!

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 15 юни 2015 16:13

Към беройци: Винаги съм ви харесвал като отбор. Тази година сте особено силни и съм сигурен, че всеки отбор в групата ще подхожда с голям респект в срещите с вас. Сега, дали е с държавна подкрепа или не, не мога да кажа, защото не съм запознат с издръжката на отбора Ви. Дали сте Берое или Олимпик също не ме интересува особено. Относно темата: Според мен ще Ви бъде трудно да станете шампиони, да не кажа невероятно. Имахте шанса да грабнете среброто тази година-радвайте му се! Желая Ви успех в ЕКТ!

Към феновете на любимия ми Черно море: Моряци, дайте да не гледаме в чуждата копанка, а да се съсредоточим върху подкрепата за нашия отбор. Честно казано ми е втръснало да чета подобни малоумни дрязги от сорта на кой бил държавен отбор, кой кога е основан, кой колко титли има, кой е бил по-репресиран- Левски или ЦСКА :o (майтап, бе), кой на кого взел лиценза, как ние сме откраднали екипите на Берое :o и пр. Използвайте енергията си за нещо полезно, например купете цветя на жена си или заведете децата да поритат в парка.

П.С. Що се отнася до ТИМ: Не знам дали те са причината, но Варна от един от най-красивите и проспериращи градове в България всяка година се свлича надолу в класициите и както вървят нещата скоро няма да сме в десятката.

007
Контакти:

Мнениеот 007 » 15 юни 2015 16:20

Една седмица няма пърженство и се търси тема да повдигне на адреналина ! :) По повод парите от ТЕЦ-а, няма от какво да се срамува Берое, нито за какво да роптаят запознати и незапознати ! Честно казано на всеки 1 лев - отговарят доста повече които отиват в посока София, убеден съм, както и като се замисля, пълния монопол върху цели сегменти от биснеса се даваха през годините заради издръжката на един и друг от големите отбори в страната, чудно, това не е ли бъркане в джобовете на всички. Дали да не платиш 23 млн данъци на държавата не е бъркане в джоба на всички нас? Дали няколко години изкуствено задържане на цените на моб услуги заради издръжката на голям наш клуб не е бъркане в джобовете на всички? Дали до голяма степен монополното положение на най-голямата в страната групировка и недопускането на други в определени сектори не е бъркане в джобовете на всички? Огледахме се в 3 млн за Берое - бюджет на който големите клубове се мръщят, но пари които се харчат на светло, пари които се виждат в база, организация и най-накрая и в първия отбор. На феновете на Черно море честито за купата, пожелавам им още една най-малко, каквито между другото 2 купи плюс супер купа в последните 5 години Берое има, или се лъжа ?! :) Като едната при условие на пълна финансова криза, с пари събирани от средния биснес в града. Иска ми се да се уважаваме повече. Феновете на Берое също е редно да проявят повече скромност, повече реализъм и да продължат да уважават всеки опонент на терена и тук по начин, който им показва самия техен любим клуб. Успех на всички отбори и добра подготовка, всеки заслужава своите мигове на успех, особено когато са честно постигнати !
Последна промяна от 007 на 15 юни 2015 16:34, променено общо 1 път.

abcdef
Контакти:

Мнениеот abcdef » 15 юни 2015 16:26

Какъв вековен юбилей бре, ти знаеш ли коя година е сега? Основани сте 1959 год. и до вековния ви юбилей има доста вода да изтече...

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 15 юни 2015 16:34

abcdef написа:Какъв вековен юбилей бре, ти знаеш ли коя година е сега? Основани сте 1959 год. и до вековния ви юбилей има доста вода да изтече...

Хахах a,weee Ей Кенеф селски образоваи се малко берое 1916 година пише кенеф мизерен селски ?! смешник хаххах злобар

Върни се в “Берое”