Кой ще бъде основен конкурент на Лудогорец за титлата?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КироВарна
Контакти:

Re: Кой ще бъде основен конкурент на Лудогорец за титлата?

Мнениеот КироВарна » 11 юни 2015 20:58

Аз не се боря за световен мир,защото това е приоритет на младите и романтично ентусиазираните!Политиката не ме влече,защото е много мръсна територия!Пък и няма оправия!Независимо какъв е световния ред,все е несправедлив за тези от барикадите!А кукловодите,винаги са облажени и недосегаеми!Интересувам се от спорт,защото мисля,че там и на терена,и по трибуните има джентълмени,които искат да стигнат до победата,на всяка цена.....но само със спортни средства!!!С вълнение си спомням,кадри от моето детство,на които съм виждал титани като ПЕЛЕ и сър ЧАРЛТЪН да пробягват половината терен....за да стиснат ръката на противник,който им е вкарал красив гол!!!Старая се да не съм наивник и осъзнавам,че спортът е вече друг.Светът също!Но не мога да приема спокойно,когато някои отбори са привилегировани...и са доста по равни от другите!!!Годините си минават,а правилата са валидни само за някои!Мъчно ми е не само за изброените от теб отбори,а и за много други затрити футболни центрове!Но те нали не са толкова важни,както някои...на кой му пука!?По целия широк свят,има клубове от различни нива,които се издържат от създаване и продажба на футболисти!Много от тях са еквивалент за качество!!!Световни марки!!!В БЪЛГАРИЯ също има школи известни с изключителната си продуктивност!Например Пирин,Марица и Септември!Вследствие на БГ модела,доминиран от вас и от сините,тези отбори бяха вечно в периферията!!!Или греша?Сега софийските борци за справедливост,обвиняват К.Домусчиев,че превръща БГ Шампионата в скучна борба за второто място!!!Така е!Но той води преговори с Ботев за Чунчуков(пресен пример),и взема футболисти срещу пари!Когато същия този Шампионат беше скучно боричкане за третото място.....всичко беше О.К.!Или по скоро,"все бьiло в порядке!"И тогава,и сега ако някой случайно успееше да повдигне въпроса,за поредната аванта на някой от "грандовете",отговора не беше джентълменски!Като правило,се прехвърляше топката в двора на опонента!Обяснението беше от рода на типично българското"Вие пък сте много убави"!Не се заяждам,но ти по същия начин,говориш за Левски по горе!!!Те са същите в подобна ситуация!Ако се замислиш,можеш спокойно да си затвориш очите,но така нищо няма да се промени!!!И не говоря за промяна,която ще доведе на бял кон,поредния правителствен фаворит!Няма ли най после да доживеем деня,в който поне ще опитаме,да бъдем европейци?Не знам дали ме разбираш?

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 11 юни 2015 23:00

К`ъв "Лудогорец" Домусчиев утре влиза в управата на ЦСКА.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 юни 2015 12:22

КироВарна написа:Аз не се боря за световен мир,защото това е приоритет на младите и романтично ентусиазираните!Политиката не ме влече,защото е много мръсна територия!Пък и няма оправия!Независимо какъв е световния ред,все е несправедлив за тези от барикадите!А кукловодите,винаги са облажени и недосегаеми!Интересувам се от спорт,защото мисля,че там и на терена,и по трибуните има джентълмени,които искат да стигнат до победата,на всяка цена.....но само със спортни средства!!!С вълнение си спомням,кадри от моето детство,на които съм виждал титани като ПЕЛЕ и сър ЧАРЛТЪН да пробягват половината терен....за да стиснат ръката на противник,който им е вкарал красив гол!!!Старая се да не съм наивник и осъзнавам,че спортът е вече друг.Светът също!Но не мога да приема спокойно,когато някои отбори са привилегировани...и са доста по равни от другите!!!Годините си минават,а правилата са валидни само за някои!Мъчно ми е не само за изброените от теб отбори,а и за много други затрити футболни центрове!Но те нали не са толкова важни,както някои...на кой му пука!?По целия широк свят,има клубове от различни нива,които се издържат от създаване и продажба на футболисти!Много от тях са еквивалент за качество!!!Световни марки!!!В БЪЛГАРИЯ също има школи известни с изключителната си продуктивност!Например Пирин,Марица и Септември!Вследствие на БГ модела,доминиран от вас и от сините,тези отбори бяха вечно в периферията!!!Или греша?Сега софийските борци за справедливост,обвиняват К.Домусчиев,че превръща БГ Шампионата в скучна борба за второто място!!!Така е!Но той води преговори с Ботев за Чунчуков(пресен пример),и взема футболисти срещу пари!Когато същия този Шампионат беше скучно боричкане за третото място.....всичко беше О.К.!Или по скоро,"все бьiло в порядке!"И тогава,и сега ако някой случайно успееше да повдигне въпроса,за поредната аванта на някой от "грандовете",отговора не беше джентълменски!Като правило,се прехвърляше топката в двора на опонента!Обяснението беше от рода на типично българското"Вие пък сте много убави"!Не се заяждам,но ти по същия начин,говориш за Левски по горе!!!Те са същите в подобна ситуация!Ако се замислиш,можеш спокойно да си затвориш очите,но така нищо няма да се промени!!!И не говоря за промяна,която ще доведе на бял кон,поредния правителствен фаворит!Няма ли най после да доживеем деня,в който поне ще опитаме,да бъдем европейци?Не знам дали ме разбираш?

