sin4ec написа:Абе, ние се забавляваме тука на ваша сметка, ама не искам да съм на ваше място. Колкото и някои да се правят на курназ и непукисти, ми е ясно кво яйце ви се пече на задниците. Ей, не е лесно да преглътнеш края на отбора си, толкова си изживял с него и изведнъж-няма го вече...
Манете кви ги дрънкат и правят разни радетели за нов ЦСКА. Няма нов ЦСКА, има един такъв отбор в България, и той загива. Може и някой от вас да се насили да " припознае " прекръстения Ловеч за свой отбор, но никога няма да е същото. Сърцата ви никога няма да прескачат и да ви свива корема преди мач на Осъм, ако и да се казва ЦСКА. Няма да тръгнете за мач на Осъм на 300 км, защото това е нещо чуждо и не е вашето...
Изживяхте всички мъки последните 7 години , сега ви се предлага някакъв странен и нека си го кажем- извратен проект, който да стане отбор на сърцето ви. Всеки от вас ще направи някакъв избор, но помнете: нищо вече няма да е същото! Няма ли я тръпката, заеви...
Доста се изписа тук, и глупости и не съвсем глупости, аз ви желая успех в попрището и избора. Надявам се Левски никога да не стигне до такъв момент. Стигне ли-вече написах какво ще направя.
и какво ще направиш? Ще намалиш дълга към нап или ще се откажеш от форума? хахахахахха