Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Урок по история..... ИСТИНАТА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 11 юни 2015 11:24

Пишете в Магията ЦСКА(Всекидневна)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ''Армейско пиво'' е вече на пазара!!!!

Мнениеот TristaNNN » 11 юни 2015 17:02

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Бизнеса на Хайнекен е в опасност.Новата петолъчка ще измести старата.Тази бира ще си я пият само цесекарите.Тоест идеята е обречена на провал още в зародиш.

Ами ако им теглят ножа ще си взема и аз една бутилка, за да я пробвам.
Ще гледам официалната траурна церем.... а пардон, пресконференция и ще замезвам с беконче :geek:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
suni

Re: ''Армейско пиво'' е вече на пазара!!!!

Мнениеот suni » 11 юни 2015 17:27

TristaNNN написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Бизнеса на Хайнекен е в опасност.Новата петолъчка ще измести старата.Тази бира ще си я пият само цесекарите.Тоест идеята е обречена на провал още в зародиш.

Ами ако им теглят ножа ще си взема и аз една бутилка, за да я пробвам.
Ще гледам официалната траурна церем.... а пардон, пресконференция и ще замезвам с беконче :geek:

За тази ли се облизвате ?

Изображение
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Тик-Так1892 » 11 юни 2015 21:17

Волейболният клуб на ЦСКА призова феновете на "червените" да търсят настойчиво новия прект на клуба - Аремйско пиво, с който се цели да се постигне финансова независиомост.

Скъпи Армейци и най-верни приятели,

Всички виe, които закупихте карта "100 сърца за ЦСКА“, сте винаги до нас и ни подкрепяте. Надяваме се, че сме ви зарадвали с нашия нов продукт - бира "Армейско пиво“, за който не се съмняваме, че вече знаете. Чрез реализирането на този пореден проект ние се стремим да постигнем финансовата независимост на Волейболен клуб ЦСКА.

Можете да ни помогнете като:
1. Закупувате Армейско пиво;
2. Търсите настойчиво Армейско пиво в търговските обекти, в които го няма;
3. Споделяте с Вашите близки и приятели нашия нов проект;
4. Когато купувате "Армейско пиво“ да снимате щанда с бирата и да ни пращате снимките на лични съобщения във Facebook, като към нея да прикрепите адреса на съответния магазин, както и цената, на която се продава пивото. Ние ще създадем албум във Facebook със снимките и адресите за улеснение на всички наши фенове;
5. Посещавате новия ни сайт www.armeiskopivo.com
Наздраве с Армейско и само ЦСКА!

Армейци,купувайте масово,ето един простичък начин да помагаме на нашия любим и славен клуб ЦСКА.Разпостранявайте сред приятели АРМЕЙЦИ.САМО ЦСКА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юни 2015 10:00

Хубаво е да има маркетингов продукт, но не смятам за удачно, спортен клуб да рекламира и продава алкохолна напитка :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 10:17

boabbb написа:Хубаво е да има маркетингов продукт, но не смятам за удачно, спортен клуб да рекламира и продава алкохолна напитка :roll:

То е към феновете :lol: !Около 95% от феновете пият бира-преди,по време и след мач :mrgreen: !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юни 2015 17:13

BRF написа:
boabbb написа:Хубаво е да има маркетингов продукт, но не смятам за удачно, спортен клуб да рекламира и продава алкохолна напитка :roll:

То е към феновете :lol: !Около 95% от феновете пият бира-преди,по време и след мач :mrgreen: !

Съгласен съм, така или иначе феновете поркат яко бири, що да не съчетаят приятното с полезното! Дано поне бирата да е качествена :)
Апропо, коя е пивоварната която я произвежда?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 17:23

TristaNNN написа:
BRF написа:

Съгласен съм, така или иначе феновете поркат яко бири, що да не съчетаят приятното с полезното! Дано поне бирата да е качествена :)
Апропо, коя е пивоварната която я произвежда?

Предвид звездата,би трябвало да е Хайнекен :mrgreen: !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юни 2015 17:46

BRF написа:Предвид звездата,би трябвало да е Хайнекен :mrgreen: !

:lol: Следователно се прави в Стара Гъзора от "Загорка" :idea:
[offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 12 юни 2015 18:14

TristaNNN написа:Апропо, коя е пивоварната която я произвежда?

Най-добрата - Лом! :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”