Като почнете с приказките за падане на нивото,за деградация на форума,за изчезване на старите потребители...едни мантри се въртят вече няколко години,а простата истина е,че се случва точно това,за което говори RedWarrior.Поколенията се сменят и сега по-младите и незаети са по-активни от едновремешните такива.
Аз пък мога да кажа,че едно време имаше къде-къде по-селски теми и груб тон,докато сега нивото на писане и комуникация е далеч по-високо.
Къде са те сега
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде са те сега

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
То Шумкаря изчезна,вие за Ралка сте се затъжили...
0007 написа:Като почнете с приказките за падане на нивото,за деградация на форума,за изчезване на старите потребители...едни мантри се въртят вече няколко години,а простата истина е,че се случва точно това,за което говори RedWarrior.Поколенията се сменят и сега по-младите и незаети са по-активни от едновремешните такива.
Аз пък мога да кажа,че едно време имаше къде-къде по-селски теми и груб тон,докато сега нивото на писане и комуникация е далеч по-високо.
Когато един форум е качествен, нищо не може да те спре да го посещаваш.
В kaldata съм регистриран от 2005 и независимо от приоритетите си не съм спирал да го посещавам.За 10 години този форум освен дизайна нищо друго не е променил - винаги държи на нивото си...тука не е така

ivkoni_1 написа:То Шумкаря изчезна,вие за Ралка сте се затъжили...
Шумкаря кога е бил фактор? На собственика профила като му е скучно, влиза, троли малко и пак излиза. Нищо ново под слънцето.

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- dreben23
- Контакти:
Ами да ме прощават модераторите и администраторите, но всичко това е въпрос на лоша вътрешна организация. А моите мнения се трупат, защото ми се налага да защитавам отбора си през две минути, за колкото се пуска нова тема!
И винаги са против един отбор, само той има задължения, само той не получава лицензи, а другите са света вода ненапита направо.
Всеки лош пусне тема да се гаври и ми отнема целия ден да си браня честта на отбора, само че имат да вземат- днеска си се наспах, за да съм свежарка за Копа Америка.
Но за да се оправят потребителите, трябва да се стегне и ръководството, не да играят белот по краищата.
Излиза някое шефче написва "Новият ред" какъв трябва да бъде, ако не се спазва, шут отзад и право във фейсбук!
Но започвам да си мисля, че умишлено ги оставят да се плодят, защото ми е добре известничко, че от посещения, кликания и привличане на нови потребители, се печели. Само лаиците в бранша не го знаят!
Ама не виждам как ще стане, има много проходанковци от други форуми, които просто чувстват форума си като бащиния в момента.
Вече знам кой в колко часа си пуска темите, на каква тематика, кои съсловия се опитва да дразни, с какви похвати и изразни средства т.н и т.н. Нищо впечатляващо всъщност...Най-много ме тревожи фактът, че нито един трол няма капацитета да се наложи като такъв
, или поне да се усети, че и за тази професия се иска акъл.
Всички със странни потребителски имена, взаимствани от приказките, не ги окачествявам като тролове, нито дори мога да ги причисля към категорията хейтъри, те са си най-обикновени провокатори, които не воршат за свинеща. Спирам дотук, че ще стане пак дълга историята! Само се кьоря да ви пиша, ама никой нищо не вдява, така че няма смисъл. 

Всеки лош пусне тема да се гаври и ми отнема целия ден да си браня честта на отбора, само че имат да вземат- днеска си се наспах, за да съм свежарка за Копа Америка.

Но започвам да си мисля, че умишлено ги оставят да се плодят, защото ми е добре известничко, че от посещения, кликания и привличане на нови потребители, се печели. Само лаиците в бранша не го знаят!

Ама не виждам как ще стане, има много проходанковци от други форуми, които просто чувстват форума си като бащиния в момента.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
С риск да ми бъде изтрит коментарът или да получа наказание ще попитам:
Защо не пробвате с подмяната на някои администратори?
Защо не пробвате с подмяната на някои администратори?
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Red Warrior написа:PeKBu3uToP написа:Red Warrior написа:Според мен основно зависи на какъв етап от живота си и с какво се занимаваш. Съгласен съм, че най-честите потребители на форума са млади, учащи и безработни хора. Има разбира се работещи, такива с частен бизнес и свободни професии, но те нямат толкова време да четат и пишат. Говорим като цялоЕто Ралка пишеше нон стоп във форума, но и тя порасна.
Скоро не съм я виждал да пише. Може да е станала студентка, да бачка, гаджета-маджета и те така. За други знам със сигурност, че са си сменили работата и сега нямат толкова свободно време, или са емигрирали в чужбина, което води до същите последствия - малко, или никакво писане във форума. Трети се женят, разждат им се деца и почват да тичат по сто задачи допълнително. Като се приберат грохнали вечерта имат сили само да се наядат. За форуми не им се и мисли. Има и един четвърти тип хора, които спират да пишат, и от които за малко да стана и аз - заради някакъв глупав бан за цифра много време. Много се говори за нуждата от реформи в държавата, но редакторите на сайта да направят такива и във форума и поне да изписват кой те е баннал, а не да има колективна безотговорност и злоупотреба с модераторска власт. Така, че има и по-честолюбиви хора, които са теглили по една... Общо взето това са причините потребители да изчезват от форума.
Студентка е в София, вече е близо до любимия си отбор. Има си гадже според скорошна информация...
Жива и здрава да е! Значи можем да се мернем някъде.![]()
[offtopic]Ама какъв съм анализатор. Готов съм за лабораторията на Иван Костов направо.[/offtopic]
[offtopic]Що бе, ти си познал.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
hajitsu написа:ivkoni_1 написа:То Шумкаря изчезна,вие за Ралка сте се затъжили...
Шумкаря кога е бил фактор? На собственика профила като му е скучно, влиза, троли малко и пак излиза. Нищо ново под слънцето.
Търка си човека балоните