Искам отлагане с години на събирането и на моите данъци!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Искам отлагане с години на събирането и на моите данъци!
Начи, между "Левски" и "ЦСКА" симпатизирам на чорбата. Що и как, нема да обяснявам. Ма за мен тоя отбор требва да си почне начисто в долните дивизии и ако е наистина Отбор, ще се оправи и ше се върне там където му е местото.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Поредно тиквено изказване на тоя титан на мисълта. Държавата била помагала на ЦСКА като не събирала данъците?!?! Ти малоумен ли си бе, Бойко?! Нали си има закони и правилници. Дълговете към НАП се обезпечават, което какво значи според тебе? Да не забравяме, че и лихва си тече. А да не би ЦСКА да е единственият отбор с дългове към НАП? И като каза за базите, дали дадохте тия бази на ЦСКА през годините или ги цоцахте за наеми? А май на един друг клуб му дадохте стадиона безвъзмездно.
И не, държавата не е помогнала на ЦСКА и не си е свършила работата. Държавата щеше да си е свършила работата, ако престъпника Томов беше вкаран в затвора още преди години.
И не, държавата не е помогнала на ЦСКА и не си е свършила работата. Държавата щеше да си е свършила работата, ако престъпника Томов беше вкаран в затвора още преди години.
- damyanov1963
Ще си платите, като попове, чорбарчета! Иначе без вас!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
sin4ec написа:russia написа:Възрастен написа:Сори, оправяйте сетогава без мен. Освен ако не ви трябват свещи....
Ако потрябват, ще дойдем на вашия гроб да си гепим. Може ли? Все ще има някоя недогоряла...
Точно такива като тебе за гроб и свещи да не говорят! Отборът ви жив и съществуващ, а вие го погребахте и тръгнахте да се кланяте на Осъм и Кърпачев! На стопената от дъжда захар и на ГОВЕДОТО БОЖКОВ!
Този срам ще го носите винаги! НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ! Воистина ли?
Позор, пишман фенове на ЦСКА!
Какви такива "като мен"?
Точно до преди един час спорих с един друг репей /цесекар/, че няма нужда и не искам нито Литекс да става ЦСКА, нито който и да било друг. Не знам кой какви схеми мисли, на мен ми се ще ЦСКА да представи план за погасяване на задълженията и НАИСТИНА да го изпълнява. Сегашните собственици в лицето на Манджуков и Георгиев не дават индикации, че се прави нещо по въпроса, което не значи, че искам нов ЦСКА. Колко нов да е, откъде? Глупости.
Последна промяна от russia на 13 юни 2015 00:42, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
гражданин от село
damyanov1963 написа:Ще си платите, като попове, чорбарчета! Иначе без вас!
Когато си платите вие тогава може да имате претенции към други.
russia написа:sin4ec написа:russia написа:Възрастен написа:Сори, оправяйте сетогава без мен. Освен ако не ви трябват свещи....
Ако потрябват, ще дойдем на вашия гроб да си гепим. Може ли? Все ще има някоя недогоряла...
Точно такива като тебе за гроб и свещи да не говорят! Отборът ви жив и съществуващ, а вие го погребахте и тръгнахте да се кланяте на Осъм и Кърпачев! На стопената от дъжда захар и на ГОВЕДОТО БОЖКОВ!
Този срам ще го носите винаги! НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ! Воистина ли?
Позор, пишман фенове на ЦСКА!
Какви такива "като мен"?
Дето се кланят на Осъм! Тео и още няколко човека на гъз ги направихте, че си седят зад отбора докрай! И никой не ги защити, ами поствахте на Н.А. глупостите за пингвини и колорадски бръмбари.
Наистина, имах друго мнение за вас! Толкова години мислех, че споря с армейци, а съм спорил с п***и!
Вие не заслужавате ЦСКА! Дядо ми е един от хората в началото на този клуб. Цял живот е тръпнал с него. Имам оригинални значки на ЦСКА през годините, дето не сте ги сънували...Добре, че не е жив да види докъде са докарали любимото му ЦДНВ. Той така си го наричаше докрай. Феновете на ЦДНВ да припознават селски клуб за свой, майко мила!
Заеби, без коментар...
пп Ти всъщност не си от тях, но нищо на направи да защитиш другите...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
russia написа:...Не знам кой какви схеми мисли, на мен ми се ще ЦСКА да представи план за погасяване на задълженията и НАИСТИНА да го изпълнява. Сегашните собственици в лицето на Манджуков и Георгиев не дават индикации, че се прави нещо по въпроса, което не значи, че искам нов ЦСКА. Колко нов да е, откъде? Глупости.
Сигурен ли си, че този план ще се изпълнява? Не само за да не ме обвиниш в пристрастия си позволявам да продължа с въпросите. Одобряваш ли т.нар. разсрочване на дълговете на професионалните футболни клубове? Да, някои от тези клубове успяват да намерят вратички и почти законно или по-скоро не съвсем незаконно (уви, реални термини от нашия живот) да разсрочат дълговете си. Което означава, че тези дългове ще растат и след определен период, в който ще слушаме само хвалебствия, ще стане ясно, че са огромни, държавата трябва да се намеси и т.н.
Че кой плаща данъци бе,ти познаваш ли такъв човек.
Защото от моите познати няма такава будала.
Живко6461 написа:russia написа:...Не знам кой какви схеми мисли, на мен ми се ще ЦСКА да представи план за погасяване на задълженията и НАИСТИНА да го изпълнява. Сегашните собственици в лицето на Манджуков и Георгиев не дават индикации, че се прави нещо по въпроса, което не значи, че искам нов ЦСКА. Колко нов да е, откъде? Глупости.
Сигурен ли си, че този план ще се изпълнява? Не само за да не ме обвиниш в пристрастия си позволявам да продължа с въпросите. Одобряваш ли т.нар. разсрочване на дълговете на професионалните футболни клубове? Да, някои от тези клубове успяват да намерят вратички и почти законно или по-скоро не съвсем незаконно (уви, реални термини от нашия живот) да разсрочат дълговете си. Което означава, че тези дългове ще растат и след определен период, в който ще слушаме само хвалебствия, ще стане ясно, че са огромни, държавата трябва да се намеси и т.н.
Няма как да съм сигурен. Но нали затова ще има наложен вътрешен /от БФС/ мониторинг, който да съблюдава за стриктното изпълнение на поетите ангажименти. Не просто да обещаеш, а да си правиш квото ти дойде на акъла. Стига с тези порочни практики!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
гражданин от село
organzata написа:Че кой плаща данъци бе,ти познаваш ли такъв човек.
Само циганите плащат данъци и живеем на тяхна издръжка.
Върни се в “Футбол - България”