Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦС

Мнениеот ivan56 » 14 юни 2015 16:09

damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
Да съм жив и здрав да стигна до твоите години :lol:
Наздраве! ;)

Ако си вече пълнолетен, наздраве и от мен!

Съм ама съм на работа. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 14 юни 2015 16:10

Не че е синьо,просто е пресметливо,не може да отпишеш с лека лека ръка едната от златните кокошки на които се крепи а групата.Особено тв правата,няма да са доволни,диемата,те са си платили за ЦСКА и левски! ;)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 14 юни 2015 16:20

samocska1 написа:Не че е синьо,просто е пресметливо,не може да отпишеш с лека лека ръка едната от златните кокошки на които се крепи а групата.Особено тв правата,няма да са доволни,диемата,те са си платили за ЦСКА и левски! ;)

Дреме му на Домуса за "проскубаните кокошки" ! Нали Вие, сини и червени пробвахте да "го набутате" без вашето участие ! Цел - фалит ! Дреме му на к@ра, той си "опъна" паричките от ШЛ / не шопската лига/, чака и милки от трансфери ! Какво чакате Вие от трансфера на ГаРджев, или фейс звездата Тони Смукич ???

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 юни 2015 16:30

ivan56 написа:
diplomat написа:
ralka_levskarka написа:
ShooterMan написа:Ааааа, няма такива работи. Щом вие сами не спряхте онези олигофрени да чупят значи се съгласявате с тяхното поведение. Моля ти се, изобщо недейте дори да се хвалите с представянето си онази вечер по трибуните - истински позор!!! Не само начупихте стадиона на хората, а и замервахте и удряхте наши играчи с какви ли не предмети. Само дрогирани дебили се държат по този начин, нали? А тея около тях щом не им казват нищо веднага се приравняват до същото определение. За окрадените магазини няма да говоря, там да говори РДВР Бургас, а Общината вече каза за изпочупените пейки в Морската градина и кошчетата за боклук - те пък кво ви бяха виновни...

Би ли ми казал АЗ какво трябваше да им кажа. Аз, където съм на два шамара живот, ще ме светнеш ли ? Да ти опиша ли ситуацията накрая, че мой приятел ме беше прегърнал и ми пазеше главата от прекрасните седалки!? Как мислиш, съгласни ли бяхме?! Нито се дрогирам, нито съм дебил.
П.С. на Венков му беше малко, къде много се зобаше на публиката, заслужи си всичкото ;)

Моме, Венков дали не са го псували цял мач, щото игра у ЦСКА-то? На всеки човек му писва от пияни и амфетамизирани получовеци, нормално да им тегли и той няколко.

Венков е голям лайняр,типичен селяндур.Нищо чудно да е провокирал феновете,но това не ги оправдава разбира се.

Публиката на Левски няма право да се лови на провокации все пак е професионална, с висяне по стадионите си изкарва хляба ... или хероина, кой от каквото има нужда.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 юни 2015 16:43

Демба Ба написа:Ясно е че ние сме нак-големият дразнител за всички останали.Точно както в Германия феновете на всички отборчета-от Дортмунд, Хамбургер и Шалке, та до Щутгарт и Леверкузен, мразят и ненавиждат фантастише Баварише- Байерн Мюнхен.Нормално-малките винаги мразят големия, щото са малки.Важното обаче е кого ще удостоим НИЕ с честта да бъде наш дразнител.КОЙ, КОЙ, КОЙ-това е въпросът...странно но мен Лудогорец не ме дразнят, незнам...папагалчетата, орките...някой измежду тях...Черно море?- техните фенове са като НЛО-говори се че ги има, ма никой не ги е виждал,поне в гостуванията им-просто няма с кой да си опонираме като фенска маса...Берое...пфф мии...деа знам, прекалено ми селянеят някак...та това е-жълтите от Пловдив и жълтите от Перник,около тях се крие верният отговор.. :mrgreen: ...

Бе ти с Байерн Мюнхен ли сравняваш Левски? :mrgreen:
А феновете на Берое дето ти селянеят някак-погрома на стадиона в Бургас-тва градско ли беше?Тъпанар!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юни 2015 16:46

На оградата на Левски знамена от всякакви села и паланки, но тоя обижда на селяни .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 14 юни 2015 16:47

Наздраве, Адмирале, пий си мастиката, Аз ще те даря с още... заслужаваш...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 14 юни 2015 16:47

Истинските левскари винаги ще ги дразни всичко изкуствено, долно, подмолно, бутано и недостойно във фубола. В този ред на мисли- за съжаление в момента и нашият любим клуб не е това, което би трябвало да бъде.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 юни 2015 17:02

1982 написа:На оградата на Левски знамена от всякакви села и паланки, но тоя обижда на селяни .....

Това е защото навсякъде в България носят магията Левски във вените си . 8-)

Върни се в “Кошче за отпадъци”