За Гончаренко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lq4kata
Контакти:

За Гончаренко

Мнениеот lq4kata » 14 юни 2015 00:04

Както бях пуснал тема преди няколко дни за същия треньор ще става нов наставник на ЦСКА но явно информацията ми е била леко неточна. Но все пак има нещо вярно в моите източници че Виктор Гончаренко ще става треньор в България .

мили

Re: За Гончаренко

Мнениеот мили » 14 юни 2015 00:55

lq4kata написа:Както бях пуснал тема преди няколко дни за същия треньор ще става нов наставник на ЦСКА но явно информацията ми е била леко неточна. Но все пак има нещо вярно в моите източници че Виктор Гончаренко ще става треньор в България .

Пусканиците на някои! Не им вярвам, не им вярвайте!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 14 юни 2015 07:27

Имайки предвид, че най-добрия треньор на Балканите бе изритан след шампионска титла и ШЛ, то едно назначаване на Гончаренко не трябва да изненадва. Но имайки предвид бюджета на клуба, който според изказванията не бил най-големия в България, то Гончаренко би трябвало да взема поне половината(все пак е доказан специалист и надали ще се съгласи на схемите, пробутвани от Гела). Така че тази новина е партенка.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 14 юни 2015 08:04

Много странно ще изглежда с неговите 1,67 м на скамейката, ама какво да се прави. Добър млад специалист, който след фурора с БАТЕ показа и добри резултати в Кубан. Като успехи, нищо повече от постигнатото до момента от Лц.
Но Лц много закъсняват изобщо с назначаването на треньор, трансфери....сезона чука на вратата. Няколко от титулярите напуснаха......има ли заместници, обиграване и т.н. Като сложиш и факта, че националните играчи не са почивали и тепърва ще почиват и ще изтърват 2-3 седмици от подготовката......трябва по-усърдно на трансферния пазар ако искат успехи и най-важното е другата седмица да имат треньор, който да прави селекцията
Интериорни врати - Врати хармоника

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 14 юни 2015 08:55

Ще бъде интересен избор за треньор, ако застане начело на Лудогорец. Има доста какво да даде на тима. Бил е в подобни първенства на българското. Има добър опит, за човек на неговата възраст. Млад е. Най-вероятно няма да иска много пари. Ще поддържа дисциплината. Все хубави качества.

Проблема е, че няма как да помогне в организационно отношение на клуба. Което на Лудогорец му трябва в момента. Примерно, до се направят връзките между школата и мъжкият отбор. Неща, които в Беларус и Русия, както и тук, не са развити. Плюс това, той работеше с готови отбори. Което е специфичният проблем в случая, защото няма време за някаква по-мащабна селекция.

Ако от Лудогорец не са намерили друг, по-добре да си карат с Дерменждиев, който е свикнал с отбора, и според мен е с подобни възможности като Гончаренко. И ще има по-малки финансови изисквания от него.

Така че ще е изненада ако Гончаренко се появи в България.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 юни 2015 08:57

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Кошче за отпадъци”