При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Писна ми да чакам . Защо няма нищо офиц.

Мнениеот BRF » 15 юни 2015 14:25

Лимонадения Джо написа:Едва ли има някой, който да не е напълно сигурен, че ЦСКА ще играе в А група, както и Локомотив. Можеш също така да си сигурен, че лично НАП ще предложи схема за разсрочване на задълженията с едногодишен гратисен период. И така следващото лято ще имате нови проблеми с лиценза, но пак ще получите гратисен период до момента, в който задълженията ще са с изтекла давност. Всички виждаме, че властниците не вършат нищо и власт реално няма, но в същото време я виждаме редовно в Разград и Ст.Загора например, където помагат здраво. Защо ли да не помогнат и на ЦСКА? Аз съм от Левски и не мога да мисля доброто на ЦСКА, но със сигурност мога да ти кажа, че Левски и ЦСКА са най-хубавото нещо в родния футбол, въпреки уродливото им управление. Така, че спокойно, ще ви има.

Аз мисля,че ЦСКА и Локо няма да играят в А група!

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 15 юни 2015 14:26

Преди малко прочетох, че Градев е заявил: още от миналия четвъртък Боби Михайлов е знаел, че УЕФА не е одобрила новия отбор ЦСКА - Литекс, ама си траел. Явно спекулациите ще продължат поне до четвъртък, когато е ИЗПЪЛКОМ-а.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юни 2015 14:26

Avanti_Ragazzi написа:Бъркате малко любовта с брака?

АД-тата попадат под търговския закон и никой не може да им попречи да си сменят името и седалището. Но футболните клубове паралелно участват в първенства администрирани от местните федерации които пък не са АД-та и си имат собствени закони. А БФС като част от УЕФА създава законите си на основата на законите на УЕФА. И именно те дават лиценза на даден клуб? А без лиценз професионален футбол няма!

Т.е никой не може да спре Литекс да се прекръсти на ЦСКА и да си смени седалището в София. Но БФС зареди законите си (които са на основата на законите на УЕФА) счита всеки клуб който смени цветовете си, името без историческа връзка и пребрадка с миналото му, както и седалището си извън областта си за нов, и той автоматично губи лиценза си! Което значи В група ако не знаете!

Именно заради това преди 2 години пропадна първия вариант с Литекс, както и с Нефтохимик после. Именно това е проблема и сега Гришата и Божков (на които не им пука за ЦСКА а за земята в Борисовата, особено сега след като ще има нова визия там) се мъчат държавата и БФС да им разрешат този номер. Като целта е държавата и БФС да убедят УЕФА да позволи това нещо и да няма наказание за България. Защото ако се позволи това нещо без разрешението на УЕФА наказанието ще е за всички отбори от България играещи в Евротурнирите. Проблема е, че ако УЕФА разреши подобна далавера, това ще се превърне в прецедент за организацията и всеки клуб който има проблеми с лиценза и задължения, ще може да се позове на него и да го предприеме като свое действие!

Нищо бе, те днес имат мач на Царско село :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 15 юни 2015 14:27

BRF написа:
Лимонадения Джо написа:Едва ли има някой, който да не е напълно сигурен, че ЦСКА ще играе в А група, както и Локомотив. Можеш също така да си сигурен, че лично НАП ще предложи схема за разсрочване на задълженията с едногодишен гратисен период. И така следващото лято ще имате нови проблеми с лиценза, но пак ще получите гратисен период до момента, в който задълженията ще са с изтекла давност. Всички виждаме, че властниците не вършат нищо и власт реално няма, но в същото време я виждаме редовно в Разград и Ст.Загора например, където помагат здраво. Защо ли да не помогнат и на ЦСКА? Аз съм от Левски и не мога да мисля доброто на ЦСКА, но със сигурност мога да ти кажа, че Левски и ЦСКА са най-хубавото нещо в родния футбол, въпреки уродливото им управление. Така, че спокойно, ще ви има.

Ще си говорим в петък.

Потребителски аватар
Antananarivo

Мнениеот Antananarivo » 15 юни 2015 14:27

DrAvalanche написа:Един леко страничен въпрос. Доколкото разбирам, Дучето е зад Божков, а сектор Г зад настоящия клуб. Ако има два клуба и двата ли ще ползват Българска армия, и в кой сектор ще седи агитката на Дучето?

В сектор Б - той и без друго мяза на говедо, там ще му е ОК! :mrgreen:
Последна промяна от Antananarivo на 15 юни 2015 14:28, променено общо 1 път.

dimov
Контакти:

Мнениеот dimov » 15 юни 2015 14:28

Мен ми е интересно друго.Колко титли ще стоят зад името на този хибрид?Как ще прхвърлят 31 титли на Литекс с име ЦСКА.Най-логично е да има броене 1 2 3 4 и да се чака 5-та.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: КРАСОТА ВЯРА БОРБА

Мнениеот Странджата » 15 юни 2015 14:29

А защо вие, жълтите от Лилково, смятате, че Левски е най-мразеният - може би защото е и най-обичаният или защото всички мразят някой отбор, но задължително с него и Левски, или просто носите някаква родова травма? Вас кой ви мрази най-много - тези които вие мразите, нали? Но за нас не омразата, а обичта е водещата - обичаме си Левски, а омразата сме я оставили за такива с идентична увреденост като - погледни се в огледалото, макар че и там не си точно това, което си ....

Потребителски аватар
Antananarivo

Мнениеот Antananarivo » 15 юни 2015 14:30

dimov написа:Мен ми е интересно друго.Колко титли ще стоят зад името на този хибрид?Как ще прхвърлят 31 титли на Литекс с име ЦСКА.Най-логично е да има броене 1 2 3 4 и да се чака 5-та.

Ей го поредния изумруд! Как това, как онова...ами никак бе, не си дорасъл да ги чуваш тия работи. :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 юни 2015 14:34

Лимонадения Джо написа:
BRF написа:

Ще си говорим в петък.

Става!

Върни се в “ЦСКА”