Ченгетата се притесниха - кой щял да им бъде дразнител сега

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Ченгетата се притесниха - кой щял да им бъде дразнител сега

Мнениеот bez-nick » 14 юни 2015 22:57

Ами аз ще ви отговоря на този лесен въпрос - целият български народ, който ви мрази, ето това ще бъде най-големият ви дразнител. За да не ви мразят, след братята комунисти, самозакрийте се и вие, така няма да се чудите, кой ще ви бъде дразнител. Има доста хубави отбори, повечето фенове на Левски и Цска никога не са стъпвали на стадион, а в градовете, от които са родом - има такива, които нямат общо с комунистите и за това ритат по В групите, няма кой да им помага, а гражданите на местните отбори предпочитат да висят по кабеларката и да се делят на червени и сини, вместо да си подкрепят местния отбор.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Ченгетата се притесниха - кой щял да им бъде дразнител с

Мнениеот 1palq4o1 » 14 юни 2015 23:08

bez-nick написа:Ами аз ще ви отговоря на този лесен въпрос - целият български народ, който ви мрази, ето това ще бъде най-големият ви дразнител. За да не ви мразят, след братята комунисти, самозакрийте се и вие, така няма да се чудите, кой ще ви бъде дразнител. Има доста хубави отбори, повечето фенове на Левски и Цска никога не са стъпвали на стадион, а в градовете, от които са родом - има такива, които нямат общо с комунистите и за това ритат по В групите, няма кой да им помага, [b]а гражданите на местните отбори!?!? предпочитат да висят по кабеларката и да се делят на червени и сини, вместо да си подкрепят местния отбор[/b].

Ми като сте прости нямате собствено мнение, аз и другите ЕнтелЕгенти к'фо да напра'им?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 14 юни 2015 23:17

bez-nick написа:Ами аз ще ви отговоря на този лесен въпрос - целият български народ, който ви мрази, ето това ще бъде най-големият ви дразнител. За да не ви мразят, след братята комунисти, самозакрийте се и вие, така няма да се чудите, кой ще ви бъде дразнител. Има доста хубави отбори, повечето фенове на Левски и Цска никога не са стъпвали на стадион, а в градовете, от които са родом - има такива, които нямат общо с комунистите и за това ритат по В групите, няма кой да им помага, а гражданите на местните отбори предпочитат да висят по кабеларката и да се делят на червени и сини, вместо да си подкрепят местния отбор.

все пак не забравяй че ЛЕВСКИ е на 101 г. от които е бил под шапката на МВР само 21.Обединението стана насила само 2 месеца след победата над чорбата със 7-2. Веднага след 1990г. отборът се отдели от тази система а през цялото време по стадионите се скандираше ''ЛЕВСКИ оле нищо общо с МВР''

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 юни 2015 23:25

Ами, ОК, отговори им на въпроса в темата, която вече съществува, вместо да правиш нова.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”