А иначе според коментатора Петев е два пъти шампион на българска ПОЧВА.Хубава,глинеста и плодовита ПОЧВА.
EK 2016: Мaлта - България - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: EK 2016: Мaлта - България 12.06 | 21:45
Е,тва беше ясно,че ще стане.Само като му видях олигофренския изплашен поглед ми стана ясно.
А иначе според коментатора Петев е два пъти шампион на българска ПОЧВА.Хубава,глинеста и плодовита ПОЧВА.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Абе мислех си - преди години Пацо Марков го махнаха след равен със световния шампион и тежка загуба в контрола... Петев вече има тежката загуба в контрола, сега какво правим - чакаме да направи равен с Германия ли?
Не, че той ни е проблема, де. Проблема е ясен - Любо Пенев. След като го изгониха вече всичко е наред
Не, че той ни е проблема, де. Проблема е ясен - Любо Пенев. След като го изгониха вече всичко е наред
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Тия са отишли на по бира в Малта, няма да играят мач. Дано дадат още една дузпа второто полувреме.
Последна промяна от shevchenko на 12 юни 2015 22:39, променено общо 1 път.

- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Тия смешници няма ли кой да ги разпусне? Тоя цирк, наречен " национален отбор", не трябва да бъде изобщо коментиран и отразяван, не само от нас, но и от медиите. Палячовци.. ние сме най - слабият отбор в Европа!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Ако съм на мястото на Гаджев ще напусна сам терена. Той е единствения в тоя отбор, който знае от коя страна се рита топката, а е постоянно изолиран от играта. Национала е пълен с хора на тоя и оня, закривай!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Да не се връщат в София, ако не бият днеска!
МЪКА... малките бемки да не можем да ги бием...това ако не е края нз.................
МЪКА... малките бемки да не можем да ги бием...това ако не е края нз.................
-
THE G.A.M.E
maximalniq написа:Мицански преди да бие дузпата толкова беше притеснен... Не знам защо са толкова сковани...
Да, и аз си помислих, че сякаш беше видял призрак, така оцъклен и пребледнял изглеждаше ...
Казах си, че няма как да не изтърве.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Драма, хубаво, че азерите държат нулите... Лошото е, че трябва да победим 

Аз доста се забавлявам
Голяма работа че не бием, ПОВЕЧЕТО СТЕ ФЕНОВЕ НА КУПИ И ПОБЕДИ! Колкото толкова , толкова си могат - няма нищо по добро (може би оня носатия мишо александров е най слабият евър)
- Андре-Пиер Жиняк 96
Гаджев им спечели дузпа, ама нашите са толкова некадърни, че и нея не могат да вкарат.