НКП „Левски” скочи на проекта „Литекс-ЦСКА”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: НКП „Левски” скочи на проекта „Литекс-ЦСКА”

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2015 22:27

Onze_dOr написа:Ок, нека да е така(въпреки че не си прав). Какво правим с останалите 8,5 млн.лв.?!?!
На ЦСКА задълженията към Родината ни са 10,6, разликата не е голяма, нали?

Ето я темата, ако си забравил: НКП „Левски” скочи на проекта „Литекс-ЦСКА”
Та кои са нкп, та да скачат на всеки извън "Левски"?! Държавен орган ли са, Съд ли, събирачи на дългове?

НКП могат да изявят позиция, и толкоз. Никакви не са в държавната система.
При сектора има договор. Има нещо реално построено, което ще се изплаща. НАП са обезпечени и има споразумение, което се обслужва. При вас няма нищо такова, но както споменах-за мен невзимането на лиценз е стратегия на ММ.
Не искам да цитирам Тонев, но наистина в последните десетина години Левски е платил 14 млн на НАП. Вие от Томов 1.0 насам не сте платили една стотинка. Няма как да стане.
Не плащате и на играчи, треньори, на никого. Левски направи усилия и разплати голяма част от тези задължения.
И не, не ми почвай с въпросите откъде са дошли парите. Въпросът е, че е платено.
Проектът Осъм иска да преебе държавата и всички, на които ЦСКА дължи пари. Няма да стане. Но има индикации, че ММ ще припознаят( каква модерна дума) дълга към НАП и служителите, срещу което да ползват базите.
Вариант, далеч по-морален и коректен от проект Осъм, който на всичкото отгоре ви кара да се кланяте на селски отбор, драл ви с 8-0 . И да се унижавате пред цяла България, че припознавате Литекс за свой отбор на сърцето...
Без да мислите, се хвърляте на партенки и глупости и ставате за посмешище.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 12 юни 2015 22:37

sin4ec написа:
Onze_dOr написа:Ок, нека да е така(въпреки че не си прав). Какво правим с останалите 8,5 млн.лв.?!?!
На ЦСКА задълженията към Родината ни са 10,6, разликата не е голяма, нали?

Ето я темата, ако си забравил: НКП „Левски” скочи на проекта „Литекс-ЦСКА”
Та кои са нкп, та да скачат на всеки извън "Левски"?! Държавен орган ли са, Съд ли, събирачи на дългове?

НКП могат да изявят позиция, и толкоз. Никакви не са в държавната система.
При сектора има договор. Има нещо реално построено, което ще се изплаща. НАП са обезпечени и има споразумение, което се обслужва. При вас няма нищо такова, но както споменах-за мен невзимането на лиценз е стратегия на ММ.
Не искам да цитирам Тонев, но наистина в последните десетина години Левски е платил 14 млн на НАП. Вие от Томов 1.0 насам не сте платили една стотинка. Няма как да стане.
Не плащате и на играчи, треньори, на никого. Левски направи усилия и разплати голяма част от тези задължения.
И не, не ми почвай с въпросите откъде са дошли парите. Въпросът е, че е платено.
Проектът Осъм иска да преебе държавата и всички, на които ЦСКА дължи пари. Няма да стане. Но има индикации, че ММ ще припознаят( каква модерна дума) дълга към НАП и служителите, срещу което да ползват базите.
Вариант, далеч по-морален и коректен от проект Осъм, който на всичкото отгоре ви кара да се кланяте на селски отбор, драл ви с 8-0 . И да се унижавате пред цяла България, че припознавате Литекс за свой отбор на сърцето...
Без да мислите, се хвърляте на партенки и глупости и ставате за посмешище.

КОЛКОТО Е МОРАЛНО ПАРИТЕ ВИ ДА ИДВАТ ОТ ПЕЕВСКИ,ББ ИЛИ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ-ТОЛКОВА Е МОРАЛНО И ВСИЧКО КОЕТО СТАВА С ЦСКА.... :arrow:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2015 22:41

Megatron_69 написа:КОЛКОТО Е МОРАЛНО ПАРИТЕ ВИ ДА ИДВАТ ОТ ПЕЕВСКИ,ББ ИЛИ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ-ТОЛКОВА Е МОРАЛНО И ВСИЧКО КОЕТО СТАВА С ЦСКА.... :arrow:

Това са глупости. Никакви пари не идват оттам. Ако имаш доказателства-ще ги прочетем или изслушаме с интерес. Ако нямаш-просто замълчи. Евтини лиготии в стил ГА( къде се покри тоя плужек?) не ми се слушат.
Пари влизат, но нямат нищо общо със споменатите.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 12 юни 2015 22:49

sin4ec написа:
Megatron_69 написа:КОЛКОТО Е МОРАЛНО ПАРИТЕ ВИ ДА ИДВАТ ОТ ПЕЕВСКИ,ББ ИЛИ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ-ТОЛКОВА Е МОРАЛНО И ВСИЧКО КОЕТО СТАВА С ЦСКА.... :arrow:

Това са глупости. Никакви пари не идват оттам. Ако имаш доказателства-ще ги прочетем или изслушаме с интерес. Ако нямаш-просто замълчи. Евтини лиготии в стил ГА( къде се покри тоя плужек?) не ми се слушат.