Аз също ги помня Пеле,Гаринча като футболисти,така че възрастта ни е сходна.За преди 1989г. няма да спорим тогава всички отбори черпеха от благата на държавата,няма държава със 16 силни отбори,обикновенно са по 3-4,навремето в България се бутаха естествено тези на милицията и армията,но вече 25години който има пари той има качествен отбор,какво значи да изчезне ЦСКА от българския футбол,щом като и при тези проблеми които има отбора се явяват хора готови да дадат пари за спасяването на клуба значи ЦСКА е фактор в държавата.Аз не съм срещу Домусчиев,той с действията се през последните две години работи сам срещу себе си, един много добър проект в Разград постепенно взе да се изражда в нещо като долнопробна чалга,парадиране с власта,натиск на съдиите/сигурно ще ми кажеш че съдиите са ощетили и Лудогорец,да ама когато беше изиграно първенството и се риташе за здраве/ и като капак Домусчиев и Боби Михайлов си пият уискито в ложите на стадиона под звуците на чалгата,няма собственик на отбор и шеф на футбола по света които са са си позволявали подобно поведение на стадион пред зрители и футболисти.Колкото до това че се крадяли футболисти ,ще кажа за ЦСКА,ако направиш една справка /аз съм я правил и ти гарантирам че е точна/ще видиш че ЦСКА дълги години след 1990г.беше спонсор на футболните клубове в България.Щом ЦСКА искаше да купи даден футболист от български отбор му се поставяше такава цена ,че все едно този футболист е играл в класен европейски отбор,ето ти един линк и виж за какво става въпрос http://www.***.bg/news-6/info-5618/ .Нека си зададем въпрос дали е нормално за Спас Делев да се плащат 370хил.лв. за наем за една година,другите цифри също се виждат и не е прав този който обвинява ЦСКА заради фалитите на други отбори,може и да е останало нещо неплатено но то е минимално на това което са платили от клуба на другите отбори.Излиза че за да съществуват доста клубове в България причината е била ЦСКА,доста агенти и футболисти са си оправили живота преди ,а и сега покрай ЦСКА,това явно не можеше да продължава вечно.Естествено главната вина за тези договори е на ръководителите и хората подписващи тези договори,нека ги разследват,да си платят с лихвите за това което са правили,защото юридическите съветници по времето на Титан ,които са подготвяли договорите за футболистите и оформяли документите им за освобождаване сега масово издирват футболисти и им помагат да съдят клуба заради собственото се безхаберие.И тъй като линка явно е забранен тук на мястото на звездите напиши l.i.f.e.s.p.o.r.t без точки и паузи.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 юни 2015 12:33

Los Che написа:К`ъв "Лудогорец" Домусчиев утре влиза в управата на ЦСКА.

+1 Рано или късно това ще стане... А ако тази година все още запази Лудогорец ето кой ще му е основния конкурент и бъдещ отбор :lol:

http://ludsport.net/wp-content/uploads/ ... mblema.jpg
Предполагам че като и Киро се присъедини окончателното име на отбора ще бъде нещо от сорта на Луд Армейски Литекс или нещо подобно :lol: :lol: :lol:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 юни 2015 17:12

runnersa написа:Луд Армейски Литекс или нещо подобно :lol: :lol: :lol:

Лицесерец
Цеселитегорец
Лудоцесекс

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 юни 2015 21:32

Лудогорец бавно се разпада.4 играч вече си замина без трансфер.докато намерят треньор май няма да има кой да тренира.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Футбол - България”