Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот petko.h.markov » 14 юни 2015 15:22

memnto написа:И бяхме претендент, докато не се намесиха боклуците зимата!!

Както казва Тео,от 2008г все сме си претендент и накрая ни набиват "канчетата"

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 юни 2015 15:37

Не ми давай Тео за пример. :lol: :lol:
А как става ли? Питай боклуците Минджуци. :)

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 юни 2015 15:40

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:Това,какво казваш,за мен още повече няма никакво значение.Всеки си отговаря за делата и думите.
пп Не,че има някакво значение,но ще ти припомня думите на стойчо,казани януари или февруари"ЦСКА няма отбор за
шампион,ако станем,от МС трябва да изпратят самолет да вземат целия треньорски екип"

На мен това ми харесва в Младенов,от отбор който няма потенциал за титлата го прави претендент за първото място.Много е добър!

На теб и още няколко като теб Спасителя и Стою така са ви промили мозъците,че чак е плашещо!
Според твоята логика всички освен Лупи и Комисионера са виновни!
Никакъв Литекс,никакво обединение,никакъв Ганчев и Божков няма да има-те са само във вашите мечти!Нормалните червени фенове си го казаха-щом няма пари-А окръжна и толкова.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юни 2015 16:20

angelco77 написа:
GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:Това,какво казваш,за мен още повече няма никакво значение.Всеки си отговаря за делата и думите.
пп Не,че има някакво значение,но ще ти припомня думите на стойчо,казани януари или февруари"ЦСКА няма отбор за
шампион,ако станем,от МС трябва да изпратят самолет да вземат целия треньорски екип"

На мен това ми харесва в Младенов,от отбор който няма потенциал за титлата го прави претендент за първото място.Много е добър!

На теб и още няколко като теб Спасителя и Стою така са ви промили мозъците,че чак е плашещо!
Никакъв Литекс,никакво обединение,никакъв Ганчев и Божков няма да има-те са само във вашите мечти!Нормалните червени фенове си го казаха-щом няма пари-А окръжна и толкова.

И за какво ги написа всичките тези глупости?Как да ви го набия в главите,че съм недоволен от управлението на ЦСКА не защото Боклуците не дават пари,а заради бездействието им и воденето на клуба към умишлен фалит!А простотията за Ганчев и божков що ми я пишеш?А?Я дай поне един (1) мой пост в който приветствам ГГ или ВБ!Да се хванем на бас с теб.Ако намериш един(1 ) мой пост в който искам обединение с Литекс или Божков,аз ще нося какъвто банер кажеш в подписа си.Ако обаче не намериш,ти слагаш моя банер за твой подпис за 1 месец!
Имаме ли сделка,отворко?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 юни 2015 16:33

GOLEADOR написа:
angelco77 написа:
GOLEADOR написа:

И за какво ги написа всичките тези глупости?Как да ви го набия в главите,че съм недоволен от управлението на ЦСКА не защото Боклуците не дават пари,а заради бездействието им и воденето на клуба към умишлен фалит!А простотията за Ганчев и божков що ми я пишеш?А?Я дай поне един (1) мой пост в който приветствам ГГ или ВБ!Да се хванем на бас с теб.Ако намериш един(1 ) мой пост в който искам обединение с Литекс или Божков,аз ще нося какъвто банер кажеш в подписа си.Ако обаче не намериш,ти слагаш моя банер за твой подпис за 1 месец!
Имаме ли сделка,отворко?

Какви действия да имат като сроковете са изпуснати не по тяхна вина.Преди тях Томов какви ги свърши?
Аз банера мога да го сложа и без бас,когато се докаже,че именно Боклуците са виновни за състоянието на ЦСКА!
Разбра ли отворко!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юни 2015 16:59

angelco77 написа:Какви действия да имат като сроковете са изпуснати не по тяхна вина.Преди тях Томов какви ги свърши?
Аз банера мога да го сложа и без бас,когато се докаже,че именно Боклуците са виновни за състоянието на ЦСКА!
Разбра ли отворко!

