НКП „Левски” скочи на проекта „Литекс-ЦСКА”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: НКП „Левски” скочи на проекта „Литекс-ЦСКА”

Мнениеот boabbb » 12 юни 2015 21:11

Синчец, истината е, че има доста хора, които подкрепят системата на Ганчев и Божков ( ако въобще има такава ), само защото Милко, Морко и Пампорко вече има 2 седмици след неполучаването на лиценз и те не са казали какво правиме :shock: Оня отишъл на пичка си майчина в Узбекистан ... Другия заляга и го няма никакъв ... Пълна цигания - дори да имат почтени намерения, вече се дискредитираха доста
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2015 21:14

delqnski47 написа:Инак нека си го кажем кат мъже на място...ти се дразниш не щот някои от нас нямат ''морал и истинска подкрепа към отбора''(много те еня за ЦСКА),а за да не се пързулнем по пързалката гратис.Тва ми е пределно ясно и се надявам да не се стига дотам. ;)

Напротив, еня ме е за ЦСКА и се дразня от горното. Няма как да минете гратис-Осъм никога няма да бъде ЦСКА! Никога, и това прекрасно го разбирате. Осъм може и да стане пак шампион, може и да влезе в групите на ШЛ, но това няма да е ЦСКА, а просто Осъм! Ловеч, Кърпачев, Литекс, ЛЕКС-както искате, така се е казвал този клуб през годините. Може да добави към тези имена и нещо подобно на ЦСКА, но със същия успех може да се кръсти и Барселона, и Челси Лондон, и Ювентус. Но си остава всъщност клубът от Ловеч, нищо повече!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 юни 2015 21:16

boabbb написа:Синчец, истината е, че има доста хора, които подкрепят системата на Ганчев и Божков ( ако въобще има такава ), само защото Милко, Морко и Пампорко вече има 2 седмици след неполучаването на лиценз и те не са казали какво правиме :shock: Оня отишъл на пичка си майчина в Узбекистан ... Другия заляга и го няма никакъв ... Пълна цигания - дори да имат почтени намерения, вече се дискредитираха доста

какъвто клуба-такива и управниците. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юни 2015 21:17

Мистри написа:
boabbb написа:Синчец, истината е, че има доста хора, които подкрепят системата на Ганчев и Божков ( ако въобще има такава ), само защото Милко, Морко и Пампорко вече има 2 седмици след неполучаването на лиценз и те не са казали какво правиме :shock: Оня отишъл на пичка си майчина в Узбекистан ... Другия заляга и го няма никакъв ... Пълна цигания - дори да имат почтени намерения, вече се дискредитираха доста

Каза ти се - без да ползваш, само шиткаш, робе на ИнжИнерО :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 12 юни 2015 21:17

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Инак нека си го кажем кат мъже на място...ти се дразниш не щот някои от нас нямат ''морал и истинска подкрепа към отбора''(много те еня за ЦСКА),а за да не се пързулнем по пързалката гратис.Тва ми е пределно ясно и се надявам да не се стига дотам. ;)

Напротив, еня ме е за ЦСКА и се дразня от горното. Няма как да минете гратис-Осъм никога няма да бъде ЦСКА! Никога, и това прекрасно го разбирате. Осъм може и да стане пак шампион, може и да влезе в групите на ШЛ, но това няма да е ЦСКА, а просто Осъм! Ловеч, Кърпачев, Литекс, ЛЕКС-както искате, така се е казвал този клуб през годините. Може да добави към тези имена и нещо подобно на ЦСКА, но със същия успех може да се кръсти и Барселона, и Челси Лондон, и Ювентус. Но си остава всъщност клубът от Ловеч, нищо повече!

Ти обаче ще си първият на стадиона,който ако успеете да ни вкарате гол ще пищиш така ,както никога до сега не си пискал от кеф,просто защото и ти както останалите ще знаете,че сте успяли да вкарате гол на ЦСКА,а не на Кърпачев ;)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 юни 2015 21:19

boabbb написа:
Мистри написа:

Каза ти се - без да ползваш, само шиткаш, робе на ИнжИнерО :mrgreen: :lol:

Ти наистина си от малцинствата.Нищо не можеш да измислиш, освен да караш на помощи.Пак си пуснал молба. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2015 21:22

Това предстои да се види. Неполучаването на лиценз може да е част от стратегията им. И доста умни хора се замислят какво може да включва тя. Другата седмица ще стане ясно( между впрочем другата седмица ще стане ясно и има ли Левски нов собственик). Но докато клубът ви съществува и има варианти и надежди, ВИЕ НЯМАТЕ ПРАВО ДА ГО ИЗОСТАВЯТЕ И ДА СЕ КЛАНЯТЕ НА СЪМНИТЕЛНИ ПРОЕКТИ С ОЩЕ ПО-СЪМНИТЕЛНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ!
Това, което правите( някои от вас), е позорно и срамно!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юни 2015 21:22

sin4ec написа:

Той никога няма да стане,защото надали е възможно това.Но при нас шахът е цялото това източване на клуба,което,за съжаление,е успяло май да стане по законов ред.800 000 лева без един мач...някви там даже са стъпвали един два пъти на Армията и пак претендират за некви колосални суми.Жалко че не е само НАП...де да беше само това.Тия двамата щяха накуп да ги дадат тия 10 милиона.За мене основния проблем са именно бенжалюните и затова се търсят някви извънредни варианти.
Много е сложна ситуацията и аз не съм кой знае къв оптимист.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 12 юни 2015 21:26

Точно път от тези морал ужас :lol: Председателят но този клуб дебелата пияна свиня Гугатката уби двама души и малко след това се снимка с пистолет и се прави на гангстер :shock: Този ли урод нещастен ще говори за морал ? ЦСКА нищо не законно не е направил ако направи тогава може да говорите каквото си искате.Литекс-ЦСКА се надявам ,че няма как да стане по-добре във В група ще се върнем бързо и съм сигурен ,че ще сме много по-силни от сега!САМО ЦСКА ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2015 21:26

run1973 написа:Ти обаче ще си първият на стадиона,който ако успеете да ни вкарате гол ще пищиш така ,както никога до сега не си пискал от кеф,просто защото и ти както останалите ще знаете,че сте успяли да вкарате гол на ЦСКА,а не на Кърпачев ;)

Ако имаш да казваш нещо смислено-казвай. Глупости не ми се слушат. Точно за гол срещу Осъм ще пискам, ние им вкарахме осем, ако помниш! Аз съм човек със семейство, наборът ми е близък до ника ти, и си заведох семейството в Бургас на финал, прекрасно си изкарахме, само дето не взехме Купата. Но има го и това в зара и живота... :)
Но се съмнявам, че ще ида на мач срещу Осъм в този им вид...

Върни се в “Кошче за отпадъци”