Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот delqnski47 » 15 юни 2015 14:13

Оф аре да се приключва вече.**** съм го всичко.Тия да решават къде ще играем...В А ли,В Ц ли се тая.Баси мъдренето,баси бавенето,баси чудото.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 15 юни 2015 14:20

boabbb написа:
icko65 написа:
boabbb написа:Хаха, отложиха Изпълкома :mrgreen: :lol: Очаквам бум на високо кръвно при левскарите в четвъртък :mrgreen: :mrgreen: Нещата явно ще се "оправят" :lol:

Ще се оправят-ЦСКА И ЛОКОТО В Б ГРУПА.Жребий на 10 отбора в А група

Искаш ли да се басираме - вкарат ли ги в "А" - без твои мнения в тоя раздел, ако ли не - аз няма да се появявам в "Черно море" :?:

Дадено!!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 15 юни 2015 14:22

Нещата са ясни: ,,ЦСКА е мъртъв. Да живее ЦСКА !,,
Чакаме жребия на 22.6.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юни 2015 14:40

Кукоч ме разби :

For me,he is very big bokluk.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
GOLEADOR

Кукоч:

Мнениеот GOLEADOR » 15 юни 2015 14:45

Искам да благодаря на всички в ЦСКА, всички треньори, които ме тренираха и всички футболисти, с които играх.
Тези 10 месеца бяха много специални за мен.
Наслаждавах се на това да играя в България, хората в България са много добри.
Благодаря на всички фенове, които бяха с мен от първия ден, в който дойдох в ЦСКА. Чувствах се специален, знаейки, че вие сте зад мен, за мен вие сте най-добрите, надявам се някой ден да се срещнем пак… наслаждавах се на всяка минута от това да играя на свещената трева на "Армията"!
Понякога в тези 10 месеца имах проблеми с други футболисти и отбори, например с Георги Петков. Той трябва да е много щастлив, че аз си тръгвам от ЦСКА. Той не се чувстваше много добре, когато трябваше да играе срещу мен. За мен той е един много голям боклук.
В последния месец и половина се наслаждавах на това да тренирам с Пенев, наистина много съжалявам, че Пенев няма да ме тренира повече. Той е страхотен човек и се надявам някъде отново да работим заедно. Харесвам го много, той има характера на шампионите и му пожелавам всичко най-хубаво.
Не мога да повярвам, че един голям клуб като ЦСКА няма да играе в А група.
Не знам кой е президент на ЦСКА, Томов, Манджуков, Милко, или не знам кой, но сега казвам, че не искам нищо от ЦСКА, опрощавам всичко.
Съжалявам, но не мога да играя в трета дивизия.
На 24 години съм и трябва да мисля за моето бъдеще и фамилия.
Всичко най-хубаво!
Само ЦСКА♥
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2015 14:47

Нормално ;) Благодарности към нашите мениджърски светила - Милко, Морко и Пампорко 8-) Бравос :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 юни 2015 14:58

boabbb написа:Нормално ;) Благодарности към нашите мениджърски светила - Милко, Морко и Пампорко 8-) Бравос :!:

Плачът пред офисите на богатите хора в България ще остане безна­дежден. Всеки уважаващ себе си бизнесмен, колкото и да обича фут­бола, все пак си прави икономичес­ки анализ. Няма луди, които да си хвърлят парите в Перловската река. Надеждата на ЦСКА бе свързана с икономиста, който доскоро управ­ляваше. От неговите сводки се виж­даше, че дългът се стопява с мили­они за часове. Обмислях да създам инициативен комитет, който да предложи на Европейската коми­сия да прати Томов в помощ на съ­седна Гърция.

Един компромис за ЦСКА сега ще е пагубен за футбола. Какво ще си помислят фенове като даващия мило и драго за отбора на Струмс­ка слава (Търновлак) Бейбо. И мал­ките имат принципните проблеми на големите и се нуждаят от подк­репа. Освен това е доказано, че природата не търпи празно прост­ранство. И тъй като великият ар­мейски отбор бе създаден в едно друго време, а сега няма и Варшав­ски договор, а даже и българска ар­мия няма, топката е в полето на ми­лионната членска маса. На тези в Търновлак и 30-40 души им стигат.

Емил Наков за "Меридиан мач"

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 юни 2015 15:00

delqnski47 написа:Оф аре да се приключва вече.**** съм го всичко.Тия да решават къде ще играем...В А ли,В Ц ли се тая.Баси мъдренето,баси бавенето,баси чудото.

При положение, че футболистите си тръгват сам ще си отговориш за съдбата на настоящия ЦСКА.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2015 15:00

Да ми цитираш Емо Наков, значи трябва да си по-тъп от него, което е трудно изпълнимо, ама ти явно имаш потенциал за мисията :lol: :lol: Тоя ми е градски, така че ми е ясен като бял ден ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Това е от сайта на подлогата Савов

Мнениеот GOLEADOR » 15 юни 2015 15:06

Манджуков и Георгиев признали пред играчи, че пращат тима във “В” група

На част от футболистите на ЦСКА са платени заплати, научи LIVESPORT.BG. Това е на път да взриви “армейската” съблекалня, която и без това е пред разпад.

Ивайло Манджуков и Милко Георгиев възнамеряват сегашния ЦСКА да играе във “В” група. Това е съобщено днес на някои от играчите, които категорично са отказали да се състезават в третото ниво на българския футбол.

Собствениците на 31- кратните шампиони твърдят, че са изготвили план за погасяването на дълговете. Приходите им през първите две години ще са основно от ТВ правата.

Тази идея не се харесва на по-голямата част от феновете на ЦСКА, които са готови да излязат на протести. Според привържениците Манджуков и Георгиев водят умишлено “червените” към фалит.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”