При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Писна ми да чакам . Защо няма нищо офиц.

Мнениеот Долно уйно » 15 юни 2015 13:36

BRF написа:
Долно уйно написа:За десетина дни дискусии никой не каза, защо Литекс трябва да става ЦСКА, при положение, че никой не е чул Ганчев да споделя подобно нещо, а всичко е журналистически плещения?

Всеки може да си има негова истина защо Литекс да се преименува в ЦСКА!Причините може да са много!Колкото до Ганчев,има желание!

Бих казал, блажени са вярващите.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 15 юни 2015 13:37

Според мен изчакват и търсят вратичка как да остане сегашния отбор.Венци дебелия тумбак в случая е прав ако се направи компромис до 1-2 години ще стане чудо.Почти всеки ще спре да плаща и ще търси някой изряден да се обединява

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 юни 2015 13:37

Долно уйно написа:
BRF написа:
Долно уйно написа:За десетина дни дискусии никой не каза, защо Литекс трябва да става ЦСКА, при положение, че никой не е чул Ганчев да споделя подобно нещо, а всичко е журналистически плещения?

Всеки може да си има негова истина защо Литекс да се преименува в ЦСКА!Причините може да са много!Колкото до Ганчев,има желание!

Бих казал, блажени са вярващите.

В смисъл?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 юни 2015 13:37

Сутринта пък другият адвокат Василев каза че " Не съществува никаква зако­нова пречка Литекс да се преоб­разува в ЦСКА. Това е позволено от търговския закон, а и не съще­ствува никаква забрана в нормативните документи на БФС. Следва да е ясно, че тук не става въпрос за сливане или вливане на две юридически лица, а за прест­руктуриране на едно юридическо лице. През последните дни се ти­ражираше за забрана за подобно действие в чл. 31, ал. З от "Пра­вилника за статута на футбол­ните клубове - членове на БФС. Моля да имате предвид, че този член е напълно неотносим към настоящия казус и не е налице по­добна забрана. Тиражирането му е спекулация. Този член не може да бъде пречка." :roll: :roll: На кой да му се има доверие ?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 юни 2015 13:39

neznam написа: Защо няма някой да излезе и да каже правим това и това а мълчат

Защото не знаят какво правят, как да ти кажат.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 15 юни 2015 13:41

petar_m_popov написа:„Няма да подкрепя какъвто и да било вариант ЦСКА да остане в „А“ група“, отсече членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов. „Не може едни клубове да сме напълно изрядни, а други да не плащат нищо. Те имат 11 млн. дълг към НАП, към българската държава. Това означава, че всеки един гражданин на страната ни ще трябва да извади от джоба си около 2 лева, за да бъде покрит този дълг. Кажете ми какво е виновна баба Гица за това, че ЦСКА не си плаща“, допълни шефът на Славия.

„Към 31 май ЦСКА и Локо (Сф) не са покрили критериите за лиценз. Преди десетина години изхвърлихме Пирин за 40 000 лева. Та от Благоевград се излезли повече футболисти, отколкото от „Армията“ и „Надежда“. Така че тези два клуба не са нищо повече от Пирин, а и правилата важат за всички“, каза още Венци Стефанов.

„Ако сега ЦСКА бъде допуснат до участие в „А“ група под някакъв вариант, то догодина всички клубове ще спрат да плащат задължения и ще започнат да се обединяват с други. Това нещо не е честно, а и УЕФА няма да го разреши", завърши собственикът на Славия.

Бат Венци както винаги - строг, но справедлив! :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 юни 2015 13:41

soilwork написа:Сутринта пък другият адвокат Василев каза че " Не съществува никаква зако­нова пречка Литекс да се преоб­разува в ЦСКА. Това е позволено от търговския закон, а и не съще­ствува никаква забрана в нормативните документи на БФС. Следва да е ясно, че тук не става въпрос за сливане или вливане на две юридически лица, а за прест­руктуриране на едно юридическо лице. През последните дни се ти­ражираше за забрана за подобно действие в чл. 31, ал. З от "Пра­вилника за статута на футбол­ните клубове - членове на БФС. Моля да имате предвид, че този член е напълно неотносим към настоящия казус и не е налице по­добна забрана. Тиражирането му е спекулация. Този член не може да бъде пречка." :roll: :roll: На кой да му се има доверие ?

Точно тук е проблема!Понеже още не са решили(перуката и още двама трима) какво да правят-всички си мълчат.Разни адвокатчета си правят свободни съчинения.Тоя Руди казва,че може,перхидролената му дружка казва не!
АКО имахме журналисти,щяха да направят официално запитване към бфс(ако имахме такова) и готово!
Просто никой не смее да каже нищо,за да не заеме неправилната позиция ;) !И това ми било мъже!

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 15 юни 2015 13:42

Не съществува проблем Литекс да си смени името и да стане ЦСКА 23 или нещо от сорта. Но новият отбор няма да може да играе в Европа, защото Литекс е заявен и за съжаление ще загубим квотата, т.е тази година България ще играе с 3 отбора в евротурнирите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 юни 2015 13:42

petar_m_popov написа:Според мен изчакват и търсят вратичка как да остане сегашния отбор.Венци дебелия тумбак в случая е прав ако се направи компромис до 1-2 години ще стане чудо.Почти всеки ще спре да плаща и ще търси някой изряден да се обединява

Да, ама не съм сигурен, че в А група ще е пълно с изрядни отбори, които искат да се жертват.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 15 юни 2015 13:45

бат Вийенци днеска говори едно, утре прави друго.
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “ЦСКА”