Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.

Мнениеот dreben23 » 14 юни 2015 14:04

[/offtopic]
boabbb написа:Ш-ш, ооу, без разправии, тука да не ви е раздела на Ливърпул :lol: Колегата получава бонус експертен фентъзи отбор от мен

Изображение

Добър е, но има и по-добри варианти, ако ги наредиш така, няма да могат да си подадат два пъти топката, а има оспасност и да се сбият накрая. :lol: :lol: Санчес къде го? Това е най-комплексният футболист в света към днешна дата! Йозил няма място сред най-добрите поради простата приочина, че не е постоянен. Алаба също е счупен от доста време и също няма място сред топ 11. :lol: Компани е класа, но и той трябва да напусне титулярите според мен. Поработи малко още... някои момчета си ги уцелил обаче. 8-)

Ето така изглеждат топ 11 в момента в света! Но Меси и Роналдо не могат да присъстват в един отбор, това не е моят отбор, но така изглеждат в действителност и ще натупат твоя с разлика от 4 гола и нагоре. 8-)

Ето ти ги коригирани дефектите на твоя! :)
Изображение
Изображение

Но моят отбор няма да изглежда точно така, все пак някои ще ги взема - 5-6 човека. :P Меси и Роналдо в един отбор не ми допадат, никога не съм ги взимал и двамата във фентъзито (не стигат финасите) и пак не могат да ме бият с точките децата. :cry: Това е моята цел, да се правят точките според знания и умения, а не голи звезди! 8-)

Погба половината сезон спа и той, няма място сред топ 11, освен това го имах и точките, които ми вадеше бяха сравнително малко и ми писна и го разкарах, Погба вади по 3 т средно на мач във фентъзито- с една дума нема изобщо място в топа към днешна дата!

Но ако извадя списъкът дето правих за колегата, там има играчио от 3-4 поколения, повечето от които вие не сте гледали и едва ли ще взема появече от двама в състава си за всьо времени от тези в момента дето ги виждате. Даже може да не взема нито един!
Последна промяна от dreben23 на 14 юни 2015 15:03, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юни 2015 15:02

ARSENAL IN CECH BATTLE

Arsenal will have to fend off Paris Saint-Germain in order to secure the services of Chelsea goalkeeper Petr Cech, reports the Sunday Mirror.

The reports also claims the Gunners will face competition closer to home, should Manchester United lose David de Gea to Real Madrid and they fail in their pursuit of Spurs stopper Hugo Lloris.

Chelsea have agreed to let Cech - who joined the club in 2004 - leave for another Premier League club and it is thought the 33-year-old would prefer to stay in London.

WENGER TO TURN TO BENDER

Arsene Wenger has set his sights on Bayer Leverkusen star Lars Bender as he looks to strengthen Arsenal’s defensive midfield options, according to The Sun.

Bender is regarded as one of the brightest midfielders having impressed following his breakthrough into the Leverkusen first team in 2009 and progressing through the ranks into the German national side.

The 26-year-old is reportedly worth £18million and the Gunners could turn to Bender as they look to bolster their options in midfield following the release of injury-plagued Abou Diaby.

The Sun also claim Southampton’s Morgan Schneiderlin could be a target for Arsenal, but they expect competition for his signature from Chelsea and Manchester United.

Уф предпочитам Кондогбиа :roll:

--
пп Фентъзи бой се е развихрил Изображение
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 юни 2015 15:07

Ке яде некой форумен плъх тупаници накрая. :(

Доволен ли си, жокерче? Това е корекция на неговия отбор, а моят ще го гледкаш през крив макарон! 8-)

Удоджи брaтле, влез си в ролята и го разкарай от погледа ми този, иначе няма да ви пълня темите със спам 8-) - той не е никакъв фен бе, влиза по всички теми и отбори, за да дразни. :cry: По чатовете си е същият кретен предполагам, дори да не е жокерчето, ама ми е все тая дали е той, държи се като него и ще получава същото отношение. :oops: :(

Не ги търпете такива, иначе има опасност да си станем колеги и по професия, не само по отбори, тогава във форума ще има ред! :) Сега е пълна анархия и всеки дето му е малък, го вади на некой дето му е по-голям, нещо такова се получава, ама са ми смешни такива люде. :mrgreen: :lol:
Последна промяна от dreben23 на 14 юни 2015 15:26, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юни 2015 15:16

dreben23 написа:Ке яде некой форумен плъх тупаници накрая. :(

Доволен ли си, жокерче? Това е корекция на неговия отбор, а моят ще го гледкаш през крив макарон! 8-)

Сега очакваш да ме уплашиш ли? :lol: Мен може да ме намериш всеки делничен ден на Ст. Васил Левски от 14:30 до 17:00. Само казваш и готово.
Много жалко е да се опитваш да се репчиш и да заплашваш някой през форума. Сам си го направи да ти се смея, сега вече много трудно ще се реабилитираш.

---------

Arsenal star Mesut Ozil has urged his international team-mates Mats Hummels and Benedikt Howedes to move to the Premier League.

Hummels has reportedly been a long-term target for Manchester United, while Schalke defender Howedes has been linked with a move to the Gunners.