Кое не разбра бе,отворко?Да ти го повторя ли искаш,та дано да вденеш за какво иде реч?
Какъвто и да е Томов,човека не иска ЦСКА да фалира.За разлика от сегашните ни собственици.Поне вече е ясно защо бяха тези атаки към ЦСКА от страна на големия Боклук миналата година.Ти как мислиш,защо съм против Боклуците?За теб това тяхното адекватно управление ли е ?Кажи ми поне едно нещо за което да ги подкрепя!Всъщност има едно такова което подкрепих,назначаването на Любо за треньор на отбора.И до там.Боклуците не направиха нищо за да спасят лиценза на ЦСКА.Даже запазиха име "ФК ЦСКА",при положение,че ние тогава още се борихме за зона Европа.За какво говорим?За Юда.Е,предателството им аз няма да простя!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 юни 2015 17:44

Как мислиш,ако ти ръководиш и искаш да фалираш един клуб как ще постъпиш,като Томов или Манджуков?
Примерно Томов ходи да търси заможни хора да дават пари за издръжката на ЦСКА,пусна акции на клуба които феновете да купуват,организира контрола с Металург Донецк приходите от които отиват за издръжката на клуба или би постъпил като Боклуците,не правиш нищо за спасението на клуба и само чакаш да мине време и той да фалира?
Вдяна ли сега или да ти го напиша с едри букви?
Както казват мъдрите хора"Когато фактите говорят и боговете мълчат" Няма смисъл да хабиш едри букви.
ЦСКА е подарен на лупи през 2013г с договор подписан от двете страни,където пише черно на бяло,че общите задължения
на клуба към НАП и други кредитори е 10.035млн.лв.Сега малкото саше казва,че 19-20млн.лв.
А иначе ти си продължавай....

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юни 2015 18:02

petko.h.markov написа:Как мислиш,ако ти ръководиш и искаш да фалираш един клуб как ще постъпиш,като Томов или Манджуков?
Примерно Томов ходи да търси заможни хора да дават пари за издръжката на ЦСКА,пусна акции на клуба които феновете да купуват,организира контрола с Металург Донецк приходите от които отиват за издръжката на клуба или би постъпил като Боклуците,не правиш нищо за спасението на клуба и само чакаш да мине време и той да фалира?
Вдяна ли сега или да ти го напиша с едри букви?
Както казват мъдрите хора"Когато фактите говорят и боговете мълчат" Няма смисъл да хабиш едри букви.
ЦСКА е подарен на лупи през 2013г с договор подписан от двете страни,където пише черно на бяло,че общите задължения
на клуба към НАП и други кредитори е 10.035млн.лв.Сега малкото саше казва,че 19-20млн.лв.
А иначе ти си продължавай....

И дай за това да фалираме клуба?Не те разбирам,честно!
Все едно теб да те боли зъб и да искаш да ти теглят ножа да не се мъчиш (извини ме за грубия пример).

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 юни 2015 18:25

Все едно теб да те боли зъб и да искаш да ти теглят ножа да не се мъчиш (извини ме за грубия пример).

Кое сега е зъбобол-10.035млн или 19-20млн.лв? И кога ти теглят ножа?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юни 2015 18:38

petko.h.markov написа:ЦСКА е подарен на лупи през 2013г с договор подписан от двете страни,където пише черно на бяло,че общите задължения

Кое сега е зъбобол-10.035млн или 19-20млн.лв? И кога ти теглят ножа?

Като Кашчей си,бягаш от основата на дебата и задаваш някакви твои си въпроси които не касаят спора.Аз ти говоря за отношението на управляващите към ЦСКА,ти ме питаш колко зъба те болели.Добре,при Томов развалените зъби са били 10,а при Боклуците 20,е и?Това оправдава ли желанието на Боклуците да ни убият?А?

Върни се в “Архив”