Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот TristaNNN » 12 юни 2015 11:27

W84me написа:Щото са хора на новите собственици, затова. Свършиха си работата и край.

Няма край, важно беше да има организация на привържениците с достъп до вътрешноклубните дела, в това число задължения, бюджет, приходи, разходи, маркетингова дейност и т.н.
Аз лично обичам да ми се говори в цифри и с факти, защото на въпрос "Какво е положението в Левски", Колев отговаря "Зле е, има толкова и толкова задължения и много малко приходи", докато на същият този въпрос един мустакат симпатяга се усмихва и отсича "Левски ще пребъде, защото е отборът на народа". Усещаш ли разликата?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 юни 2015 12:24

Май сме взели Хичо Финта.

Аз го предпочитам, пред Педро. Все пак той игра доста години зад граница и ако играта му сега в Левски не е на ниво, проблема или ще е в него, като нагласа или тактически, от към треньорите.

Ако някой, в последата една година заслужава гонене, то тове определено е Педро.
По-ялов и тактически неграмотен играч не помня в Левски, поне в последните 3 години.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 12 юни 2015 12:55

За техническите качества на Хичо няма смисъл да говорим. Преди време му липсваше въздух, физическа сила и тактическа грамотност. Сега, на 27, Хичо се връща като развит футболист и не се съмнявайте, че това ще бъде един от най - качествените ни трансфери в близките години. Аз съм твърдо "ЗА" такъв трансфер и което е по - хубаво - май е истина. Източник няма да посочвам, защото до подпис всичко е възможно, наясно сте с това.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юни 2015 19:10

Германският футболист Марсел Апиa е опция пред Левски. Бранителят игра през последния сезон в холандския НЕК, където е бил съотборник със Сьорд Арс, който е бивш нападател на „сините“.

От Левски потвърдиха за интереса си към Марсел Апиа.

Преди да премине в холандския тим Апиa е бил част от състава на Арминия Билефелд. За този немски тим защитникът е изиграл над 100 мача.

През миналата година в Холандия, Марсел Апиa е изиграл 27 срещи. Той помага на НЕК да спечели промоция за елита, но сега е близо до трансфер в Левски.

Апиa може да играе като десен бек, централен защитник и десен полузащитник. Прави впечатление с добрия си ръст – 189 сантиметра.

Идеален е за нас, особено като се има предвид позициите, на които може да играе. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 юни 2015 19:28

tevez написа:
Германският футболист Марсел Апиa е опция пред Левски. Бранителят игра през последния сезон в холандския НЕК, където е бил съотборник със Сьорд Арс, който е бивш нападател на „сините“.

Преди да премине в холандския тим Апиa е бил част от състава на Арминия Билефелд. За този немски тим защитникът е изиграл над 100 мача.

През миналата година в Холандия, Марсел Апиa е изиграл 27 срещи. Той помага на НЕК да спечели промоция за елита, но сега е близо до трансфер в Левски.

Апиa може да играе като десен бек, централен защитник и десен полузащитник. Прави впечатление с добрия си ръст – 189 сантиметра.

Идеален е за нас, особено като се има предвид позициите, на които може да играе. :mrgreen: :mrgreen:

Този "ариец", разбрахме къде може да играе.
Като дойде в Левски , обаче, се оказва, че никой не може да играе.
Магията на нкп ли е това или на батков, г.и, тонев?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 12 юни 2015 20:15

И за Аниете така се говореше, как нямало нищо да играе... Ама се убедихме в противното. :)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 юни 2015 20:27

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:И за Аниете така се говореше, как нямало нищо да играе... Ама се убедихме в противното. :)

В много неща се убедихме.
Седмо място в шампионата, продадена купа.Този сезон в какво ще се "убеждаваме"?
Че след християните сме най-много? :twisted:
Има ли някой нормален в този форум?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 юни 2015 22:43

tevez написа:

Като дойде в ЛЕВСКИ ще го преквалифицираме и в ляв бек. Всичко ще се научи да играе момчето :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2015 00:36

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:И за Аниете така се говореше, как нямало нищо да играе... Ама се убедихме в противното. :)

Ама пък за колко се говореше, че са страшно добри и много ще играят, а накрая.......
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 13 юни 2015 06:15

Ето на, Гаджев на 99.9% НЯМА ДА ОСТАНЕ В ЛЕВСКИ....
Чудя се да се радвам ли, да плача ли?
Веднъж добър да му се ненанардваш, друг път слаб, та не може да "откине", че и ядосан на терена, и картони си изкарва без нищо.

Върни се в “Левски”