Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
Оф аре да се приключва вече.**** съм го всичко.Тия да решават къде ще играем...В А ли,В Ц ли се тая.Баси мъдренето,баси бавенето,баси чудото.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
boabbb написа:icko65 написа:boabbb написа:Хаха, отложиха Изпълкома![]()
Очаквам бум на високо кръвно при левскарите в четвъртък
![]()
Нещата явно ще се "оправят"
Ще се оправят-ЦСКА И ЛОКОТО В Б ГРУПА.Жребий на 10 отбора в А група
Искаш ли да се басираме - вкарат ли ги в "А" - без твои мнения в тоя раздел, ако ли не - аз няма да се появявам в "Черно море"
Дадено!!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Нещата са ясни: ,,ЦСКА е мъртъв. Да живее ЦСКА !,,
Чакаме жребия на 22.6.
Чакаме жребия на 22.6.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Кукоч ме разби :
For me,he is very big bokluk.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кукоч:
Искам да благодаря на всички в ЦСКА, всички треньори, които ме тренираха и всички футболисти, с които играх.
Тези 10 месеца бяха много специални за мен.
Наслаждавах се на това да играя в България, хората в България са много добри.
Благодаря на всички фенове, които бяха с мен от първия ден, в който дойдох в ЦСКА. Чувствах се специален, знаейки, че вие сте зад мен, за мен вие сте най-добрите, надявам се някой ден да се срещнем пак… наслаждавах се на всяка минута от това да играя на свещената трева на "Армията"!
Понякога в тези 10 месеца имах проблеми с други футболисти и отбори, например с Георги Петков. Той трябва да е много щастлив, че аз си тръгвам от ЦСКА. Той не се чувстваше много добре, когато трябваше да играе срещу мен. За мен той е един много голям боклук.
В последния месец и половина се наслаждавах на това да тренирам с Пенев, наистина много съжалявам, че Пенев няма да ме тренира повече. Той е страхотен човек и се надявам някъде отново да работим заедно. Харесвам го много, той има характера на шампионите и му пожелавам всичко най-хубаво.
Не мога да повярвам, че един голям клуб като ЦСКА няма да играе в А група.
Не знам кой е президент на ЦСКА, Томов, Манджуков, Милко, или не знам кой, но сега казвам, че не искам нищо от ЦСКА, опрощавам всичко.
Съжалявам, но не мога да играя в трета дивизия.
На 24 години съм и трябва да мисля за моето бъдеще и фамилия.
Всичко най-хубаво!
Само ЦСКА♥
Тези 10 месеца бяха много специални за мен.
Наслаждавах се на това да играя в България, хората в България са много добри.
Благодаря на всички фенове, които бяха с мен от първия ден, в който дойдох в ЦСКА. Чувствах се специален, знаейки, че вие сте зад мен, за мен вие сте най-добрите, надявам се някой ден да се срещнем пак… наслаждавах се на всяка минута от това да играя на свещената трева на "Армията"!
Понякога в тези 10 месеца имах проблеми с други футболисти и отбори, например с Георги Петков. Той трябва да е много щастлив, че аз си тръгвам от ЦСКА. Той не се чувстваше много добре, когато трябваше да играе срещу мен. За мен той е един много голям боклук.
В последния месец и половина се наслаждавах на това да тренирам с Пенев, наистина много съжалявам, че Пенев няма да ме тренира повече. Той е страхотен човек и се надявам някъде отново да работим заедно. Харесвам го много, той има характера на шампионите и му пожелавам всичко най-хубаво.
Не мога да повярвам, че един голям клуб като ЦСКА няма да играе в А група.
Не знам кой е президент на ЦСКА, Томов, Манджуков, Милко, или не знам кой, но сега казвам, че не искам нищо от ЦСКА, опрощавам всичко.
Съжалявам, но не мога да играя в трета дивизия.
На 24 години съм и трябва да мисля за моето бъдеще и фамилия.
Всичко най-хубаво!
Само ЦСКА♥
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Нормално
Благодарности към нашите мениджърски светила - Милко, Морко и Пампорко
Бравос 
Леевски, оле
-
petko.h.markov
- Контакти:
boabbb написа:НормалноБлагодарности към нашите мениджърски светила - Милко, Морко и Пампорко
Бравос
Плачът пред офисите на богатите хора в България ще остане безнадежден. Всеки уважаващ себе си бизнесмен, колкото и да обича футбола, все пак си прави икономически анализ. Няма луди, които да си хвърлят парите в Перловската река. Надеждата на ЦСКА бе свързана с икономиста, който доскоро управляваше. От неговите сводки се виждаше, че дългът се стопява с милиони за часове. Обмислях да създам инициативен комитет, който да предложи на Европейската комисия да прати Томов в помощ на съседна Гърция.
Един компромис за ЦСКА сега ще е пагубен за футбола. Какво ще си помислят фенове като даващия мило и драго за отбора на Струмска слава (Търновлак) Бейбо. И малките имат принципните проблеми на големите и се нуждаят от подкрепа. Освен това е доказано, че природата не търпи празно пространство. И тъй като великият армейски отбор бе създаден в едно друго време, а сега няма и Варшавски договор, а даже и българска армия няма, топката е в полето на милионната членска маса. На тези в Търновлак и 30-40 души им стигат.
Емил Наков за "Меридиан мач"
- Долно уйно
- Контакти:
delqnski47 написа:Оф аре да се приключва вече.**** съм го всичко.Тия да решават къде ще играем...В А ли,В Ц ли се тая.Баси мъдренето,баси бавенето,баси чудото.
При положение, че футболистите си тръгват сам ще си отговориш за съдбата на настоящия ЦСКА.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Да ми цитираш Емо Наков, значи трябва да си по-тъп от него, което е трудно изпълнимо, ама ти явно имаш потенциал за мисията
Тоя ми е градски, така че ми е ясен като бял ден ...
Леевски, оле
Това е от сайта на подлогата Савов
Манджуков и Георгиев признали пред играчи, че пращат тима във “В” група
На част от футболистите на ЦСКА са платени заплати, научи LIVESPORT.BG. Това е на път да взриви “армейската” съблекалня, която и без това е пред разпад.
Ивайло Манджуков и Милко Георгиев възнамеряват сегашния ЦСКА да играе във “В” група. Това е съобщено днес на някои от играчите, които категорично са отказали да се състезават в третото ниво на българския футбол.
Собствениците на 31- кратните шампиони твърдят, че са изготвили план за погасяването на дълговете. Приходите им през първите две години ще са основно от ТВ правата.
Тази идея не се харесва на по-голямата част от феновете на ЦСКА, които са готови да излязат на протести. Според привържениците Манджуков и Георгиев водят умишлено “червените” към фалит.
На част от футболистите на ЦСКА са платени заплати, научи LIVESPORT.BG. Това е на път да взриви “армейската” съблекалня, която и без това е пред разпад.
Ивайло Манджуков и Милко Георгиев възнамеряват сегашния ЦСКА да играе във “В” група. Това е съобщено днес на някои от играчите, които категорично са отказали да се състезават в третото ниво на българския футбол.
Собствениците на 31- кратните шампиони твърдят, че са изготвили план за погасяването на дълговете. Приходите им през първите две години ще са основно от ТВ правата.
Тази идея не се харесва на по-голямата част от феновете на ЦСКА, които са готови да излязат на протести. Според привържениците Манджуков и Георгиев водят умишлено “червените” към фалит.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]