Премиършип - 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Премиършип - 2015/16

Мнениеот JackPackage » 11 юни 2015 22:39

дано не продадем Пешо на Шубата, че ги правим голям претендент за титлата :oops: :|

Очаквам повече отпор от град Манчестър, предвид и факта че ние ще се хвърлим за ушатата и все пак - титла за ЧЕЛСИ! :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 12 юни 2015 00:54

С Бредно,Дебел Джонсън и другите такива не знам какво да очаквам този сезон....
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 юни 2015 07:52

Челси няма да стане шампион, защото третите сезони на Моуриньо са неуспешни, но в ШЛ може и да станат нещата, там зависи от много фактори, жребий, моментна форма и т.н. Очаквам Арсенал и Сити (ако не направят генерално промени в състава си) да имат шансове до последно, но може би на т.н. Шуба му е време за пенсия и това ще стане подобаващо с първа титла на новия стадион. Юнайтед може би ще имат на хартия силен състав, но както каза и някой по-горе първенството е специфично и не съм убеден, че Ван Гаал и тази година ще налучка ваксата. Уест Бромич е отборът, от който очаквам най-приятни изненади, като да се класират в първата половина на таблицата, особено ако някак задържи Берахино в състава си. От новите Норич няма да изпаднат със сигурност, другите два наистина са сериозно застрашени. Мисля, че на Съндърланд им е крайно време.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 юни 2015 11:33

Норич няма да изпадне ей!
Даже мисля една ЛЕ да направят тази година а догодина 3-ти!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 юни 2015 11:51

Котките, гаргите и един измежду черешките и виланите надолу :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 12 юни 2015 18:38

Нищо особено не е Премиършип, според мен. Просто е добре рекламиран и позициониран. Като качество на футбола е далеч от Бундеслигата. Иначе по темата - Челси и Манчестър Сити са основни кандидати за шампион. Челси имат добър и обигран отбор и Моуриньо за треньор, който въпреки всичките критики, които отнася, знае как да печели. Сити са отбор за вътрешна консумация - факт. С парите на шейха и играчи като Агуеро, Навас, Компани, Клиши се провалят в турнирите с гръм и трясък. Юнайтед са същата работа - 200 милиона за селекция и отново, най-вероятно, ще треперят дали ще са в 4-ката. Просто пари се хвърлят за всякакви знайни и незнайни играчи със съмнителни качества. Арсенал отново най-много да спечелят ФА Къп. Ливърпул с наличния потенциал ще е чудо, ако са в 4-ката. Като прибавим и неизбежната продажба на Стърлинг... Единствената им надежда е Стъридж да възвърне формата си. Тотнъм както винаги ще тръгнат с амбициите за челни места и ще завършат 5-ти, или 6-ти. Реднап им го каза точно и ясно. Остава надеждата, че Саутхямптън ще продължи да показва, че футболът не е само пари и звездни имена, а колективен спорт и дух. Надявам се, че и Евертън ще се присъединят към тях - имат невероятен треньор и добър състав, а Баркли има потенциал да бъде основен играч за Англия. Изпадащи - Борнмут, Астън Вила, Уотфорт.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 юни 2015 20:12

Първите четири са ясни отсега,въпроса е как ще се подредят.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 13 юни 2015 11:30

Смятам, че през новия сезон Юнайтед ще са много по-конкурентно способни и ще са замесени в битката за титлата !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 юни 2015 13:08

Rofles написа:Смятам, че през новия сезон Юнайтед ще са много по-конкурентно способни и ще са замесени в битката за титлата !

Никакъв шанс на този етап. Липсват индикации за това. Няма вратар, няма класна и обиграна защита. Това са основните елементи за спечелване на титлата в Англия.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 13 юни 2015 13:17

MuFc1878 написа:
Rofles написа:Смятам, че през новия сезон Юнайтед ще са много по-конкурентно способни и ще са замесени в битката за титлата !

Никакъв шанс на този етап. Липсват индикации за това. Няма вратар, няма класна и обиграна защита. Това са основните елементи за спечелване на титлата в Англия.

Е,все още не сте го продали официално,де.Лансират Ян Облак за негов заместник,което ще е грешка според мен.Аз ако бях мениджър на Юнайтед бих се опитал да натисна за Нойер,ако се продаде Де Хеа.Макар и да изглежда доста невъзможен трансфер на Нойер и то сега,но не е зле да се опита.Ханданович също е доста по-добър вариант от Ян Облак,но Ван Гаал не обича да взима футболисти в напреднала възраст,дори вратари.

Върни се в “Архив”