Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот petko.h.markov » 14 юни 2015 19:09

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:ЦСКА е подарен на лупи през 2013г с договор подписан от двете страни,където пише черно на бяло,че общите задължения
на клуба към НАП и други кредитори е 10.035млн.лв.Сега малкото саше казва,че 19-20млн.лв.

И дай за това да фалираме клуба?Не те разбирам,честно!
Все едно теб да те боли зъб и да искаш да ти теглят ножа да не се мъчиш (извини ме за грубия пример).

Кое сега е зъбобол-10.035млн или 19-20млн.лв? И кога ти теглят ножа?

Като Кашчей си,бягаш от основата на дебата и задаваш някакви твои си въпроси които не касаят спора.Аз ти говоря за отношението на управляващите към ЦСКА,ти ме питаш колко зъба те болели.Добре,при Томов развалените зъби са били 10,а при Боклуците 20,е и?Това оправдава ли желанието на Боклуците да ни убият?А?

Краят на март и ти си на тяхно място.Какво лично ти ще направиш?

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 14 юни 2015 19:40

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:ЦСКА е подарен на лупи през 2013г с договор подписан от двете страни,където пише черно на бяло,че общите задължения
на клуба към НАП и други кредитори е 10.035млн.лв.Сега малкото саше казва,че 19-20млн.лв.

Все едно теб да те боли зъб и да искаш да ти теглят ножа да не се мъчиш (извини ме за грубия пример).

Като Кашчей си,бягаш от основата на дебата и задаваш някакви твои си въпроси които не касаят спора.Аз ти говоря за отношението на управляващите към ЦСКА,ти ме питаш колко зъба те болели.Добре,при Томов развалените зъби са били 10,а при Боклуците 20,е и?Това оправдава ли желанието на Боклуците да ни убият?А?

С продължаването да говориш глупости,доказваш,че защитаваш личните интереси ''спасителите''.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 юни 2015 19:41

Собствениците на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев са на път да забият последния пирон в ковчега на клуба. По всичко личи, че се изчаква решение на съда, който да обяви 31- кратните шампиони в несъстоятелност.

От както придобиха контролния пакет акции Манджуков и Георгиев не изпълняват ангажиментите си. Заплатите към администрацията, треньорите в школата и футболистите не са платени, макар неколкократно да бяха давани подобни обещания.

Днес “червените" трябваше да стартират подготовка, но това не се случи. Играчите тънат в неведение за бъдещето си. Отборът е без треньор, след като договорът на Любослав Пенев изтече.

Не просто фенове, а спасители. :oops:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 юни 2015 19:53

memnto написа:
Собствениците на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев са на път да забият последния пирон в ковчега на клуба. По всичко личи, че се изчаква решение на съда, който да обяви 31- кратните шампиони в несъстоятелност.

От както придобиха контролния пакет акции Манджуков и Георгиев не изпълняват ангажиментите си. Заплатите към администрацията, треньорите в школата и футболистите не са платени, макар неколкократно да бяха давани подобни обещания.

Днес “червените" трябваше да стартират подготовка, но това не се случи. Играчите тънат в неведение за бъдещето си. Отборът е без треньор, след като договорът на Любослав Пенев изтече.

Автор-Емил Коцев,който пред очите ми на стадиона получи лично от лупи награда за лоялност.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2015 19:53

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:

Краят на март и ти си на тяхно място.Какво лично ти ще направиш?

Ще обещая че отбора ще е осигурен финансово до края на сезона,че ще вземе лиценз,ще обявявам пресконференции и няма да ходя на тях,ще се крия,няма да стъпвам на Армията в дните когато трябва да съм 24 часа там,ще пускам по медиите декларации и все такива достойни действия типични за собственик на футболен клуб.Проблемът е не че ЦСКА не взе лиценз,Милко и Морко не са виновни за това,а това че с тяхното влизане в клуба ,той взе да прилича на разпасана команда и добре че дойде Любо Пенев че иначе резила ставаше пълен.Защо цял месец Милко и Морко се крият,докога ще е това безвластие на Армията,дори и да не играем в А група нали трябва да имаме отбор,никой не е разговарял с футболисти и служители,това поведение на собствениците е престъпно и безотговорно,явно мерака им е да се докопат до базите,а пък футбола между другото,но с това си поведение и базите ще им се изплъзнат,ами се струва че и по някои шамар могат да изядат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юни 2015 19:58

petko.h.markov написа:Автор-Емил Коцев,който пред очите ми на стадиона получи лично от лупи награда за лоялност.

Мислиш, че са платили нещо ли? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2015 20:01

petko.h.markov написа:
memnto написа:

Автор-Емил Коцев,който пред очите ми на стадиона получи лично от лупи награда за лоялност.

Емил Коцев е един от малкото лоялни към ЦСКА,не към Лупи,журналисти,и никога не е плюл срещу Милко и Морко,и сега не го прави,просто му е болно,както на всички нормални цесекари.Наистина къде са собствениците на отбора,има ли треньор в момента,футболистите кога ще почнат подготовка.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 юни 2015 20:04

Ти не разбираш, Томов му е платил да напише това, истината. :lol:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 юни 2015 20:32

GOLEADOR написа:Добре,при Томов развалените зъби са били 10,а при Боклуците 20,е и?Това оправдава ли желанието на Боклуците да ни убият?А?

Позволи ми да те поправя-при Томов развалените зъби са били 10,направи ги 20 и ги завеща на ''Боклуците''(като самите БОКЛУЦИ дадоха на същия Томов да направи 6-7 зъба).

И какво излиза-Титаните ви почнаха,Лупи ви довърши,а виновни излязоха Милко и Морко. :o :shock: И що-щот не искат да дават повече пари.

Иначе си прав донякъде за бездействието им-според теб разбира се.Ама какво да направят-Лупи приеба всички срокове,хариза акциите(като взе някой лев,естествено)и сега Спасителя ни лук ял,ни лук мирисал.Та МиМ се оказаха с вързани ръце.Това е според мен.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 14 юни 2015 20:34

А колко би струвал ЦСКА, ако нямаше никакви дългове? 10-15млн. Това не е ли горе-долу, колкото дълговете на отбора.Та щом някой иска клуба дали ще ги даде, за да го купи или ще го вземе безплатно, за да плати тези дългове е едно и също.Домусчиев да не би да е инвестирал по-малко.А тук получава готов отбор, стадион, база и голяма маса фенове, които помагат.Така, че явно трябва да се постигне нещо друго, а за това не трябва да има отбор!!!!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Върни се в “Архив”