Мнениеот ShooterMan » 13 юни 2015 17:53
Задължително за мене е ОТНОВО и отново да се пробва да се задържи Ернандес. Категоричен съм, че той не само не показа най-доброто от себе си, но и тепърва ще го направи ако по някакъв начин бъде задържан. Аз си мисля, че това по-скоро ще стане. Първата причина е, че самите собственици ще пробват да атакуват медалите, което си е задължително с оглед на разпадането на ЦСКА и Локо Сф. Аз изобщо не мисля Литекс за някакъв по-стойностен отбор от нас, а колкото до Левски - там нещата са ясни особено ако чужденците им си заминат както се чува. Лудогорец и Берое изглеждат най-стабилните отбори сега, а ние спокойно можем да допълним 3-ката, но за тази цел НИЕ НУЖЕН МЕХИЯ!!! Втората причина е в самия Домуз - това, че Ешпиньо си заминавал няма нищо общо с Ернандес, оня е типичен дефанзивен халф и няма нищо общо с позицията и стила на Мехия. Там си имат твърд титуляр в лицето на Марселиньо и допълнение в лицето на Вандерсон. Просто чакат новия си треньор, но за мене Ерандес не се вписва в техния отбор, това е, докато в нашия се вписа на 101%. Има ги тия моменти. Другото, което мисля е, че играч от класата на Мехия МОЖЕ да се намери и ви го посочвам веднага - Гъргоров! Чиято заплата е междудругото по-ниска от тази на Мехия. В Левски няма да иде, няма да се върне и в Лудогорец, остава да го офертираме и толкова. Колкото до Бурабия - наистина направи впечатление на класен играч в Локо Пд, но както казах за Мехия - трябва да го видим как ще е тука и дали ще пасне в нашия отбор. Задължително е, обаче за мене да се борим за Ернандес, четете и интервюто на Курьор, който вини него за победния си гол, не само, че от него тръгна атаката, а заради начина, по който го е вдигнал психически след грешката при гола на Левски. За мене това говори, че Мехия има влияние и над колектива, нещо важно, много важно! Както казах обаче - нека не забравяме, че футболист като Гъргоров (класа отвсякъде, въпреки годините) е без договор!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.