damyanov1963 написа:ivan56 написа:
Да съм жив и здрав да стигна до твоите години![]()
Наздраве!
Ако си вече пълнолетен, наздраве и от мен!
Съм ама съм на работа.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
damyanov1963 написа:ivan56 написа:
Да съм жив и здрав да стигна до твоите години![]()
Наздраве!
Ако си вече пълнолетен, наздраве и от мен!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
samocska1 написа:Не че е синьо,просто е пресметливо,не може да отпишеш с лека лека ръка едната от златните кокошки на които се крепи а групата.Особено тв правата,няма да са доволни,диемата,те са си платили за ЦСКА и левски!
ivan56 написа:diplomat написа:ralka_levskarka написа:ShooterMan написа:Ааааа, няма такива работи. Щом вие сами не спряхте онези олигофрени да чупят значи се съгласявате с тяхното поведение. Моля ти се, изобщо недейте дори да се хвалите с представянето си онази вечер по трибуните - истински позор!!! Не само начупихте стадиона на хората, а и замервахте и удряхте наши играчи с какви ли не предмети. Само дрогирани дебили се държат по този начин, нали? А тея около тях щом не им казват нищо веднага се приравняват до същото определение. За окрадените магазини няма да говоря, там да говори РДВР Бургас, а Общината вече каза за изпочупените пейки в Морската градина и кошчетата за боклук - те пък кво ви бяха виновни...
Би ли ми казал АЗ какво трябваше да им кажа. Аз, където съм на два шамара живот, ще ме светнеш ли ? Да ти опиша ли ситуацията накрая, че мой приятел ме беше прегърнал и ми пазеше главата от прекрасните седалки!? Как мислиш, съгласни ли бяхме?! Нито се дрогирам, нито съм дебил.
П.С. на Венков му беше малко, къде много се зобаше на публиката, заслужи си всичкото
Моме, Венков дали не са го псували цял мач, щото игра у ЦСКА-то? На всеки човек му писва от пияни и амфетамизирани получовеци, нормално да им тегли и той няколко.
Венков е голям лайняр,типичен селяндур.Нищо чудно да е провокирал феновете,но това не ги оправдава разбира се.
Демба Ба написа:Ясно е че ние сме нак-големият дразнител за всички останали.Точно както в Германия феновете на всички отборчета-от Дортмунд, Хамбургер и Шалке, та до Щутгарт и Леверкузен, мразят и ненавиждат фантастише Баварише- Байерн Мюнхен.Нормално-малките винаги мразят големия, щото са малки.Важното обаче е кого ще удостоим НИЕ с честта да бъде наш дразнител.КОЙ, КОЙ, КОЙ-това е въпросът...странно но мен Лудогорец не ме дразнят, незнам...папагалчетата, орките...някой измежду тях...Черно море?- техните фенове са като НЛО-говори се че ги има, ма никой не ги е виждал,поне в гостуванията им-просто няма с кой да си опонираме като фенска маса...Берое...пфф мии...деа знам, прекалено ми селянеят някак...та това е-жълтите от Пловдив и жълтите от Перник,около тях се крие верният отговор.....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:На оградата на Левски знамена от всякакви села и паланки, но тоя обижда на селяни .....
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта