Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦС
Ааааа, няма такива работи. Щом вие сами не спряхте онези олигофрени да чупят значи се съгласявате с тяхното поведение. Моля ти се, изобщо недейте дори да се хвалите с представянето си онази вечер по трибуните - истински позор!!! Не само начупихте стадиона на хората, а и замервахте и удряхте наши играчи с какви ли не предмети. Само дрогирани дебили се държат по този начин, нали? А тея около тях щом не им казват нищо веднага се приравняват до същото определение. За окрадените магазини няма да говоря, там да говори РДВР Бургас, а Общината вече каза за изпочупените пейки в Морската градина и кошчетата за боклук - те пък кво ви бяха виновни...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
bobmarli написа:Ботев и Берое лично за мен. На мен отбора на Ч. Море винаги ми е бил симпатичен, въпреки калпазанското поведение на феновете му в последно време.
Мда, Морето като отбор не ме дразнят, още повече че последната ни титла на практика те ни я подариха...

-
- Контакти:
Демба Ба написа:bobmarli написа:Ботев и Берое лично за мен. На мен отбора на Ч. Море винаги ми е бил симпатичен, въпреки калпазанското поведение на феновете му в последно време.
Мда, Морето като отбор не ме дразнят, още повече че последната ни титла на практика те ни я подариха...
Ще се сетите вие

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Ааааа, няма такива работи. Щом вие сами не спряхте онези олигофрени да чупят значи се съгласявате с тяхното поведение. Моля ти се, изобщо недейте дори да се хвалите с представянето си онази вечер по трибуните - истински позор!!! Не само начупихте стадиона на хората, а и замервахте и удряхте наши играчи с какви ли не предмети. Само дрогирани дебили се държат по този начин, нали? А тея около тях щом не им казват нищо веднага се приравняват до същото определение. За окрадените магазини няма да говоря, там да говори РДВР Бургас, а Общината вече каза за изпочупените пейки в Морската градина и кошчетата за боклук - те пък кво ви бяха виновни...
аре, аре, вие 2006 година се бихте като магарета с чорбарите на "Васил Левски", чупихте огради, седалки и т.н.- наркомани ли сте по твойта логика?-я си припомни че май си забравил :
http://vbox7.com/play:88a505d4
Славия
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Странджата
- Контакти:
Авторът правилно е написал - дразнител, но някои рептили веднага го прочетоха като омразник. Така както ЦСКА у нас се измерва с Левски, така и Левски се измерва с ЦСКА. Не може друг да ни е дразнител, защото няма да е от класата на ЦСКА, т.е. няма нито феновете, нито традицията. Другите са инцидентни - за тях успехът срещу Левски е бил и е мерило, а не обратното - никога не сме били изпълвани с гордост от това, че сме били отбори като Черно море, Берое или някой друг, с изключение последните години на Лудогорец. И за това за нас е било и е срам, когато паднем от тях, а когато те паднат, си имат оправдателната истина - ами това е все пак Левски, колкото и слаб да е. Колкото до Литекс - кой може и преди, и сега , да отдели образа им от образа на червените - Литекс винаги са били едно далечно провинциално тяхно копие ...
Така че да е ясно - без ЦСКА и Левски губи част от блясъка си, друг е въпросът дали е възможно червените законно да останат в А група. Но и да не останат, пак ще се върнат, докато другите отбори никога няма да ги достигнат ...
Така че да е ясно - без ЦСКА и Левски губи част от блясъка си, друг е въпросът дали е възможно червените законно да останат в А група. Но и да не останат, пак ще се върнат, докато другите отбори никога няма да ги достигнат ...
- dreben23
- Контакти:
Черно море и Матиас Курьор. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Поредната тема превърната в избиване на комплекс "Левски" от фенче на Черно море. Имаше достатъчно теми за този мач, така и не си избихте комплекса в тях.
По темата... За мен най-голям дразнител няма да има, ако ЦСКА се спомине.
Победи или загуби срещу другите отбори немогат да се сравняват като емоция с мачовете срещу ЦСКА. Само мачовете с чужди отбори радват повече, но такива скоро няма да има.
Жалко, възможно е повече да няма "вечно дерби". За мен преименуван Литекс никога няма да е ЦСКА, а просто Литекс.
По темата... За мен най-голям дразнител няма да има, ако ЦСКА се спомине.

Жалко, възможно е повече да няма "вечно дерби". За мен преименуван Литекс никога няма да е ЦСКА, а просто Литекс.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Ще е много интересно първенство без ЦСКА,мега дербита между провинциални отбори най-вече,едно столично дерби,където от другата страна няма никой и естествено дербито левски-лудогорец,където от другата страна пак няма никой.
- ralka_levskarka
- Контакти:
ShooterMan написа:Ааааа, няма такива работи. Щом вие сами не спряхте онези олигофрени да чупят значи се съгласявате с тяхното поведение. Моля ти се, изобщо недейте дори да се хвалите с представянето си онази вечер по трибуните - истински позор!!! Не само начупихте стадиона на хората, а и замервахте и удряхте наши играчи с какви ли не предмети. Само дрогирани дебили се държат по този начин, нали? А тея около тях щом не им казват нищо веднага се приравняват до същото определение. За окрадените магазини няма да говоря, там да говори РДВР Бургас, а Общината вече каза за изпочупените пейки в Морската градина и кошчетата за боклук - те пък кво ви бяха виновни...
Би ли ми казал АЗ какво трябваше да им кажа. Аз, където съм на два шамара живот, ще ме светнеш ли ? Да ти опиша ли ситуацията накрая, че мой приятел ме беше прегърнал и ми пазеше главата от прекрасните седалки!? Как мислиш, съгласни ли бяхме?! Нито се дрогирам, нито съм дебил.
П.С. на Венков му беше малко, къде много се зобаше на публиката, заслужи си всичкото

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Върни се в “Кошче за отпадъци”