Ицo Стоичков изнася лекция на Гонзо!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ицo Стоичков изнася лекция на Гонзо!

Мнениеот Кашчей » 12 юни 2015 20:14

Teo написа:
Кашчей написа:Интересно ми е, Стоичков на колко отбора е водил предсезонната подготовка и колко такива изобщо е водил, за да изнася лекции :roll:

Стотици публични лекции е изнасял и не само в България и на различни футболни теми! :)
Образован човек е бате Ицо.. виж го Гонзо отзад как слуша и попива :idea: :lol:

О, да!
Дори си спомням една лекция негова: "Как се играе квалификационен мач срещу Малта с двама защитника".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 12 юни 2015 20:20

Гонзу да стои и да слуша ! :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 юни 2015 20:31

Стига сте се заяждали един друг. Ицата покровителстваше Гонзо в първите му мачове в националния. И двамата са големи, че дори и "градски" и лоши неща помежду си не са казвали.

progres1986
Контакти:

Мнениеот progres1986 » 12 юни 2015 20:31

Тео, ти с какво образование си бе моето момче???? Ти си пълен форумен идиот,като шивача,максимус,червен воин,боабб и др.Между другото какво стана с онова момче с ник ,,лески; Дали най-после е успял да дръпне спусъка и да се самоубие или е толкова тъп че само се е прострелял и сега лежи в някоя психиатрия :) :) :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 юни 2015 20:56

progres1986 написа:Тео, ти с какво образование си бе моето момче???? Ти си пълен форумен идиот,като шивача,максимус,червен воин,боабб и др.Между другото какво стана с онова момче с ник ,,лески; Дали най-после е успял да дръпне спусъка и да се самоубие или е толкова тъп че само се е прострелял и сега лежи в някоя психиатрия :) :) :)

Какво да е станало?
Пича е на почивка порка си Армейско пиво и чака да му играят :idea: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 юни 2015 21:15

Thsmith написа:
Teo написа:
Thsmith написа:Прекъснал, но завършил висше.
Още повече, че всички изброени не са със средно, а имат някакъв документ за висше. Трябва/ше им за лиценза...

---
пп Аз сядах отзад когато се готвех да спя и нямаше какво да слушам :lol:

То е ясно, че с мляко и халва си е купил средното, иначе нямаше да стои там в момента :idea:
@ Прецедент в световната футболна история... футболист вкарал 15 гола на врага става легенда на клуба! :lol:
@ А за славните години по пейките на Франция, Турция и т.н.? : /

И какво точно ни засягат годините му във Франция и Турция? Кво общо имат с Левски? Винаги ми е било много смешно като се кефите на бербатов и си мислите, че головете му имат нещо общо с цска и го правят ваша легенда :lol:
Важно е какво ще направи за Левски, а след това ако ще и златна топка да взима - все ми е през онази работа. :lol:
--
Както вече казах, разлика между неговото висше и това на чичо митко, тройчо и г-н пИчели - НЯМА. От тук следва, че няма и смисъл от реплики на тази тема :lol:

+1 :) Между другото, "Левски" продаде Гонзо на "Рен" за 4,1 милиона долара, което и досега е един от най-скъпите трансфери на български футболист в чужбина. ;)
По темата: Очевидно само хора с малко умствен багаж не схващат иронията, вложена в журналистическия материал за неграмотния доктор хонорис кауза в ролята на преподавател... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 юни 2015 21:19, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 юни 2015 21:17

progres1986 написа:Тео, ти с какво образование си бе моето момче???? Ти си пълен форумен идиот,като шивача,максимус,червен воин,боабб и др.Между другото какво стана с онова момче с ник ,,лески; Дали най-после е успял да дръпне спусъка и да се самоубие или е толкова тъп че само се е прострелял и сега лежи в някоя психиатрия :) :) :)

leski = suni... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 юни 2015 21:19

Captain Stottlemeyer написа:
Thsmith написа:
Teo написа:
Thsmith написа:Прекъснал, но завършил висше.
Още повече, че всички изброени не са със средно, а имат някакъв документ за висше. Трябва/ше им за лиценза...

---
пп Аз сядах отзад когато се готвех да спя и нямаше какво да слушам :lol:

То е ясно, че с мляко и халва си е купил средното, иначе нямаше да стои там в момента :idea:
@ Прецедент в световната футболна история... футболист вкарал 15 гола на врага става легенда на клуба!
@ А за славните години по пейките на Франция, Турция и т.н.? : /

И какво точно ни засягат годините му във Франция и Турция? Кво общо имат с Левски? Винаги ми е било много смешно като се кефите на бербатов и си мислите, че головете му имат нещо общо с цска и го правят ваша легенда :lol:
Важно е какво ще направи за Левски, а след това ако ще и златна топка да взима - все ми е през онази работа. :lol:
--
Както вече казах, разлика между неговото висше и това на чичо митко, тройчо и г-н пИчели - НЯМА. От тук следва, че няма и смисъл от реплики на тази тема :lol:

+1 :) Между другото, "Левски" продаде Гонзо на "Рен" за 4,1 милиона долара което и досега е един от най-скъпите трансфери на български футболисти в чужбина. ;)
По темата: Очевидно единствено хора с малко умствен багаж не схващат иронията, вложена в журналистическия материал за неграмотния доктор хонорис кауза в ролята на преподавател... 8-)

Господин Капитан ще ми обясниш ли защо Гладиатора, Терминатора, 15-то Число и т.н. седи отзад и тактично попива от мислите на доктор хонорис Христо Стоичков :?: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юни 2015 21:24

Teo написа:
Господин Капитан ще ми обясниш ли защо Гладиатора, Терминатора, 15-то Число и т.н. седи отзад и тактично попива от мислите на доктор хонорис Христо Стоичков :?: :lol:

По всяка вероятност причината е същата, поради която и другите "попиват мъдрост"-задължително присъствие на треньори с лиценз ПРО. Гонзо, че не става е ясно, ама и Стоичков лекция да изнася си е направо гавра.
Дали не е говорил за предсезонната подготовка на Селта, през 2007-а 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 юни 2015 21:27

Кашчей написа:
Teo написа:

По всяка вероятност причината е същата, поради която и другите "попиват мъдрост"-задължително присъствие на треньори с лиценз ПРО. Гонзо, че не става е ясно, ама и Стоичков лекция да изнася си е направо гавра.
Дали не е говорил за предсезонната подготовка на Селта, през 2007-а 8-)

Кашчей, нз какво подценяваш треньорските качества на Ицо... това, че в България един вестник му лепна петно което ония популяризираха през призмата на различни канали е друга тема на разговор! Не се е захванал сериозно с треньорска работа, не е успял! Това е!

Върни се в “Футбол - България”