Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦС

Мнениеот damyanov1963 » 14 юни 2015 14:43

ShooterMan написа:
Avanti_Ragazzi написа:Никой ли не припознава ФК Литекс София за дразнител? :oops: Шо така стане бе? :cry: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Измислени отбори и подлогите им не могат да бъдат дразнител за никой. Вас ви мразят всички заради държавните протекции, тях също. Но в амплоато си на ЛИСКА или ЦИЦЕКС и с "фенове" търчащи по мутренски офиси, за да си заврат езиците в мутренски задници за по 20 сребърника просто няма как да са дразнител за когото и да било. Коментирахме вчера, че футболният урод трябва да бъде бойкотиран от всички останали, след като те не са в състояние да си извадят езиците от задниците на топ-престъпниците на България. Все пак поздравления, ще оберете ненавистта на народа :mrgreen:

Почти половината народ е от Левски, така, че ни пука кой ни ненавижда.
И пак казвам - Колкото и да се мъчите да си избивате комплексите от Левски по форумите - те остават за цял живот!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 юни 2015 14:46

Нямам комплекси към Левски...на мен лично Левски ми е носил само радост :mrgreen: , къде тука на местна почва, къде в Европа с Великите си географски открития. Аз нямам причина да мразя Левски, а това, че ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ била за вас хахахахахахахахахаха, да бе, да михихихиихихихи. То 3/4 от България НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА от футбол изобщо, я смени дрогата :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 14 юни 2015 14:46

За мене пък Литекс са си дразнител.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 14 юни 2015 14:48

Според мен заглавието е сбъркано, като самия автор ! Би трябвало да бъде - "Левски" е най - големия дразнител" в Българския футбол ! Отбора на всички власти го ненавиждат от М. Търново до Видин ! От Петрич до Каварна! Защо ли ? Има си и други начини - сещайте се ! :mrgreen:

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 14 юни 2015 14:52

Селската пръчка(автора на темата) се е объркал,защото и на Левски и ЦСКА вече не ходят фенове и няма за какво да се дразнят.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 юни 2015 14:53

Рано е още за подобна тема. Все още вярвам и ми се иска всичко с ЦСКА и Локо Сф да се нареди и то без незаконни машинации, преобразувания и т.н.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юни 2015 14:56

ShooterMan написа:Нямам комплекси към Левски...на мен лично Левски ми е носил само радост :mrgreen: , къде тука на местна почва, къде в Европа с Великите си географски открития. Аз нямам причина да мразя Левски, а това, че ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ била за вас хахахахахахахахахаха, да бе, да михихихиихихихи. То 3/4 от България НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА от футбол изобщо, я смени дрогата :mrgreen:

Ти я смени. На вас все дрога ви е в акъла. Целия народ мразел Левски, пък сега 3/4 не се интересували от футбол :lol:
Вие никога няма да играете пред толкова публика и с такива отбори, с които е играл Левски и ги е побеждавал и отстранявал. Един път играхте с отбор, с който е играл Левски и то 2 пъти и то и двата пъти го отстрани, а вие отпаднахте "достойно", което е най-големия успех в историятаи на трите ви отборчета, от които сте сглобили един, който за нищо не става. Да, ние сме правили велики географски открития, за разлика от вас, които по-далече от шамандурите не сте стигали :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 14 юни 2015 14:57

Ботев и Берое лично за мен. На мен отбора на Ч. Море винаги ми е бил симпатичен, въпреки калпазанското поведение на феновете му в последно време.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 юни 2015 14:57

ShooterMan написа:Имам предвид честитките от абсолютно всички фенове в България. Много ме интересува, че 12 000 дрогирани дебила дето потрошиха стадиона на хората и окрадаха магазините викали против Черно Море при положение, че МИЛИОНИ пред телевизорите и във всички цветове викаха за Морето....И не бяхме 2, а повече от 3000 - пълен сектор, има снимки ;)

Нямах никаква представа, че съм дрогиран дебил. Благодаря, че ме светна. Че и съм крала :o :o
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 14 юни 2015 15:02

Обаче виж к'во нещо дейба- трите агитки които най-много ни мразят са ЦСКА, Миньор и Ботев...ЦСКА и Миньор сс във В група, а Ботев ги изгониха от Пловдив и ритат в Коматево...к'ва е тая съдба незнам...да внимават Черно Море и Берое, че току виж утре Морето ги пратят в Каспичан , а Берое- в Дъбово :mrgreen:

Върни се в “Кошче за отпадъци”