ЗА МАФИЯТА ДОКАЗАТЕЛСТВА СЕ СЪБИРАТ ТРУДНО,А И НЕ Е МОЯ РАБОТА.ПРОСТО ОТ ВАШИЯТ КЛУБ,ДА НИ УЧИТЕ НА МОРАЛ Е ВСЕ ЕДНО ДИЛЯН ПЕЕВСКИ ДА МИ КАЖЕ ЧЕ СЪМ ДЕБЕЛ.... :idea:ИНАЧЕ ТИ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО ПИЧОВЕ ТУК,КОЙТО ИМА НЕЩО И НА ВТОРИЯТ ЕТАЖ...
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2015 23:07

Megatron_69 написа:ИНАЧЕ ТИ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО ПИЧОВЕ ТУК,КОЙТО ИМА НЕЩО И НА ВТОРИЯТ ЕТАЖ...

Ба, моята ми казва, че съм пълен малоумник! :) ( примерно щот на плажа в Бургас съм си преобул банските прав. Не стига , че мислех гол да влизам, който иска да го гледа и пампурка, чак бански си сложих, ама нейсе... :mrgreen: ). Но това е нормално-тя е фен на Металика и БонДжоуви( че и детето научи), а аз диско групи не слушам, но нейсе, преглъща се...
Наздраве!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юни 2015 23:16

Megatron_69 написа:
sin4ec написа:

ЗА МАФИЯТА ДОКАЗАТЕЛСТВА СЕ СЪБИРАТ ТРУДНО,А И НЕ Е МОЯ РАБОТА.ПРОСТО ОТ ВАШИЯТ КЛУБ,ДА НИ УЧИТЕ НА МОРАЛ Е ВСЕ ЕДНО ДИЛЯН ПЕЕВСКИ ДА МИ КАЖЕ ЧЕ СЪМ ДЕБЕЛ.... :idea:ИНАЧЕ ТИ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО ПИЧОВЕ ТУК,КОЙТО ИМА НЕЩО И НА ВТОРИЯТ ЕТАЖ...

[offtopic]Не се подлъгвай,просто е в добро настроение :mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юни 2015 23:28

delqnski47 написа:
Megatron_69 написа:
sin4ec написа:

[offtopic]Не се подлъгвай,просто е в добро настроение :mrgreen:[/offtopic]

Настроението надали влияе на съдържанието на втория етаж!
Аз останах изумен, но и с одобрение на мненията на колега, за когото нямах високо мнение. Той скри всички яки цесекари, които са готови на всякакви игри и игрички, за да могат да се пъчат с титли. Цесекари, които погребаха вече отбора си, преди дори камбаната да е ударила и се хвърлиха в обятията на новият ЦСКА..без значение, дали ще е Литекс, Верея, Банско....(няма как да е, но надеждата, ах..надеждата). Марката била важна, а тя била в НАП, и който я откупи ще е истинският ЦСКА..Толкова простотия накуп не бях чел поне 2 години.
Между другото, през 2013-а марката беше ли заложена? Тогава как не се намери някой, който да я откупи?
Който може и има с какво, нека помисли по този въпрос!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2015 23:29

[offtopic]:)[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юни 2015 23:45

Ок,няма лошо,но проблемът на такива като вас е,че вие си критикувате позицията на някои фенове на ЦСКА..но дотам.Решение не давате.А аз споменах нещо за монопола по рано. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2015 00:12

delqnski47 написа:Ок,няма лошо,но проблемът на такива като вас е,че вие си критикувате позицията на някои фенове на ЦСКА..но дотам.Решение не давате.А аз споменах нещо за монопола по рано. ;)

Аз нищо не критикувам. Позицията на някои фенове на ЦСКА е позорна и срамна! Аз да ви дам решение, ти ебаваш ли се? Не, оправдаваш позорната позиция. Май и ти натам си тръгнал...
Преди няколко месеца куфеехте за шестата поредна, а днес това не е вашето ЦСКА? Вашето ЦСКА е преименуваният Осъм на ГОВЕДОТО и ЗАХАРТА? Как не ви е срам...
Никога не съм очаквал, че ще стигнете до такова падение... толкова години спорих тук, банове взимах, абе весело беше. :) Но този позор не ми е ясно как ще го оправдаете.
Пак казвам-на тия няколко човека, дето си отстояваха отбора докрай, краката трябва да им миете!
Потресен съм, нито вашата вярност е вярност, нито пък имате чест.
Толкова години мислех, че споря с истински армейци, стоящи зад отбора си докрай. И такива впечатления си създавах. Оказа се, че предадохте отбора си при първа възможност и се подложихте на една феноменална глупост!
От долните дивизии се уплашихте, но се поблазнихте да унищожите друг отбор, чужд за вас, само и само да сте в А група. И не се свените да заявявате, че в ЕКТ ще играете...
Жалко. Излъгал съм се. Спорил съм не с армейци, а с предатели и ренегати, готови и Чапръчене да припознаят за клуб на сърцето си...
Истина ти казвам, жал ми е за вас...

Върни се в “Кошче за отпадъци”