Лично съобщение от August Burns Red

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kapacitet

Лично съобщение от August Burns Red

Мнениеот kapacitet » 15 юни 2015 14:15

Моля модераторите да си свършат работата след нанесения тежък психически стрес!

ограничена *****

Изпратено на: 15 Юни 2015 14:10
От: August Burns Red
До: kapacitet
ей ЕЙ ЛАЙНО СМОТАНО ХЕЙТЪР КОМПЛЕКСАР АГРЕСИВЕН ЗЛОБАР ЯД ЧЕ Е ТВОЯ УМРЯЛ ОТБОР ШОПСКИ НЕ ЗЕМА ТИЯ ПАРИ ДА МОИ ДА ВЪРВИ ЧЕРНО ТОТО А? ДА ЕБА МАМА ТИ АНАЛНО ИЗНАСИЛЕН ОТ ЖИВОТА БОНАК ДА ЕБА ААХАХАХ СМЯЯЯХ ЧОВЕКА ТИ ГО КАЗА Е ОЛИГОФРЕЕН Хайде веднъж завинаги да отговорим на подобни "капацитети", които се упражняват да плюят върху Берое! Какви пари даваш ти бе, въобще наясно ли си как става финансирането на Берое?! Аман от разбирачи и всякаква плюеща пасмина, която дори не може да мисли, ама иначе дава "компетентно мнение"! Ако искаш да знаеш първо, бюджета на Берое е един от най-малките в А група и второ, по-добре държавата да спонсорира футболните отбори, отколкото знайни и незнайни мафиоти, перящи пари, а когато им скимне могат да си фалират отбора и толкова!!! Защото спортът, и в частност футбола, изпълнява различни функции, ама затова въобще не си струва да говоря с подобни хейтъри и въобще хора на твоето ниво! Харесва ли ти това, което става с ЦСКА например, дето правиха грандиозни трансфери и плащаха космически за нашата държава заплати?! Явно не може да преглътнете, че един отбор, като Берое, със скромни финансови възможности постига толкова много!!! ЕТО ОТНОВО ПРОЧЕТИ ГО КЕЛЕМЕ ДОЛНО ВЧЕРАШНО АЙ ЕБИ СА В ГЪЗА МИСЛЕИ СЕ ЗА СПОРТА ТЪПУНГЕР ОГРАНИЧЕН ВИЖ СА ПОТИШ СА КАТО ***** ВЪВ ЦЪРКВА АХАХАХ СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХХХХХХХХХХХ

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Лично съобщение от August Burns Red

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 15 юни 2015 14:22

kapacitet написа:Моля модераторите да си свършат работата след нанесения тежък психически стрес!

ограничена *****

Изпратено на: 15 Юни 2015 14:10
От: August Burns Red
До: kapacitet
ей ЕЙ ЛАЙНО СМОТАНО ХЕЙТЪР КОМПЛЕКСАР АГРЕСИВЕН ЗЛОБАР ЯД ЧЕ Е ТВОЯ УМРЯЛ ОТБОР ШОПСКИ НЕ ЗЕМА ТИЯ ПАРИ ДА МОИ ДА ВЪРВИ ЧЕРНО ТОТО А? ДА ЕБА МАМА ТИ АНАЛНО ИЗНАСИЛЕН ОТ ЖИВОТА БОНАК ДА ЕБА ААХАХАХ СМЯЯЯХ ЧОВЕКА ТИ ГО КАЗА Е ОЛИГОФРЕЕН Хайде веднъж завинаги да отговорим на подобни "капацитети", които се упражняват да плюят върху Берое! Какви пари даваш ти бе, въобще наясно ли си как става финансирането на Берое?! Аман от разбирачи и всякаква плюеща пасмина, която дори не може да мисли, ама иначе дава "компетентно мнение"! Ако искаш да знаеш първо, бюджета на Берое е един от най-малките в А група и второ, по-добре държавата да спонсорира футболните отбори, отколкото знайни и незнайни мафиоти, перящи пари, а когато им скимне могат да си фалират отбора и толкова!!! Защото спортът, и в частност футбола, изпълнява различни функции, ама затова въобще не си струва да говоря с подобни хейтъри и въобще хора на твоето ниво! Харесва ли ти това, което става с ЦСКА например, дето правиха грандиозни трансфери и плащаха космически за нашата държава заплати?! Явно не може да преглътнете, че един отбор, като Берое, със скромни финансови възможности постига толкова много!!! ЕТО ОТНОВО ПРОЧЕТИ ГО КЕЛЕМЕ ДОЛНО ВЧЕРАШНО АЙ ЕБИ СА В ГЪЗА МИСЛЕИ СЕ ЗА СПОРТА ТЪПУНГЕР ОГРАНИЧЕН ВИЖ СА ПОТИШ СА КАТО ***** ВЪВ ЦЪРКВА АХАХАХ СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХХХХХХХХХХХ

Мини на по-силни хапчета.Ще ти помогнат да си закърпиш раздраното самолюбие.Или пък му обяви дуел за честта си.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 юни 2015 14:24

Хубаво съобщение в което има много истини а това че на някой истината не му харесва едва ли е проблем на целиия форум.Факт.Доколкото знам Модераторите не носят отговорност за личните съобщения които си изпращат потребителите. :!: :idea:

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 15 юни 2015 14:36

Не искам да коментирам нискоинтелигентни хора. Явно доста се жегна от това, че държавата по милиционерски помогна на държавното им отборче. Пак питам, от къде на къде с нашите пари, се спонсорира Берое, мен като данъкоплатец, питали ли са ме???Нека тогава и другите отбори да ги спонсорира ТЕЦ-а, да им направи хубави стадиони с осветление, табла, бази, игрища и да им купи футболисти, да им плаща и заплатите!
Последна промяна от kapacitet на 15 юни 2015 14:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 15 юни 2015 14:36

Напълно си заслужил подобно писмо. Даже според мен ти е малко. За подобен провокатор фурнаджийска лопата е меко казано малко. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 15 юни 2015 14:39

kapacitet написа:Не искам да коментирам нискоинтелигентни хора. Явно доста се жегна от това, че държавата по милиционерски помогна на държавното им отборче. Пак питам, от къде на къде с нашите пари, се спонсорира Берое, мен като данъкоплатец, питали ли са ме???Нека тогава и другите отбори да ги спонсорира ТЕЦ-а, да им направи хубави стадиони с осветление, табла, бази, игрища и да им купи футболисти, да им плаща и заплатите!

АХАХАХ истината казах и ма дразниш wwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: aaaaa ти къф си а? приказваш на изуст без да знаеш е !? малоумнииииииииииик тъп тъп при това 100000000000000000000000000000 трилон билион пъти ли да ти кажа на изуст всеки знае да говори хейтър омразен агресивен комплексар завиждащ ти си бай ганьо по затря даже ахахаха смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях модератори не носят отговорност не следят лс-тата така че сори мангал тъп !! малко ти е хейтър ела ми !! ше бачкаш не ми уффф ахехехех като си плащате сметките ще върнете парите на тец бобоф долф ахахаахахахааахах смяяях ще плащате високият ток щото произвеждаме много ток и неможе затова по скъп тука ще го палсирам аххеех а ние в стз ток не сме плащали никога аз у нас ползвам без д аплащам щот аз произвеждам тока ахаххххаа як0о0о0о0о !? така че супичката духайте попарката и така ВИШИСТИ УМници големи разбирачи това мога да кажа на такива като теб и още 2-3 млн хора от футболната общественост в българииияяяя !? ахахахах мърсолко !?

Върни се в “Кошче за отпадъци”