"I would recommend any player coming to the Premier League. It is the best league in the world and here there are not only two teams fighting for the title", Ozil told BILD.

"There may be three or four teams in the battle. At the same time it is a league in which every team can beat every other team - and it's exciting.

"Mats Hummels and Benedikt Howedes could succeed at really big clubs over here. I'm sure, if they want to change. However, it is up to each player to decide this."

Интересно звучи.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 юни 2015 15:30

Thsmith написа:
dreben23 написа:Ке яде некой форумен плъх тупаници накрая. :(

Сега очакваш да ме уплашиш ли? :lol: Мен може да ме намериш всеки делничен ден на Ст. Васил Левски от 14:30 до 17:00. Само казваш и готово.
Много жалко е да се опитваш да се репчиш и да заплашваш някой през форума. Сам си го направи да ти се смея, сега вече много трудно ще се реабилитираш.

---------

Arsenal star Mesut Ozil has urged his international team-mates Mats Hummels and Benedikt Howedes to move to the Premier League.

Hummels has reportedly been a long-term target for Manchester United, while Schalke defender Howedes has been linked with a move to the Gunners.

"I would recommend any player coming to the Premier League. It is the best league in the world and here there are not only two teams fighting for the title", Ozil told BILD.

"There may be three or four teams in the battle. At the same time it is a league in which every team can beat every other team - and it's exciting.

"Mats Hummels and Benedikt Howedes could succeed at really big clubs over here. I'm sure, if they want to change. However, it is up to each player to decide this."

Интересно звучи.

Нищо чудно, там е работата, че немаш акъл за две стинки, а се подиграваш на хората. Кой си ти бе, че да ме касае твойта реабилитация- виж си поведението във форума какво е. :( Дреме му на някого за реабилитацията ти. Смешник! :)

[offtopic]Ще те попиляея във всяка игра, младежо, само участвай да видиш, ама не мен се подиграваш! Да видим няма ли да си смениш реабилитацията с други усещания, на изгубил примерно. Падни ми на мерника, поне да ви затварям и отварям устите един по един. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юни 2015 15:47

dreben23 написа:Нищо чудно, там е работата, че немаш акъл за две стинки, а се подиграваш на хората. Кой си ти бе, че да ме касае твойта реабилитация- виж си поведението във форума какво е. :( Дреме му на някого за реабилитацията ти. Смешник! :)

[offtopic]Ще те попиляея във всяка игра, младежо, само участвай да видиш, ама не мен се подиграваш! Да видим няма ли да си смениш реабилитацията с други усещания, на изгубил примерно. Падни ми на мерника, поне да ви затварям и отварям устите един по един. :)[/offtopic]

[offtopic]Фентъзи бой дами и господа Изображение
Хубаво, че поне бързо спря да заплашваш с физическа разправа като ти казах къде може да ме намериш във всеки един ден :lol:

Сега, извън майтапите с теб... Не е нормално подобно поведение и не ти прави услуга. Явно е, че се ядосваш как не си оценяван, но това не е повод да се държиш по този начин и да реагираш така. Нормално хората да се шегуват с теб след такива бисери. Можеш да го приемаш като шега (каквато е) или да го поемаш навътре и да беснееш. Второто не ти носи нищо друго освен повече подигравки.

Нека не спамим повече в темата, че поне на мен ми става неудобно от останалите да участвам в подобен просташки диалог. В първите 1-2 поста ми беше много забавен, но вече става малко... Стегни се, преглътни го и продължавай.

Мълчанието е верен приятел, който никога няма да те предаде. Конфуций
[/offtopic]

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 юни 2015 15:56

Стига се карахте, големи хора сте, а се държите като деца. ;)

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 юни 2015 22:08

Господа, охладете малко емоциите. Не стига, че в темите за мачовете ни редовно идват да тролят разни индивиди, а и помежду си вече почнахте да се заяждате. Нали затова се казва "дискусионен форум" - за да имаме различни мнения по дадени въпроси и да спорим в рамките на нормалния тон. Аз самият по някои въпроси съм съгласен с вас, а по други не съм, само че нямам намерение да се заяждам с никого от вас по отношение на вторите. ;)
[offtopic]Dreben, в този раздел ролята ми е точно като вашата - обикновен потребител. Другаде имам повече "власт", така да се каже.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2015 09:36

Санчес, както и Еден Азар, засега не могат да настигнат Меси и Роналдо :roll: Това ми е мнението, а че Санчес е от най-висока класа - факт 8-) Месут Йозил лично аз много го харесвам като играч - леко апатичен, но с уникален поглед върху играта и чувство за пас 8-) Ако зад него има здрава двойка център-халфове като горните, напред нещата за противника стават меко казано неприятни :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 юни 2015 16:34

Арсенал практически няма нужда от нито едно офанзивно попълнение. Виждате и Уилкшър какво може да твори напред. Просто трябва да се поработи върху защитата, със селекция и обиграност и подсигуряването. И наистина да се хвърли всичко за Кондогбиа. Всичко останало е ненужно прахосване на време и пари

Върни се в “Арсенал”