Искам отлагане с години на събирането и на моите данъци!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Искам отлагане с години на събирането и на моите данъци!

Мнениеот 1982 » 14 юни 2015 11:47

http://sport.plovdiv24.bg/144991.html

Само дето тук пише, канарче, че дълговете към НАП са на Ботев Пловдив, а не на лицето Димитър Христолов. :lol: :lol: :lol: Над 2 млн. задължения.

А на него може да му конфискуват имоти и пари по друга линия, най-вероятно е длъжник и като физическо лице.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 14 юни 2015 13:46

1982 написа:http://sport.plovdiv24.bg/144991.html

Само дето тук пише, канарче, че дълговете към НАП са на Ботев Пловдив, а не на лицето Димитър Христолов. :lol: :lol: :lol: Над 2 млн. задължения.

А на него може да му конфискуват имоти и пари по друга линия, най-вероятно е длъжник и като физическо лице.

Тези ревизионни актове в последствие бяха отменени от ВАС. В ревизионните актове бяха вменени задълженията за ДОД и ЗОВ определени по аналог с тези изплащани в ЦСКА, но ВАС изцяло отмени тези констатации. Защо бяха определени задълженията за ДОД и ЗОВ по този начин в хода на ревизиите е тема на друг разговор.
Изображение

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 14 юни 2015 14:34

peliforewer написа:
Tommi написа:
peliforewer написа:Естествено,не разбра ли това в петък,в ранния следобед Борисов каза в прав текст че ЦСКА няма да получи споразумение за разсрочване от НАП ,разбирай държавата е против ЦСКА да играе в А група и вечерта Лечков ,който цяла седмица тръбеше че Изпълкома ще се събере в понеделник и ще решава,като даже заяви че няма нищо незаконно в това ЦСКА да играе в А група,изведнъж си подви опашката и каза че защо да се събираме те комисиите са решили всичко.И тъй като съм "болен мозък" продължавам с разсъжденията си, ЦСКА е изолиран от професионалния футбол заради това малкото фирми които искат да са спонсори в българския клубен футбол да нямат колебания и да избират Левски.Защото всеки иска да си дава парите в известен клуб с много привърженици,досега трябваше да избират от два,вече изборът е лесен.Това е отчаян опит да се спаси Левски от фалит до края на 2015г.,защото до края на годината Тонев е поел ангажимент да платят на ГБС и Автомагистрали Варна около 6 мил.лв. за сектор А,част от задълженията към НАП , да осигури издръжката на отбора и ако иска да продължи строежа на сектор А ще му трябват още пари.От известно време всички левскари очакват Батков да се оттегли от Левски ,в тези напъни особено дейни са сините журналисти от Гонг, и Тонев да докара новия собственик,този дето от две-три години реално вкарва пари в клуба,но адвоката е играч и си чака част от тези 40мил.лв.,които е заявил че са негови лични пари дадени за Левски.Така че ситуацията в Левски също не е оптимистична.Това са си лични мои разсъждения,нито искам да се дразня с някого,нито твърдя че са абсолютната истина,но исках да ги напиша и след няколко месеца да видим дали съм бил прав.

Въпрос: Когато не бяхте изолирани от професионалния футбол и когато НАП ви отсрочи задълженията, Лупи колко спонсора ви доведе, та сега се налага да ви закриват, за да ви преборим за спонсорите?

Аз съм написал че спонсорите са много малко и ще има борба за тях,а как някой да стане спонсор на ЦСКА по времето на Томов като от сутрин до вечер медиите само с ЦСКА се занимаваха и все негативизъм,само си спомни отразяването на недаването на заплати в ЦСКА и Левски,как левскарите са мъже,как играели по-добре като не вземали пари и какво се пишеше като в ЦСКА се забавяха заплатите с два-три дни.Но нещата щяха да си дойдат на място ако В.Божков влезеше в ЦСКА и отборът играеше в Агрупа,медиите едва ли щяха да се упражняват върху Божков както с Томов,с интерес щях да посрешна изказванията на Градев и Руди Василев за Божков.С Божков ЦСКА заставаше на друга писта и Домусчиев и Иво Тонев щяха да бъдат много внимателни какво говорят.

Какво негативно отразяване те гони?За прословутите заплати,за които казваш,Томов винаги ЛЪЖЕШЕ,че всичко било платено,а в Левски беше точно обратното.Ръководството излизаше и казваше ясно и точно колко заплати и премии се дължат на играчите и отделно на персонала.Явно мислиш,че Божков е господ и ще оправи всичко с магическа пръчка в ЦСКА и да не мислиш,че Домусчиеви и Тонев са с по-малки протекции от държавата спрямо Божков?Пак ви гони луда параноя.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2015 14:46

Журналистите не се плашат от държавата,но виж с Черепа ще се съобразяват какво пишат....
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2015 09:10

sin4ec написа:Мен ако питате, трябва да се въведе закон: от догодина който клуб има дълг към НАП дори и 5 лева, никакъв лиценз и вън! Никакви отсрочки и споразумения. Първо да се внесат осигуровки и данъци, после да се взимат негри с 30 бона заплата.

Ти искаш да сме със законите от Бундеслигата 8-) Аз съм навит даже всичко да си направиме с техните закони, даже и на техните заплати :lol: :lol: Каквато държавата, такъв и футбола - това са скачени съдове ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 юни 2015 12:41

@Авторе, за теб н е добре да отлагаш с години данъчните си вноски, защото освен напрупването на лихви, рискуваш да изпаднеш в ситуация, в която няма да можеш да платиш сметката след години. Да не говорим, че може да те закрият, да те пратят да живееш във В или да те слеят с Литекс. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 юни 2015 15:06

DarkPsy написа:
1982 написа:Договорките не ги знаем с точност, защото не са и за пред хората най-вероятно, в България така се правят нещата, основно под масата, за да не лъщят много далаверите.

На човека от Ботев - ами, факт е, че и вие в крайна сметка не си платихте дълговете към НАП, онзи Ботев фалира 2010-а година, а вие не започнахте от началото на йерархията, както е редно. Това са фактите, другото са подробности и сме ги дъвкали 100 пъти.

И накрая - аз не защитавам с тези приказки изродщината с прекръстването на Литекс, твърдо съм против това и аз фен на Литекс никога няма да бъда.

дрънкате си ги ей така, колкото да има. Задълженията към НАП са на лицето Димитър Христолов. Не на Ботев. И в момента НАП си ги събира. Продадоха му апартамента до новотела, запорираха му и имущество. Не говорете глупости без да сте наясно с ФАКТИТЕ.

Че ако задълженията са лично на Христолов защо се налагаше да се използва друга регистрация на дружество (или нещо такова) за Ботев? Доколкото помня даже бяха запорирали някаква емблема на Ботев. Това ми звучи малко като.. Ганчев да има да дава пари на някого като частно лице и заради това отбора му да не вземе лиценз.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Футбол - България”